Hrvatica zavela Clooneyja

 

George Clooney ima novu devojku! I to Hrvaticu! Aha šta kažete na to!

To je Monika Jakišić, rođena Osiječanka koja se za vreme rata sa roditeljima i bratom preselila u London. Studirala je modu na londonskom koledžu i profesionalno se bavila manekenstvom. Ima 30 i kusur godina ali izgleda opako.

Monika je inače 2007. godine bila u vezi sa Clooneyjem, a sada su njih dvoje izgleda ponovo zajedno. Strani mediji prenose da je glumac prespavao kod Monike. "Satima su pričali i neverovatno su se povezali. Još u maju, dok je George još uvek bio sa Stacy Keibler, Monika i on su u jednom londonskom klubu igrali i držali se za ruke. Posle toga on joj stalno piše”, kaže neimenovani prijatelj.

Slike Monike su vam ovde pa malo vidite o čemu se tu zapravo radi.

Maja Nikolić je romska mlada

Pevačica Maja Nikolić predstavila je novi spot za pesmu Karamel. I u njemu je romska mlada. Pevačicu u spotu dovoze na slavlje u romskom naselje, kiti se perjem, veseli i drži bebu. Čist bizar, šta da vam kažemo! Ma pogledajte:


Karleuša otvorila dušu

Jelena Karleuša je na Facebooku objavila otvoreno pisemo. Kaže da je zabranjena u skoro svim medijima u zemlji.

"Znate onu izreku “srce me boli zbog”… E mene moje srce boli zbog vas. Slomljeno je. Rođena sam u Beogradu pre 35 godina i sad će 19 godina kako pevam i igram. Nikada mrava nisam zgazila, nikad nisam ubila, ukrala, otela, nikada nikom nisam zlo pomislila, na žuto nisam prošla. Naprotiv, usta su mi se osušila od poziva na mir, ljubav, toleranciju, poštenje. Bavim se muzikom koja nikad nikom zlo nije donela. Udata sam za poštenog, vrednog i uspešnog sportistu, majka sam dve prelepe devojčice. ŽELIM DA ZNAM…. ZAŠTO DOŽIVLJAVAM NAJSTRAŠNIJI MEDIJSKI LINČ, zašto se na najgori mogući način ja omalovažavam, moji uspesi minimiziraju i umanjuju do te mere da to postaje igranje sa vidom, sluhom i zdravim razumom naroda? Šta sam ja to loše učinila? Pevam. Igram. Aman", piše Jelena.

 

 

"Zašto se bombardujem mržnjom iz svih novina, tv kanala, ili sam u istim, u suprotnom ZABRANJENA!? Zašto? Razumem da se nekom ne sviđa kako pevam, izgledam, igram, kako razmišljam, ali zašto se stvorila tolika MRŽNJA, koja je dovela do toga da se moji koncerti nazivaju mojim GROBOM u novinama A DA TO NIKO NE OSUDI, da se raspiruje ideja da je normalno meni želeti SMRT, i da je uopšte NORMALNO MENE MRZETI?! Toliko puta je napisano da sam ružna, glupa, netalentovana, da ne znam da pevam, DA SAM SVA OD PLASTIKE, da izgledam kao muško, da sam I JA počela u to da verujem", dodaje Karleuša.

Sad nam malo žao JK moramo da priznamo.

A Ceca plakala

Ali ne od sreće što je sud naložio njenom arhineprijatelju JK da joj plati odštetu zbog klevete nego zato što je nastupala u svoj kraju, tačnije u Niš (u).

 

 

Vidite, ona je tokom izvođenja balade Kukavica pevačica zasplakala. A na koncertu joj je društvo pravila ćerka Anastasija koja sada već ima 15 godina. Vidite mamu i ćeru ovde. I liče sve više!

Lady Gaga

Američka zvezda Lady Gaga izjavila je da se tokom rada na albumu ARTPOP više drogirala nego što je pila.

"Manje sam pila, više sam bila naduvana na ovom albumu. Ako to ima nekog smisla", kaže Gaga.

Eto da znate.

Ivan ima novu pesmu

Sećate se Ivana Gavrilovića? Da, onaj što vozi 200 na sat. E pa sada ima novu pesmu prepoznatljivog naziva – Kurva Stajl. Možda bi stvarno, ali stvarno, neko mogao da mu javi da su devedesete davno prošle.

Seka poručuje mladima

Seka Aleksić ima novi blog. Ovog puta se bavila mladim ljudima u našoj zemlji, koje je savetovala na koji način bi trebalo da se pokrenu i kako da umesto sedenja za kompjuterom, krenu u ostvarivanje svojih ciljeva.

"Neuspeh će vas vratiti ponovo na START što je nova šansa, a uspeh će zahtevati odgovornost. U oba slučaja morate ostati budni! Pa svako se plaši, razmišlja i premišlja. Deceniju i više u nazad i ja sam se plašila, plašila sam se da ne razočaram sebe, ali nisam se predala tome, niti sam imala vremena da se predam. Moji protivnici nisu bili ni ljudi ni vetrenjače. Moj glavni protivnik je bila Svetlana Aleksić. Ali ne, nije to bila borba ja PROTIV sebe, već JA: ONO ŠTO MOGU, ŠTO HOĆU, ŠTO UMEM!", poručuje Seka.

Mogla bi da drži motivacione govore čoveče.

Nataša se verila

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović su se verili. Tokom zajedničkog letovanja na Ibici maneken je zaprosio pop zvezdu.

Vidite malo Natašu na ovim slikama čisto da zamislite bolje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime