Stanija na sajtu za prostitutke

Evo maalkice nezgodne vesti za Staniju Dobrojević. Koja je pronađena na sajtu Hot Eskort Dubai. Na kome se nalazi ponuda prostitutki sasvim jasno.

Tamo piše da se klijentima nudi pod pseudonimima Ava ili Helena, a otvorena je za razne perverzije – od analnog seksa do seksa sa parovima i lezbo-šoua.

Za 30 minuta traži 150 dolara, pišu Beogradski mediji.

Stanija se brzo oglasila preko advokata: ”Stanija Dobrojević nije dala nikakav povod za pisanje i objavljivanje tekstova i fotografija ovakve sadržine i sve slike koje se nalaze na sajtovima sa inostranim domenom skinute sa interneta, nakon čega su napravljeni lažni profili, bez bilo kakve dozvole naše stranke.”

Eto to je zvanično objašnjenje čisto da znate…

Majka čistila Voždovac

Folk zvezda i srBska majka Svetlana Ceca Ražnatović učestvovala je u akciji čišćenja Voždovca.

“Kada se udružimo i kada nešto hoćemo, nije teško. Prioritetni zadatak nam je da očistimo i sredimo naš grad, ali i probudimo svest da moramo da živimo u zdravijoj i čistijoj okolini. Naš grad i naše ulice nisu deponije, moramo da se potrudimo da grad izgleda lepo, poput nekih gradova u Evropi, da bude čist, zelen i zdrav za život”, rekla je Ceca.

Naš grad?

Nego odakle je ono beše Ceca? Ali, odavno je ovo njihov a ne naš grad… nažalost.

 

Maja Marijana se vratila mužu

Maja Marijana je javno govorila o porodičnom nasilju i kako je napustila muža koji je tukao. Što je bilo hrabro i za svaku pohvalu. Što je progovorila javno a ne što je tukao.

Ali sada sve malo gubi smisao pošto se izgleda vratila suprugu.

“Mladen i ja smo u dobrim odnosima, imamo ćerku, ali ne živimo zajedno. To je dosadna i izlizana priča, koja ne treba da interesuje nikog osim nas dvoje”, rekla je Maja.

Malo smo zbunjeni sad pravo da vam kažemo.

Lepa Lukić o kocki

Već neko vreme se priča po gradu kako Lepa Lukić stvarno voli da se kocka. Onako malo patološki.

A sada je u Parovima progovorila o tome.

"Tačno je. Šta ima loše u tome? Ja zarađujem novac pevajući i imam pravo da ga trošim na šta god hoću. Što se kockanja tiče, tu ponekad ima dobitaka, ali ja ne vodim evidenciju. Nekada dobijem, a nekada izgubim. Nema ničeg lošeg u tome što se kockam. Poroke nemam, ne pušim, ne pijem, pa neki filter moram da imam. Kockanje nije porok, to je vrlina", kaže Lepa.

Dakle vrlina, čisto da znate. Skoro pa deci da se preporuči. Uostalom zar nije bio onaj "pesnik" čije knjige su prodavane po školama u kome kaže da će da se kladi na Noleta? E Srbijo međ šljivama…

Ovo je naš spot za Evroviziju

Bojana Stamenov snimila je zvanični spot za pesmu Beauty Never Lies koja će nas predstavljati na Pesmi Evrovizije ove godine.

Takmičenje je 19. maja u Beču pa pogledajte:

 

Mirka o izlascima

Mirka Vasiljević koja sa 25 godina već ima trideset troje dece, izjavila je kako se raduje zajedničkim izlascima sa ćerkom.

Već je izračunala da će ona imati 40 godina kada njena jedina ćerka bude bila u godinama za izlaske. Tako da je sve isplanirala…

Šta to radi Rihanna??

Evo snimka koji je malo neprijatan za Rihannu. Dobro, ne toliko neprijatan kao Stanijine slike na onom sajtu, ali fakat neprijatan.

Dakle na internet je procureo kratki video na kome Rihanna navodno konzumira kokain. Pogledajte:

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime