Soraja i njene nemirne sike

Soraja Vučelić stvarno voli da se slika i sa vama deli svoje selfije. I to je ok, pošto je zapravo i prilično slatka kada malo bolje razmislimo.

E pa evo nove fotke.
Soraja se malo opustila u krevetu. Baš kao i njene nemirne sike koje samo što ne iskoče iz haljinice. Tolio je vrela da se plašimo da če da je uhapse zbog širenja panike. Evo mi već paničimo realno pomalo…

Ana Nikolić jedva dočekala

Ana Nikolić kao da je jedva dočekala vanrednu situaciju i dane žalosti posle poplava.

“Moram da priznam da su mi prijali ovi dani žalosti, mogao si da čuješ neke lepe simfonije i balet, a ne da slušamo neke trivijalnosti na televiziji”, izjavila je pevačica.

 

Ma sigurno po ceo dan sluša opere kod kuće.

Željko i Daniel

Ljudi imamo duet Željka Joksimovića i pobednika prvog takmičenja X faktor Adria Daniela Kajmakoskog. “Skoplje-Beograd” je predstavljen ove nedelje i zvuči, pa tako, kao nova Željkova stvar. Telo vreteno, lane moje ovo ono…

Sve je snimano u glavnim gradovima Makedonije i Srbije. Ali ti Makedonci su nam ipak carevi bre…

JK ima nove seksi slike

U poslednje vreme naše estradne zvezde kao da se svakog dana slikaju i onda dele slike na netu. A izgleda da se ni ne dešava ništa pametnije u tim krugovima zapravo. Tako i Karleeša ima novu sličicu u sado mazo kostimu koju možete da vidite ovde. Eto ako hoćete.

A šta je ovo Dejani na faci?

Nemamo pojma ko je Dejana Živković, ali je baš slatka. Navodno je to devojka sportiste Vlade Mandića. Za njega otprilike znamo ko je.

E pa starleta je na svoj Instagram profil okačila fotografiju koja je izazvala puno komentara. Nešto čudno ima na licu. Da li je u pitanju Photoshop ali loš, senka ali čudna ili šminka sami procenite.

Nives se ne stidi golotinje

Nives Celzijus kaže da su njena  deca navikla na njene golišava fotografije.

"Mislim da još nisu toliko zreli da postavljaju previše nekih pitanja. Od najmlađih dana su tu, uz kamere i fotke i nije im neobično. Za sada, budimo realni, karanfil i kita cveća nije nešto što u dečjem mozgu uzrokuje bunilo. Nemaju zlih misli, tako da u njihovim glavama nema dvosmislenosti i Taishi se sviđa pesma. Drago joj je da mama peva o cveću jer i ona voli cveće", rekla je Nivee.

Čekaj a na šta zapravo misli??

Bizaran snimak Lily Allen

Ok, evo snimka koji smo mogli i da preskočimo. Lily Allen igra u malo čudnom izdanju. Malo više…

I za kraj toples!

Evo golotinje za kraj. Ali ovog puta sa smislom! Ćerka Brucea Willisa i Demi Moore, 22-godišnja Scout LaRue Willis kaže da joj se zgadila politika i cenzura na internetu. E tu se slažemo.

Kaže da joj je Instagram obrisao golišave slike. I onda se u znak protesta prošetala u toplesu po New Yorku, što je inače dozvoljeno. Ali malo sisa na netu nije dozvoljeno. Realno je u pravu. Slike su vam ovdI.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime