Beogradske kraljice silikona

Vidite samo ove dve lepotice sa slike gore. Imate još par njihovih sličica i na ovom linku ako ste zainteresovali. One su nekrunisane kraljice silikona u Beogradu. A mediji su otkrili i da su to Tijana Đuričić i Sanja Jojić, koje su u svoj izgled uložile oko 10.000 evra.

E pa vredi nema šta!

Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga.

"Imamo svoj stav, svoje mišljenje, srećne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote jer su naši savršeni", rekla je Sanja.

"U sebe sam uložila preko 10.000 evra, Sanja takođe. U menjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao", zaključuje Tijana.

Sestra ne voli ništa prirodno! Isuse Bože!

Peđa protiv Željka

Željku Joksimoviću izgleda nije bilo dovoljno što je učesnicu X Factora Fifi nazvao trandžom i izazvao bes javnosti.

A sada je i Predragu Azdejkoviću rekao da je pederčina na Twitteru.

Prvo je u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Azdejković na pitanje “Svi smo prošli te faze eksperimentisanja, kada će vas proći to vaše”, šaljivo odgovorio: “Kao što kažu Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, ‘Još uvek nije došla ona prava,’ ali kada dođe ta prava, ja ću se oženiti kao Željko Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela.”

 

A onda i na Twitteru dodao da će početi da koristi tečni puder kao Željko. Pa mu je Željko rekao “Sjaši, pederčino”.

Ok, izgleda da još nije skapirao da to nije baš pristojno ponašanje. A i stvarno je malo ironično da se BAŠ on tako obraća bilo kome. Al ajde…

"Nemam običaj da guram nos u tuđe živote, privatnost i izbore… i da nije dirao našu sestru Fifi, sve se ovo ne bi dogodilo! Kao što se braća, po patrijarhalnim zabitima, organizuju da prebiju momka koji im je dirao sestru, tako i ja moram da branim sestru Fifi", kaže Peđa u ekskluzivnoj izjavi za Domino Magazin.

Nego šta, samo patrijarhalno, mora da se zna red u majčici Srbiji!

Miley čestitala Božić

Miley Cyrus vam čestita Božić. Golim grudima. Malo ih je doduše prekrila. Ali možete makar da zamišljate…

Inače fotografija je deo kampanje za dokumentarac Free The Nipple (Oslobodi bradavicu) koji se bavi Zakonom o cenzuri u Americi i činjenicom da je nasilje manje cenzurisano nego golotinje.

Pravda za bradavice bre!

Soraja se mazila sa…

sa crnkinjom! Nećete verovati. Domaći mediji iz srednjeg veka su fascinirani činjenicom da se Soraja slikala sa crnom devojkom! Au! Skandal, provokacija, ko zna šta još…

A vi ako hoćete da vidite slike kliknite ovde.
 
Anastasija kao Cecina dvojnica

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Ražnatović Cece, sve više liči na majku iz tinejdžerskih dana. Tako bar pišu novinari beogradske žute štampe. Mi nismo neki eksperti za Cecine mlade dane, ali vi pogledajte ovde pa samo procenite.

Brad Pitt napunio

Šta mislite koliko? Pa 50 godina. Au ala je mator. A to znači da ste i vi matori… Jbg, šta da vam kažemo…

Olja kao seksi Mrazica

Za kraj malo sličica. I Olja Crnogorac je u prazničnom raspoloženju pa se slikala kao seksi Mrazica! Nažalost nije pokazala grudi ali nije ni ovo loše.

Slike su ovde pa pogledajte!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime