Jovana Pajić pokazala opasno telo

Stvarno moramo da se izvinimo što ne znamo ko je Jovana Pajić. Ali upravo smo saznali da trenutno uživa na odmoru sa suprugom Saletom Cvetkovićem, pevačem Tropico benda. A uz to je ove nedelje pratioce na društvenim mrežama obradovala fotografijom u kupaćem kostimu. Inače porodila se pre četiri meseca čisto da znate. Evo fotke ako vam nešto znači:

Ceca o pričama da je Arkan živ?

Možda vas zanima kako Ceca reaguje na priče da je njen suprug Željko Ražnatović Arkan i dalje živ.

“Takve stvari nisu za ispiranje usta. Ne daj Bože da to neko oseti na svojoj koži”, kaže Ceca a prenosi Kurir. “Gledam kako neki ljudi koji ne znaju ništa o meni pričaju o mom životu. Neki koji su gledali u pod kada su se obraćali mom pokojnom suprugu. Oni pričaju i izmišljaju priče o meni i mojoj porodici.”

Hm, malo nas plaši to sa “gledanjem u pod” pa nećemo da komentarišemo ovog puta.

Marko Jarić luduje sa Paris Hilton

E Marko Jarić ga živi. Tako se ove nedelje provodio a u društvu bogatunke Paris Hilton.

Njih dvoje su, sa još nekoliko ortaka, posetili popularni festival Burning man, koji se održava u pustinji u Nevadi.

A fotku je okačila Paris i čini se da je Marko glavni u društvu:

Taking off to #BurningMan 🚀 #LetsDoThis 🔥 #DragonflyDen

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Nataša Bekvalac u pozorištu

Pevačica Nataša Bekvalac je dobila ulogu Drage Mašin u mjuziklu Tajna Crne ruke reditelja Ljubiše Ristića. I naravno puritanci, licemeri i trolovi kojih je Srbija prepuna naravno ne mogu da podnesu tu činjenicu pošto će Nataša da okalja te slavne pozorišne daske.

Ipak, postoje i glumci koji ne vide ništa loše u angažmanu Nataše Bekvalac. Eva Ras je poručila da joj je drago što su baš nju izabrali. “Ona je izuzetno lepa žena i za tu ulogu je potrebna lepotica. Nataša je skandalozna, a to nije lako. Fantastična je.”

Branislav Lečić je izneo stav da režiser ima potpuno legitimno pravo da izabere koga kog poželi, bilo da je on profesionalac ili amater, a sa tim se složio i Bane Trifunović. “Glupo je pljuvati kad ne znam zašto je reditelj odabrao baš nju. Ima i glumaca koji pevaju, igraju i vode emisije, pa ni tu ne vidim problem.”

I mi totalno podržavamo!

Inače Nataša je sve iznenadila novim imidžom ove nedelje. Vidite je što je slatka. Indi praktično:

Aca Lukas: boli me k..ac za četnike i ustaše!

Aca Lukas je otkazao nastup na Rujan festu u Hrvatskoj.

A onda je za Kurir napisao otvoreno pismo upućeno Hrvatima koji su pokrenuli peticiju da se zabrani njegov koncert.

Ali nećemo vas gušiti, izdvajamo samo ovo: Četnik nisam, a ni partizan, a ni ustaša. I eto moje omiljene reči jer me boli ku.ac za sve njih zajedno! Ja širim ljubav pesmom. To sam isto rekao i kada su me u Srbiji napali zbog hrvatskog dresa i opet bih to uradio. I dalje ću, kada ne igra Srbija, navijati za Hrvatsku, ne da bih se nekom dodvorio kao što to rade mnogi, nego jednostavno zato što imam puno poznanika i prijatelja među hrvatskim fudbalerima i bivšim i sadašnjim i oni će mi uvek biti bliži od nekog Ronalda.

Pa lepo, lepo… dosta više ludila na Balkanu.

Justinu Bieberu odbijena kartica

Jadnom Justinu Bieberu nije lako. Prvo je morao da obriše nalog na Instagramu zbog fanova koji mrze njegovu novu devojku. A sada se i loše proveo u prodavnici sendviča Subway. Odbijena mu je kartica i to dok ga je devojka Sofia Richie čekala u automobilu.

Ipak jedan fan mu je pritrčao u pomoć i kupio mu sendvič, mleko i dezert. Imao je sreće.

Evo ih golupčići:

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime