JK upali izvršitelji i plene po kući

U dom Jelene Karleuša juče su upali sudski izvršitelji i policajci da bi zaplenili imovinu zbog duga od tri miliona dinara, piše Alo.

Ali nije bankrotirala nego izgleda neće da plati kaznu.

Ova suma određena je kao novčana kazna koju je prema odluci suda trebalo da plati koleginici Dijani Janković za povredu ugleda i časti.

Pevačica je izašla iz stana pre nego što su stigli jer nije mogla da gleda šta se dešava, i vratila se oko sat vremena kasnije, kada su izvršitelji završili posao.

“Izvesna Dijana Stotka je komentarisala moj staling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila taj nadimak”, napisala je Jelena, na šta je Didi odgovorila tužbom.

Problemi.

Ceca o Trumpu

Ove nedelje su svi domaći eksperti za međunarodnu politiku imali šta da kažu na temu američkih izbora.

A i Ceca naravno ima svoj stav o ovoj važnoj temi.

“Ako pogledamo to iskustvo iz vremena Bila Klintona 1999, bombardovanje, kada su stradali nevini ljudi i nevina deca, i za to niko nije odgovarao – to je zločin. Iz tog razloga ne mogu biti pristalica politike Hilari Klinton. Ona i Bil su, koliko znam, još uvek u braku, tako da verujem da su im i stavovi isti”, rekla je Ceca.

Zna o čemu priča, kažemo vam lepo.

A Stanija se malo upoređuje

A Stanija kaže da bi i ona mogla da bude predsednica, pošto je i takođe navijala za Trumpa.

Sweet Dreams 👼🏼 Najbolje masaze by @nikola_fizioterapeut Lice osvezeno by @estetika_stolic 🌸

A photo posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on

“Moj izbor je bio Trump. Upoznala sam ga 2008. godine u njegovom kazinu Trump Taj Mahal. Ko bi rekao da je taj isti čovek, biznismen i rijaliti zvezda danas postao predsednik Amerike. S obzirom na to da imam završen državni ekonomski fakultet, imam sve predispozicije pre da budem predsednik nego pevačica”, rekla je Stanija za Informer.

Više nas ništa ne bi iznenadilo…

Emina se skinula

Emina Jahović snimila je sa nekim Amelom Ćurićem provokativni spot za ovu pesmu je privukao veliku pažnju.

Amel nas ne zanima ali Emina da. Pogotovo u ovakvom izdanju:

Troicki zabranio decu na svom venčanju

Viktor Troicki i njegova izabranica Aleksandra Đorđević venčaće se krajem ovog meseca a pripreme su u toku. Samo jedan detalj nam je intrigantan.

“Viktor i Aleksandra su se dogovorili još dok su sastavljali spisak zvanica da će na diskretan način svatovima poručiti da ne dovode decu. Kako oboje imaju mnogobrojnu rodbinu i dosta prijatelja, to su uradili prvenstveno zbog mesta u svečanoj sali, koja nije dovoljno velika da primi sve ljude koje žele da pozovu. Između ostalog, deca su nepoželjna i zato što će na slavlju biti veliki broj poznatih ličnosti, pa da im mališani ne dosađuju selfijima i traženjem autograma. Ovaj svoj zahtev Troicki i njegova verenica gostima su saopštili u pozivnici koju je dizajnirao kreativni tim jedne prestižne agencije”, rekao je blizak izvor za Alo.

Zanimljiva odluka priznaćete. Ne znamo šta Aleksandra misli o tome…

Moja druga polovina 😍

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

Supruga Marka Bulata osuđena

Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, danas je proglašena krivom zbog posedovanja narkotika.

Priznala je krivicu i nagodila se na tri meseca uslovno.

Pevačeva supruga je uhapšena 11. septembra u okviru akcije ‘Cunami’ dok je iz poštanskog sandučeta uzimala paketić sa drogom, koji su joj donela dvojica dilera. Na saslušanju u policiji tada se pravdala da kokain nije za nju, već za njenog supruga, pa je onda govorila da je za njih oboje. Danas je u Tužilaštvu ipak izjavila da je drogu uzela za sebe i priznala krivicu kako bi dobila uslovnu kaznu.

Marko je sve negirao.

I sad kome da verujemo?

I za kraj…

I za kraj poslastica.

A to je devojka legendarnog napadača Serije A, Kristijana Vijerija. On je u srećnoj vezi sa 17 godina mlađom manekenkom Jazmom Kendrik. I koliko je slatka i zgodna:

Photo fav by @krishphotos 🍊

A photo posted by Jazzma Kendrick (@jazzma_kendrick) on

This man makes me crazy!!!!! But I adore him. My love @christianvieriofficial ❤️ #InMyCalvins

A photo posted by Jazzma Kendrick (@jazzma_kendrick) on

😼

A photo posted by Jazzma Kendrick (@jazzma_kendrick) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime