Ok, bili ste na moru, okačili ste fotke na Facebook, da svi mogu da vide kako vam je bilo lepo i skupo. Taština praznine! Sada je vreme da se vratite vašem svakodnevnom mizernom životu i krišom čitate naše Tračeve petkom. Ako vas uhvate u ovoj grešnoj radnji, slobodno se podsmevajte Domino Magazinu zašto piše o glupostima. Kao što reče jedan naš čitalac u komentarima: "Domino magazin, čitajte glupe tekstove od 2007. godine". Inače, Tračeve petkom čak ni mi ne čitamo.

Problemi u estradnom raju

Pola Srbije je dobilo kolektivni napad panike kada su načuli da se Grand i Pink rastaju. I to još usred leta kada bi trebalo da se u miru odmara i gledaju reprize najboljih Grand emisija. Ne morate više da pijete lekove za smirenje, pošto su se Saša i Željko sve dogovorili, tako da ćete i dalje 24/7 dobijati vašu dozu instant zabave sa TV-a. Nije sve tako mirno u estradnom raju pošto je zaštitnica pedera, srpske nejači, mladih nada Granda i svih drugih manjina Jelena Karleuša poručila Saši Popoviću da je “ćora, narkoman i da izrabljuje decu”. Saša će sada da je tuži, a on njoj poručuje da će da joj uzme sve pare. Toliko je zabavno da nam je žao što smo uopšte i odlazili na more i propustili sve epizode španske serije u srpskoj verziji. O Hose Maria… O Jelena Karleuša…

Nives Celzijus – Seksi mama

Hrvatska starleta Nives Celzijus pozirala je u seksi pozama i fotke prosledila svima, kao što to i inače radi. Sve bi bilo ok da je oskudno obučenu nije fotografisala njena trogodišnja ćerka. Mi kažemo da je Nives jedna seksi mama za svaku pohvalu, pošto se odmah vidi da puno pažnje posvećuje edukaciji dece od malena.

Emma se ošišala

Naša omiljena tinejdžerka zbog koje se čak i malo brinemo za svoju psihu – Emma Watson – se ošišala. Ovako nam se sviđa još više. Čak i malo previše. Ona je to navodno uradila kako bi se izborila za ulogu u filmu Devojka sa tetovažom zmaja. Kakva posvećenost, kakav talenat. Mi bismo joj dali ulogu odmah.

Sabor u Guči

Sada ćemo da kažemo nešto zbog čega će nas mrzeti pola Srbije, cela Slovenija i ostatak brdovitog Balkana – Mi ne volimo Sabor u Guči! Valjanje po blatu, gomila pijanih smarača, mogućnost da vas ubiju na putu na svakoj krivini i preglasna pleh muzika stvarno ne zvuče kao ultimativna zabava. Pošto znamo da vi volite sve ove divote, onda ne zaboravite da pedeseti Sabor počinje danas. A danas je petak 13. Zar ne mislite da to puno govori o celom događaju?

Ana Nikolić i Džukela

Ana Nikolić je snimila pesmu Džukela koja je kao hit ovog leta, a njen bivši dečko se naljutio što pesmu nije posvetila njemu. Car.

“Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje „Džukele“…. Znam da je teško zabraniti nešto što je narod već prihvatio, jer, kako čujem, Ani je „Džukela“ jedini hit na albumu, iako ima jedanaest pesama”, kaže Matija Ćorković, Anin bivši dečko.

 

Ako ste pročitali do kraja naše Tračeve petkom to sigurno znači da će vas zanimati da čujete i pesmu Džukela.

2 KOMENTARI

  1. Da li je vama dobro kad pisete bilo sto ovakvo? Ja sam svo vreme mislio da ce da ispadne neka sprdacina od celog teksta, ali jok vi to za ozbiljno ste uhvatili teme….

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime