Ana bez šminke

 

Ana Nikolić je ovih dana na Tajlandu, gde se malo odmara od napornog rada. Težak je život estradne zvezde znate. A sada je na društvenim mrežama je objavila fotografiju i to bez šminke. Evo je gore. I morate da priznate da izgleda sasvim pristojno. Što kapiramo da i nije baš slučaj sa nekim drugim “lepoticama”. Znate ono, nije baš ista ponuda u radnji i u izlogu. Nego jel to Ana u toplesu?
 
BOMBA: Trudna Nikolija
 
Mislimo bomba ako gledate Zvezde Granda i ložite se na domaće “zvezde”. Inače je veća bomba da je danas malo toplije vreme ako ćemo pošteno.
 
Ali dobro. U svakom slučaju Nikolija Jovanović je trudna. Njena mama Vesna Zmijanac rekla je za domaću štampu da je radosna što će postati baka.
 
Otac deteta je izgleda Relja Popović, član grupe Elitni odredi.
 
Uz sve bi trebalo i da znate da baka Vesna poštuje narodna verovanja pa je ispred stana stavila korpu luka. Znate protiv uroka. Normalno.
 
Evo malo Nikolije i Elitnih odreda da se upoznate sa njihovim opusom.
 

 
 
Mirka ima plan
 
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedavno su dobili treće dete, ali je mlada glumica rekla da ne planira da se venča za fudbalera.
 
A pošto Vujadin ide u Englesku da igra, Mirka će ipak ostati u Beogradu.
 
“Ne mogu da se selim. Mihajlo je mali, imam zakazane predstave… Ne možemo nas petoro da budemo u hotelu. Vujadin nije u Srbiji i pitanje kad ćemo se videti, jer treba oboje da budemo slobodni, ali i da nam on nađe smeštaj jer ne možemo nas petoro da boravimo u hotelu”, kaže Mirka.
 
Kakva je young independent black woman.
 
Bebek se drogirao
 
Željko Bebek, prvi pevač Bijelog dugmeta je priznao da se u mladosti drogirao. Ma nemoguće.
 
“Nije mi žao zbog toga, naprotiv. Živeli smo burno i ludo. Sve smo sami napravili, podneli i uživali u tome. Mada, nisu svi životi otišli u nekom dobrom pravcu, ali mislim da sam sve radio ispravno. Sve je to prošlost”, kaže Bebek.
 
Kao što kaže Maradona: Ako je kokain droga, ja sam narkoman. Evo malo da vas uhvati nostalgija. Sinoć sam, sinoć sam…
 

 
 
Anabela stan dala Gagiju
 
Anabela i Gagi su juče bili u Palati pravde na ročištu zbog spora oko nekretnina.
 
"Danas sam došla samo da kažem da smo se Gagi i ja dogovorili o svim obavezama prema deci. Stan na Vidikovcu, koji smo zajedno stekli dok smo bili u braku, prepisan je na decu, ali će on, naravno, biti u njemu dok je živ. Bitno je samo da deci nešto ostane od njega. Gagi nije plaćao alimentaciju, pa se nakupila ogromna suma, ali i to je rešeno. Gagi je već imao ročište na kojem se uredno pojavio, sada je red na mene", rekla je pevačica.
 
E pa baš lepo. Mislimo, zbog dece, znate…
 
JK i Dijana u epskom sukobu
 
Jelena Karleuša je kanda malo konfliktna u poslednje vreme. Nastavlja se estradni rat između nje i Dijane Janković, koji je započeo prošlog leta! Gostujući u emisiji Glamur, Jankovićeva je komentarisala izgled svoje starije koleginice.
 
“Lažni kristali iz Koteža, ala Tom Ford… ovo je stvarno, nemam reči, više za spavaću sobu” izjavila je ona, komentarišući Jelenin izgled u novogodišnjoj noći.
 
Karleuša joj nije ostala dužna pa je na Twitteru zapitala u kom motelu je dobila nadimak Dijana stotka.
 
A sada će pasti tužbe kaže Dijana. I tako, šta da vam kažemo, veselo…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime