Nova doza tračeva je stigla. Mi smo vas lepo upozorili da ne čitate ovo ali vi nikako da nas poslušate. Onda makar pazite da vas niko ne provali.

 

Heidi 18

Sada već planetarno popularni Ekrem Jevrić je dobio opasnu konkurenciju na Internetu u izboru za najveći promašaj ikada. Sve je počelo slučajno, kada je nesrećna Heidi Janković na svoj Facebook profil okačila slike sa proslave punoletstva. Fotografije sa pravog gasterbajterskog slavlja su odmah postale totalni hit u zemljama bivše Jugoslavije a i šire. Jadna Heidi je morala da ugasi profil zbog ne baš finih komentara, ali je u međuvremenu osvanula i grupa gde svi fanovi mogu da komentarišu šta im se najviše „dopalo“ na ovoj megalomanskoj proslavi. To je pohvalno pošto će tako ove fotografije ostati zabeležene za sledeće generacije. Naši favoriti su ipak roze dress code, ili olovke na kojima piše Heidi 18. Mada ni trubači obučeni u Heidi dresove nisu bili loši. Kada omladina slavi punolestvo ima da se potroši i da se pokaže da se ima. Prava je šteta što se ukida služenje vojnog roka, pošto to znači da više neće biti toliko bisera koje samo topla balkansko gasterbajterska duša može da iznedri.

Severina na stubu srama

Braća Hrvati su se baš okomili na jadnu Severinu, a smeta im što previše pažnje posvećuje sprskom tržištu.

“Albumom ‘Zdravo Marijo’ Seve se s namerom i razlogom odmakla od dalmatinskog zabavnjaka i okrenula folku, a zadatak da tu potrošnu i na Balkanu obljubljenu muziku uvije u etnopop poverila je najvećem balkanskom muzičkom iluzionisti Goranu Bregoviću. Stvar je, kako se i nadala, upalila sjajno i isplatila se toliko da je iznenadila i same autore”, piše Slobodna Dalmacima.

Ne znamo što im smeta popularnost Seve, pa i mi volimo da gledamo kućne porniće a ne smo oni. Nego jel se sećate onog vica kada Severina dođe na ispovest i kaže: “Oče grešila sam ”. On joj odgovori: “Znam gledao sam.”

Milan Stanković i Grand

Sukob Milana Stankovića i Granda dobija epske razmere. Ako ovako nastave uskoro će postati deo obavezne lektire u osnovnim školama. Žuta štampa sada piše da je Milan navodno odbio honorar od 10.000 evra za četiri koncerta u Makedoniji, koji mu je ugovorila Grand produkcija. I ne samo to nego se i priča da Milan živi na račun devojke Rade Manojlović.

Mi nemamo pojma zašto su se posvađali Milan i Grand, ali on nam se više dopada od Saše Popovića. Da ne peva narodnjake čak bi bio i hipster, a još ga i riba izdržava. Car!

Skandal: Ukrali Lane moje

E pa sada smo se stvarno iznervirali. Egipatski Telekom je ukrao pesmu Željka Joksimovića Lane moje koju su ubacili u novu reklamu. Sve su mogli da nam ukradu bez problema: Kafana je moja sudbina, Kukavicu, Bele ruže, pa čak i Kalašnjikov. Ali u Lane moje nisu smeli da nam diraju. Željko je naravno najavio tužbu. Preko nekih stvari stvarno ne može da se pređe.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime