Mirka Vasiljević uradila test za trudnoću

Mirka Vasiljević je pokorila televiziju. U emesiji Amidži šou je povodom tračeva da je ponovo trudna izvela nešto genijalno. Lepo je na licu mesta uradila test za trudnoću.

“Dve godine nisam radila ovaj test, od trudnoće sa Mihajlom. Tako da, ovde kaže da izgleda da sam malo preterala. Kaže da je nevažeći, da mora ponovo.“

Iako je rekla da nije trudna, precizira da to nikako ne znači da neće biti već u sledećem trenutku. Ma, pogledajte odmah je na početku:

Udaje se Nada Macura?

Doktorka Nada Macura je izgleda rešila da se uda, piše Kurir.

“Čekam tajkuna, iz Rusije naravno, da me vidi u ovoj venčanici. Ja sam romantična po prirodi i možda bi mi u ovim zimskim danima prijale noći u Moskvi”, priznala je Nada.

“Mora da bude lep i zgodan, to na prvom mestu. Na drugom mestu, ne sme da bude glup, bolje da ćuti i da ne priča mnogo. Mora da bude uglađen, da prati modne trendove”, rekla je Macura u emisiji “Premijera”.

I tako…

Nikolija i Relja napravili skandal u avionu?

Izgleda da zli ljudi iz aviona nisu znali ko su Nikolija i Relja i da zaslužuju samo najbolje.

Evo šta se izgleda desilo.

Estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović vratili su se avionom u Beograd, ali su tokom leta napravili problem.

Kako prenosi Alo, oni su, iako su kupili mesta za ekonomsku klasu, seli u biznis klasu i nakon što ih je osoblje zamolilo, odbili da se premeste i napravili priličan skandal.  “Kada su ušli u avion, seli su u biznis-klasu. Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi”, okrio je izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor je takođe dodao da su Relja i Nikolija tek nakon što im je stjuardesa ljubazno objasnila da avion neće poleteti dok svi putnici ne budu na svojim mestima, pristali da se vrate u ekonomsku klasu. “Potrajalo je, međutim, to ubeđivanje i raspravljanje, pa su svi putnici počeli da komentarišu njihovo ponašanje”, ispričao je izvor.

Stvarno bre nije ok da ih tako tretiraju.

Tanja Savić kao Prostakuša

Tanja Savić je upravo predstavila spot za pesmu Prostakuša.

Ne znamo da li peva o sebi?

I britanski tabloidi pišu o hapšenju Jelene Krunić

Domaći mediji su javili da je Jelena Krunić uhapšena zbog narkotika. A vest je stigla i do Britanije.

Na sajtovima časopisa The Sun i Daily Mail objavljeni su članci o Krunićevoj, ‘tetoviranoj srpskoj zvezdi uhapšenoj sa drogom koju je krila u donjem vešu’. Kako navodi Mail, ona je zajedno sa neimenovanim muškarcem uhapšena u centru Beograda i kod nje je pronađen gram droge kristal, a to se dogodilo veče pre ulaska u rijaliti Parovi.

Ostrvskim tabloidima je posebno bila interesantna činjenica da Krunićeva na svom telu ima tetovaže holivudskih glumaca, poput Johnny Deppa, Leonarda DiCapria, Marilyn Monroe i Marlon Branda, ali i to da je hapšenje nije omelo u učešću u novoj sezoni Parova.

Pravda za Jelenu!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime