Soraja iskopirala Kim Kardashian

Soraja prati trendove. A trendove zna se postavlja Kim Kardashian. Tako je starleta sada objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu i grudi prekriva rukama, a u prvom planu su otkopčane farmerke i čarape koje vire. Što je fora koju obožava Kim.

Evo je Soraja, ni njoj ne stoji loše ako volite tip taj starletski tip devojaka:

#sundayfunday#hiphopmusic 😉🎧

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Mirka ipak trudna?

Mirka Vasiljević se šalila prošle nedelje kada je uradila test trudnoće u TV emisiji. Ali izgleda da se možda i nije šalila? Da li je stvarno trudna?

“Ja nikada, iskrena da budem, nisam dematovala da sam trudna niti sam to potvrdila. To su neke stvari za koje treba vreme da prođe i treba da ostanu u intimi. Postoje neke stvari koje su izmišljene među ljudima. Nekada se to nije govorilo do ne znam kog meseca i to sa veoma dobrim razlogom. Tako i ja, sva tri puta kada sam bila trudna to nisam objavljivala na sva zvona. Nikad nisam rekla ni ‘Da, trudna sam” ni ‘Ne, nisam’. Ovoga puta sam bila samo u fazonu ‘Okej ljudi, ovo više nije interesantna tema’. Šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Ako bude bilo i peto i deseto dete i ono će se u nekom trenutku roditi pa ćete videti da li sam bila trudna”, zaključila je Mirka, a prenosi portal pink.rs.

Dakle trudna je i planira da ne stane posle četvrtog?

Seve ima novi spot

Severina ima novi spot i pesmu. Pogledajte, inače šuška se i da je ona trudna:

Koliko košta vikend Selene Gomez?

Selena Gomez sa dečkom The Weekndom uživa na putovanjima. A prema žutoj štampi njihov izletu u Italiji je koštao čak 246.000 dolara!

Najviše para je otišlo na privatni avion čisto da znate… evo golupčića:

Eyewitness has stated “They look very much in love.” 😍😭❤ NEW. Selena & Abel spotted out in Italy. #TheWeeknd #SelenaGomez

A photo posted by Selena Gomez Updates (@sgomezupdatess) on

Ceca i deca u rijalitiju?

Svetlana Ceca Ražnatović je, navodno, dobila ponudu od jedne privatne producentske kuće da sa Anastasijom i Veljkom snimi rijaliti kao porodica Kardashian za honorar od 400.000 evra.

Ideja za ovaj program je da kamere prate pevačicu i njenu porodicu mesec dana, ukoliko prihvate ponudu. “Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimile Cecu u opuštenoj, kućnoj varijanti. Od rane zore bi bilo zabeleženo njeno kretanje po dnevnoj sobi i kuhinji, ali ne i spavaćoj sobi. Ukoliko pristanu da se snimaju i ostali članovi njene porodice – sestra Lidija sa decom i suprugom, otac Sloba i majka Mira i brat od ujaka Milan Marinković – dobili bi bonus od 100.000 evra. Budući da njena familija ne voli da se eksponira, verovatno od toga neće biti ništa. Međutim, to bi bila idealna prilika da se pevačica pokaže u pravom svetlu i sigurni smo da bi se super snašla u tome. Pored toga što bi se rijaliti snimao u Cecinoj kući, kamere bi je pratile i na njene koncerte, a njenu decu u klubovima”, navodi za Svet.rs izvor blizak produkciji.

Još uvek se ne zna da li su prihvatili. Ali možda bismo čak i gledali pravo da vam kažemo.

Good morning ❤ @annacakic

A photo posted by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on

A šta radi Stanija?

Starleta a sada i uspešna pevačica Stanija Dobrojević izgleda malo sređuje fotke u Photoshopu. Recimo ova, gde nije jasno kako joj guza izgleda ovako. A ne kapiramo ni gde joj je druga noga:

Mood 💣

A photo posted by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on

Inače po netu se proširila vest da Stanija ovih dana uživa u društvu Kralja Instagrama Dana Bilzeriana, pošto se slikala sa oružjem kakvo on baš voli i ima u kolekciji. Ali to je možda samo trač:

Blond 👸🏼 Yes or no? 🔥

A photo posted by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime