Bomba: Seve na plaži

I dalje neshvatljivo slatka Severina je u Sjedininjenim Američkim Državama, zajedno sa suprugom Igorom Kojićem.

Gde tamo uživa u lepom vremenu. Evo slike a poručuje vam: “Uživaj u životu”. Ok, hoćemo.

Enjoy Life #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ane Nikolić o bebi

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta u junu će postati ponosni roditelji. A Ana je upravo dala vrlo zanimljivu izjavu o bebi.

“To će biti apsolutno isto dete samo različitog pola. Bilo muško ili žensko, ja znam kakvo će to dete biti, verovatno jako živahno dete od kojeg neće moći da se živi. Znam i kakav je Stefan bio kao beba, i kakva sam ja bila… Tako da se spremam na cirkus!”, rekla je buduća majka, a prenosi Kurir.

Jel vam jasno? Nama nije. Ali majka zna!

Olivia Wilde se ošišala

Olivia Wilde se ošišala. I izgleda vala vrlo lepo. Inače žuta štampa u Americi piše da se ošišala kako ne bi imala istu frizuru kao Melanija Trump.

Oh what’s up, BLONDE LIFE

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Dara ponovo ostala bez telefona

Dara Bubamara baš nema sreće. Pre nekoliko dana na nastupu su joj ukrali mobilni telefon, piše Alo.

To ne bi uzbudilo Daru da se u njemu ne nalaze brojni eksplicitni snimci, fotografije i poruke koje je razmenjivala sa dečkom. Kako je telefon istog trenutka isključen, pevačica je u panici jer se vrlo brzo našla na meti ucenjivača. “Tačno je da mi je nestao telefon i da nisam mogla da ga nađem. Ukrali su ga, kao što može da se desi svakom, ali šta da radim. Trenutno ne mogu tu ništa da promenim. Što se tiče vašeg pitanja za fotografije i da li me neko ucenjuje, ne bih to da komentarišem. Potrudiću se zaštitim svoju privatnost koliko god mogu i nadam se da ću u tome uspeti”, kaže Dara.

Au samo ne opet njene gole slike!

Nole i Karić

Dva najveća Srbina 21. veka Bogoljub Karić i Novak Đoković su se sreli negde u dijaspori.

“Dragi moji, lepo je kada širom sveta srećemo ljude iz Srbije! Često ih viđam na svojim putovanjima od Evrope do Amerike i uvek se obradujem kada vidim zemljake koji su i u svetu na najvažnijim mestima u politici, biznisu, sportu i svim ostalim segmentima koji ih čine jako uspešnim u svom poslu. Pokazali koliko smo mi uspešni, sposobni i pametni kao narod! Posebno zadovoljstvo je sresti ponos naše nacije Novaka Đokovića čiji je uspeh odavno zadivio svet i zahvaljujući njemu, sada nema čoveka, koji nije čuo za Srbiju. On nije samo najbolji teniser, on je pre svega jedan divan čovek, humanista, patriota, jednom rečju najbolji ambasador Srbije u svakom pogledu. Vaš Bogoljub”, napisao je Karić.

Nole mu je inače poklonio i lep sat tom prilikom.

Stvarno fin gest. Ne znamo da li su i zapevali Moji su drugovi…

Seka Aleksić poručuje majkama

Seka Aleksić je pre nekoliko meseci rodil sina Jakova. I već se pohvalila da redovno trenira. Ali izgleda to se nekima ne sviđa.

“Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne!”

Moramo da priznamo da nam se Seka sve više dopada…

Karleuša napala Vuka Kostića

Jelena Karleuša brutalno je isprozivala glumca Vuka Kostića. Koji ima divan hobi – lov.

“Kako bi bilo da te pustim golog i bespomoćnog da bežiš… a onda da te ubijem dripački, sa razdaljine… i stavim ti grančicu u usta? Hm?!”, napisala je besna JK kao komentar uz ovu Vukovu fotografiju:

Jelena uz tebe smo!

1 KOMENTAR

Comments are closed.