Rat Cece i JK sada i na Internetu

Najveće estradno rivalstvo sada se prebacilo i na Internet. Čim je Ceca otvorila nalog na Twitteru, Jelena Karleuša sačekala je na prvoj krivini. Naravno gde drugde nego na na slovnoj greški, omiljenoj za sve naše domaće hejtere!

Ceca je tako odgovorila na jednu od poruka fanova: "Ništa što se ne može nadohnaditi".

A onda je Karleuša rekla "U Žitorađi se sve piše sa H".

Ali JK može samo da se ljuti pošto Ceca ima 400.000 fanova na Facebooku. Nije da mi obožavamo Cecu, ili Karleušu.

Ma kao da nekog uopšte zanima šta njih dve rade…

Ona ima talenat

Voditeljka emisije „Ja imam talenat“ uhvatila je kolegu za međunožje. Pred kamerama, u sred emisije. Dok su najavljivali takmičare, Ivana Bajić je u jednom trenutku spustila svoju desnu ruku baš u pravcu prepona Vlade Aleksića i rekla "Bićemo kratki!" Ali slatki, kažemo mi.

Naravno Ivana je posle sve negirala i objasnila da je samo odgurnula Vladu a da je ona udata i pristojna mlada dama.

Procenite sami:


Kaja zna!

Nemamo pojma ko je ta Katarina Ostojić a.k.a. Kaja, ali ona misli da zna neke stvari! Dakle, ta "pevačica" je na svom Twiter profilu pitala ko je to M.I.A., a onda i dodala da bi volela da čuje makar jedan njen hit.

E sad, tu je došlo do problema, pošto su joj se Twiteraši n***** "mile majke" posle toga, da bi Kaja baš sa stilom rekla "Alo, idioti, sjašite sa mog tvitera, idite gledajte u sunce ili tako nešto, get a life, bre!!!".

A kao šlag na tortu zaključila je: "Ne znam ko je M.I.A. i baš me zabole. Ne želim svoj mozak da trujem tom muzikom za poluretardirane. Idemo, hejteriii".

Ovaj, možda bi Kaja mogla da skokne na Youtube pa presluša par pesmica ovih dana ili da se malo raspita o muzici i trendovima danas. Ili sluša Karavan na Radio Beogradu pošto tu sigurno nema muzike za "retardirane". Recimo…

Naš Novak!

Novak Đoković novi uspeh slavi u Beogradu, a rekao je da će možda da skokne i do Kopaonika ako ga pusti mama. To je bilo dovoljno za sve domaće kompleksaše da se sprdaju sa njim, ali nama je baš simpatično. Pa i normalno je da se konsultuje sa mamom zar ne? Mi smo ovde mediteranske duše, porodica nam je važna… Ali, haters, gona hate! Uvek bilo i ostalo!

Inače naš Novak, Nole, Đoka danas je u Jagodini u Muzeju voštanih figura prisustvovao svečanom postavljanju figure u vosku. Naravno, svoje figure koja je rad beogradskog vajara Svetomira Radovića.

Ispred muzeja se okupilo više od 6.000 ljudi koji su dočekali Novaka i Palmu.

Voštana figura Ðokovića je izrađena na osnovu video snimaka i fotografija a napravljena je u prirodnoj veličini, obučena u originalni dres i obuvena u patike koje je Ðoković nosio.

Nego nas zanim da li imaju Betovena i Šopena u muzeju?


Dunja i Evrosong

Dunja Ilić možda ne učestvuje na Evrosongu, ali je umešala svoje prstiće u sve. Možda i guzu. Mediji spekulišu da njena pesma „Euforija“ neviđeno  podseća na pesmu „Euphoria“ pevačice Lorin, koja je kandidat za prestavljanje Švedske.

"Čula sam pesmu koja se nalazi u finalu i moram da kažem da i sama primećujem izvesne sličnosti sa mojom pesmom „Euforija“ i mogu samo da potvrdim da mi kao nekome ko je na samom početku izuzetno laska i prija ako im je moja pesma bila u neku ruku inspiracija. Svakako navijam da Lorin pobedi u finalu, a onda ću navijati za nju i na Evrosongu, naravno, uz ogromnu podršku našem predstavniku Željku Joksimoviću", kaže Dunja. Evo vam je Dunja da se malo zabavite:


Generalka

Dva matorca, Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone su posle snimanja "Plaćenika 2" završili na popravci. Oni su morali u bolnicu jer su se opasno povredili.

Schwarzenegger je na svom Twitter profilu objavio fotografiju iz bolnice: "Nakon svih tih akcionih scena, vratolomija i fizičkog zlostavljanja na snimanju Plaćenika 2 i Poslednjeg otpora, došlo je vreme za mali popravak mog ramena. Pogledajte ko se sasvim slučajno u redu za operaciju ramena našao iza mene. Sad smo spremni za novu rundu akcije i dobre zabave na snimanju The Tomba". Sliku pogledajte ovde.

Možda je vreme da batale sve to i gaje cveće?

Zabijte joj gol

Hrvatska starleta Nives Celzijus je u emisiji Ami Dži šoua pevala pesmu Zabij mi gol a onda i u skladu sa umetničkim doživljajem pokazala gaće. Pogledajte, ali bolje nemojte i da poslušate: