Irina nema zavese!

 

Ruskinja Irina Shayk, ima problem sa komšijama. Njima smeta to što se ona šeta gola po kući, a nema zavese na prozorima. Zamislite samo, sram je bilo! "Pre dve nedelje nazvao me čuvar moje zgrade i rekao – Irina, žao mi je što ovo moram da ti kažem, ali tvoje komšije se žale da nemaš zavese na prozorima svog stana. Ne znam šta su videli, ali su se žalili", rekla je Irina. Kapiramo da komšije definitivno nisu muškarci u dvadesetim…

 

Rijaliti, nema tuče ali ima seksa

Učesnici rijaliti programa ne bi smeli više da se tuku i puše, ali zato golotinja nije problem. Zbog toga su učesnici Dvora dobili zadatak – Striptiz!

Urška je bila profi, ali naravno ovde se istakla Vendi koja je pokazala svoju guzu, skinula haljinu, spustila majicu, jahala stolicu…

 

A epska tuča izmešu Đanija i Grua će možda dobiti i epilog. Saša Ćurčić kaže da će posle izlaska iz Parova organizovati tuču u Areni. "Otišao sam kao Roki, vraćam se kao Kazanova! Ali, polako. U aprilu, kad se ovo završi, organizujem Arenu, kavez, pa da vidimo ko je koga izgazio. Čujem svašta, ali da se više ne priča o toj temi", rekao je Đani.

Gru mu je odgovorio preko Kurira: "Naravno da bih pristao na kavez sa Đanijem, ali ne u Areni, pred publikom, nego nasamo, kao muškarci. To mu je verovatno još jedna ideja kako ljudima da uzme pare, jer ga je, izgleda, kriza udarila. Čuo sam i da je spominjao neko bežanje, ali ja se sećam samo njegovog ulaska na velika vrata, doduše, zatvorena, i to glavom napred".

Da vam se ne čini da obojicu trese kriza srednjih godina, pa se ponašaju kao tinejdžeri? I dalje me žele… i ostalo.

Gadafijeva žena je iz Bosne

Ako vam do sada nije bilo jasno sada valjda hoće. To da mi jednostavno moramo da budemo mirođija u svakoj svetskoj čorbi.

U Libiji se ovih dana dešavaju ogromne demonstracije i neredi, a mediji su upravo otkrili da je supruga libijskog lidera Moamera Gadafija zapravo Sofija Farkaš, Hrvatica iz Mostara.

Safija Farkas Gadafi zapravo je Sofija Farkaš, unuka Ivana Farkaša, nekadašnjeg austrijskog školskog okružnog nadzornika u Mostaru, pišu mediji u BiH. Gadafi je Safiju upoznao u Mostaru za vreme školovanja na Vazduhoplovnoj akademiji JNA.

E šta još nećemo čuti ovih dana…

Tužan dan: Kalina se udaje

Tužan dan za slobodne muškarce! Super slatka glumica Kalina Kovačević, ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića u nedelju će se udati. "Nemamo sada vremena da pričamo, udajemo ćerku. Da, u nedelju je udajemo, sve pripreme su u toku. Ne bih o tome gde ćemo, ne treba nam takva reklama, ali u crkvi se udaje, toliko mogu da vam kažem”, bio je tajanstven Siniša.

Rijana ima novog dečka

Rijana navodno ima novog dečka. To je slatki plavušan Rajan Filip, koga se možda sećate iz Diskoteke 54?

US Weekly piše da su pre par dana sa zabave u Los Angelesu otišli zahedno, da im to nije prvi intimni susret kao i da se viđaju još od decembra. A već smo pomislili da su parovi gde su oboje slatki potpuno nemogući na ovom svetu.

Željko i Jovana se verili

Da, izgleda da je virus zabavljanja, udaje i veridbi dostigao stanje pandemije! Sada i zvanično Željko Joksimović je verio svoju devojku Jovanu Janković. Ona se pojavila sa prstenom na koncertu Ane Bekute. Ipak, novinari žute štampe, inače eksperti za sva ta malograđanska pitanja i procedure su odmah oštrim okom primetili da Jovana prsten umesto na desnoj ruci nosi na levoj. Odmah su se pojavili i tračevi da je cela priča samo marketinški trik. Jovanica je ipak sve objasnila: "Kako vi sve zapazite, svaka čast! Jeste, to što ste videli je verenički prsten koji mi je Željko dao i nosim ga tu, na levoj ruci, jer mi tako odgovara".

 

Procurele gole fotografije

 

Da se ne žalite mami da su ovi tračevi prošli bez golotinje pobrinula se Amber Rose bivša devojka repera Kanyea Westa. Njene golišave fotografije procurile su na Internet ove nedelje. Neki zli jezici kažu da ih je sama objavila. Ako je tako šteta što nije imala bolji foto aparat…