O ne, samo što se završila jedna farma, evo, pričaju po Srbiji počeće uskoro i nova. A mi se čudimo zašto je narod tako veseo i pored toga što će poskupeti struja. A možda je radostan jer nam braća Rusi keširali neku lovicu, ali ne, nije ni to, jer kredit mora da se vraća. Vraćaće ga unuci unukovih unuka, ma, ko da je to važno, daj to poljoprivredno dobro nek počne što pre, pa, nek ide život. 

 

Hleba i igara

 

Farmeri otišli kući a njihovi ljubitelji prepričavaju ono što je bilo, ko je šta rekao i šta bi bilo kad bi bilo. Što bi naš narod rek’o a sve u stilu farmerskom, zaludan pop i goveda krsti. Gazda od televizije “Pink” Željko Mitrović demantuje spekulacije da je pobeda slikara, Sulejmana Mema Haljevca poslovna taktika širenja ove televizije na bosansko tržište. 

 

Otkriva gazda Željko i da je navijao za Staniju zbog toga što je tokom čitavog rijalitija bila iskrena. “Stanija je sve vreme imala jaku ambiciju da iskaže to što jeste, da ne igra lik i ne bude u ulogama.”

 

Pa, jeste, istina je to, “Stanija je to što jeste”.  Hajde da vidimo onda to što jeste 

 

 

Pljušte milioni

 

Dragi sunarodnici dakle radujte se, sve lepe vesti, stiže i novi šou program. Zaslužili smo ga, zar ne?

 

Priprema se jedan od najvećih šou programa na svetu “X Faktor”. Govorka se među obaveštenim da bi jedan od sudija programa mogla biti najpoznatija srpska folk pevačica Ceca. 

 

Taman su Cecini ljubitelji smirili živce zbog te lepe vesti, kad ono objaviše da je pregovarano i sa muzičkim zvezdama Goranom Bregovićem i Zdravkom Čolićem. Šuška se da su tražili prilično visok honorar za učestvovanje u emisiji. Goran Bregović skromnih 100.000 a Čolić 200.000. Nemojte sad da se čudite, jedan je Čola. 

 

Eh, taj Boki

 

Nikad kraja iznenađenjima. Još jedan rijaliti. Ovoga puta priprema ga makedonski šoumen Bojan Jovanovski, od milja nazvan Boki, Bokica i tako to.

 

Vi mislite da ste sve videli, niste dragi naši, niste. Boki 13 se sprema da se pred kamerama podvrgne operaciji promene pola, što će biti realizovano upravo u okviru ovog projekta.

 

Kažu još da će imati rijaliti i druge sadržaje a emitovaće se više godina. Ih, al’ ćemo se nagledati.

 

Boki je rekao da će posle ovoga mnogi promeniti mišljenje o njemu. Verujemo da hoće. 

 

Nevinost na aukciji

 

Nije samo ovde frka zbog golih duda i guza. 

 

Prava internetska senzacija je Catarina Migliorini. Ima 21. godinu i ponudila je na aukciju svoju nevinost. 

 

A to košta, 780.000 dolara i kupio ga je, odnosno nju, japanski milijarder koji se na internetu predstavio kao Natsu.

 

Migliorini je za Huffington Post rekla da seksa nije bilo. On nije izgledao onako kao što su ga predstavili i bila je prevarena. Mislila je da će se snimati ozbiljan dokumentarac o mladim devicama. Baš je naivna, ne znamo, kako je mama tako vaspitala. 

 

A nisu joj bili plaćeni ni troškovi putovanja, kaže mlađahna Catarina. Nasikirasmo se na ovoj vrućini.

 

Ipak, da ne bi ostala kratkih rukama iskusna a mlada Catarina se slikala za Playboy. 

 

Ajd’ makar da pokrije troškove.

 

Skoro gola pesma

 

Kad smo već kod golotinje nikako ne možemo da zaobiđemo ni našu domaću. Pevačica Ana Nikolić objavila je nove pesmice. 

 

Imaju slikovita imena “Đavo”, “Napismeno” i “Loše ti je bilo”.

 

Ana je jedne noći bila veoma razočarana pa je tako nastala jedna od pesama.

 

A vi slušate “Loše ti je bilo”

 

 

Gledajte i uživajte

 

Gledamo brazilsku manekenku Adrijanu Lima u modelima modne kuće “Desigual”. Ne zna se šta je lepše.

 

Bila je to kolekcije za proleće/leto 2014. pod nazivom „Za svakoga – Seks, Ljubav & Zabava”a održana je u Barseloni.

 

Objašnjava se a i ne mora, vidimo i sami, nismo ćoravi, da je kolekcija inspirisana plažom i mešanom brazilsko-mediteranskom atmosferom uz tri koncepta: seks, ljubav i zabava.

 

Lepa Adrijana, srpska snajka, napisala je na Tviteru: “Na pola puta sam oko sveta, ali osećam se kao kod kuće u druženju sa mojim brazilskim sestrama. Volim što sam u Barseloni”

 

Balkan poludeo

 

Balkan polude od sreće zbog jedne, čujte sad ovo i verujte, profesorke. Ona je zvezda ovih dana. 

 

“Rajna Dragićević, profesorka Filološkog fakulteta u Beogradu, dokaz je da pravi i predani profesori poput legendarnog Koste Vujića postoje i danas. Umesto uobičajenog čestitanja, ona je za apsolventsko veče svojim studentima posvetila govor kakav će pamtiti celog života,” objavio je “Blic” a zatim preneli brojni mediji diljem našeg Balkana. Uz, sve pohvale i ovacije.

 

“Raznorazni nepismeni i polupismeni ljudi danas sebe olako mogu nazvati nekakvim pi-arovima ili menadžerima, neobrazovane voditeljke sebe zovu novinarkama, a folk-pevačice umetnicama, da i ne govorim o art direktorima, biznis konsultantima, bek-ofis administratorima, velnes konsultantima, ivent koordinatorima, kopi-print operaterima, marketing konsultantima, ofis-asistentima, portfolio-menadžerima, produkt dizajnerima,” govorila je profesorka.

 

“Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobedite ih. Vi im morate postati orijentaciona tačka, svetionik u životu!” 

 

“Ne dozvolite da vam bahati, hvalisavi i samouvereni vlasnici raznoraznih restorana, firmi, privatnih aviona, luksuznih stanova drže lekcije o uspehu, jer VI STE PROFESORI, a oni su samo vlasnici kvadratnih metara!”

Bravo!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime