Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Šta Ceca kaže za Anastasiju i Teodosića, Ksenija Bujišić skoro pa pokazala ponešto i šta kaže Brega o Kusti?

Evo šta Ceca misli o Milošu Teodosiću

Možda niste čuli ali izgleda da su u šemi Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije. Srbi su naravno oduševljeni i očekuju prinovu kojoj bi trebalo ustupiti presto zemlje čim pre.

A mama ceca otkriva šta misli o novom malo starijem dečku svoje 18-godišnje ćerke.

“Njegovi sportski rezultati govore da je on sportski genije, da je on ponos kao i Nole i želim da mu čestitam na tome što je najbolji igrač Evrope, a što se nas tiče i sveta”, rekla je Ceca.

“To što se po medijima piše da Anastasija nije krenula sa mnom u London jer joj je Teo zabranio nema veze sa istinom. To su takve neistine i budalaštine da sve to prelazi u naučnu fantastiku”.

Dakle nije zabranio, sve ok.

Sajsi MC propala

Sajsi MC je prvo snimila duet sa Severinom. Što smo joj oprostili pošto je ideja možda i bila kul. Možda.

Ali sad je možda ipak malo zastranila. Ima duet sa Savom Perovićem. Nikad čuli za njega ali izgleda da se proslavio u Zvezdama Granda.

Evo te divne pesmice:

Brega o Kusti

Goran Bregović se u intervjuu za Nedeljnik osvrnuo i na prekid prijateljstva sa svojim kumom, Emirom Kusturicom.

„Kusta kad me pljuje zna čak biti nekad i duhovit. Ja mu želim dobro. Ne znam da li on meni želi dobro, ali ja njemu želim. Bio mi je kum na venčanju, i ja ne mogu da se dovedem u stanje da javno za kuma kažem nešto loše mada bi možda mogao to uraditi i bolje od njega.”

Ali morao je malo da mu spusti.

„Ja bih voleo da je on i sada napravio dobar film. Pretpostavljam da mu i oni koji ga ne vole žele da je to dobar film. Jer svi bi voleli da on napokon napravi dobar film.“

Rasta o marihuani

Suprug Ane Nikolić, neki Rasta, koji je izgleda umislo da je Bob Marley je gostovao kod Ognjena Amidžića. Pa pogledajte ako vam je stvarno dosadno:

Nikolija o porođaju

Nikolija Jovanović je pre nešto manje od mesec dana postala majka kaže par stvari o porođaju.

“Iako mnogi smatraju da je carski rez praktičniji, ja se ne slažem sa tim. Moje lično mišljenje je da carski rez treba da se radi samo onda kada mora medicinski. Naravno da je bebino zdravlje prvenstveno. Nećemo da se igramo prirodnim putem ako ne može. Po meni, carski rez treba da rade samo žene koje to moraju, a mislim da je to suludo za one žene koje ne moraju. Nije lepo od lekara što pristaju na taj čin ako to ne mora.”

I dodaje: “Žene se varaju da je carski rez praktičniji. On je možda praktičniji u tom trenutku, jer vas uspavaju, ali oporavak posle carskog reza je mnogo teži nego posle prirodnog porođaja”, zaključila je Nikolija, dodavši da je Relja Popović prisustvovao rođenju ćerke.

Fakat u pravu je.

Ksenija Bujišić pokazala sike

Bivša devojka Veljka Ražnatovića se malo opustila posle raskida. Tako je Ksenija Bujišić objavila nešto provokativnije fotke na netu.

Uživajte:

Lit 🔥

A photo posted by Ksenija Bujisic (@bujisicksenija) on

Haters gonna hate

A photo posted by Ksenija Bujisic (@bujisicksenija) on

Don’t let the world change your smile.. Let your smile change the world 🍀

A photo posted by Ksenija Bujisic (@bujisicksenija) on

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *