Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Jelena Krunić obrijala glavu, ko je pokazao bradavice i zašto su gađali Sajsi na Beer Festu?

Jelena Krunić obrijala glavu

Već smo pisali o tome kako je Jelena Krunić u Guči prebila nekog tipa u Guči. A sada se ispostavilo da je bradonja iz tog videa Daniel Daki Savić njen dečko.

I tužna je što se on vratio u Stokholm.

I zato je obrijala glavu i snimila ovaj poduži video. Biće vam dosta par minuta da shvatite o čemu se radi. I dalje nas plaši, ali je na neki čudan način i draga. Malo blesava ali draga. Recimo zato što je nije blam da kaže da se vozi autobusom i da nema položen vozački:

https://youtu.be/T5HGyKZm0gk

Vendi: Prostitucija na estradi

Veteranka estrade Vesna Vukelić Vendi priča o prostituciji među svetom poznatih.

“Razlika između pevačica i starleta je samo u tome što pevačice dobiju 1.000 evra za pružanje seksualnih usluga, a pojedine starlete čine to za dopunu za mobilni telefon”, kaže Vendi za Informer.

I dodaje: “Čula sam i da su pevačice koje važe za velike zvezde išle na redaljke. Našle su lak način da zarade lovu. Nažalost, ne kapiraju da im se zbog 1.000 evra, koliko zarade prodajući svoje telo, oduzme čast, dostojanstvo, sloboda… Ti ljudi se sutra hvale kako su ovoj ili onoj pevačici dizali noge, kako su je četiri puta za veče, šta su im sve radili… Sve to da bi se pohvalio u društvu. Da ti pare za telo, ali uzme ti dušu.”

Paaa, ona valjda zna…

Kim Kardashian pokazala bradavice

Kim Kardahian je na odmoru u Meksiku i iskoristila je priliku da se pokaže u dosta golišavom izdanju. I pravo da vam kažemo, grozna je i gola i obučena. Ne stvarno. Izgleda kao pingvin. I to iz Betmena.

Rasta: Život sa Anom je pakao

Nama potpuno nepoznati čovek čudnog izgleda Stefan Đurić Rasta oženio je nedavno Anu Nikolić. I sada kaže da mu je život u braku pakao.

Ali ne zbog Ane nego zbog medijske pažnje.

“Ne prija mi ovakva vrsta popularnosti. Nikad nisam koristio medije da bi mi karijera bila uspešnija. Odavno radim u Srbiji i dijaspori, uspeh sam napravio zahvaljujući Internetu. Svoje pesme nisam reklamirao u novinama i na televiziji, jer nije bilo potrebe za tim. Ovo sada je nenormalno. Ne mogu da izađem iz kuće, a da me ne sačeka neki novinar”, rekao je Rasta za Kurir Stars.

MC Sajsi gađali upaljačem

SINOĆ BEER FEST ♡ Foto : Marko Todorović

A photo posted by sajsi mc (@sajsimcofficial) on

Naša stara drugarica i blogerka Domino Magazina Sajsi MS je nastupala na Beer Festu. Ali nekome se to nije svidelo pa je gađao upaljačem. Verovatno je hteo Riblju Čorbu ili Galiju da sluša.

Ali Sajsi se nije dala zbuniti.

“Ko je to uradio? Hajde, baci opet! Baci opet! Bacite bombu, slobodno”, rekla je a onda upaljač bacila nazad u publiku.

Nastup je završila rečima: “Bili ste je*eno predivni. Je*eno predivni! Je*eno.”

Tako je to, kad postaneš velika zvezda onda privlačiš razne ludake. Ali mi te volimo Sajsi!

Cara Delevingne i Amber Heard izbačene iz striptiz kluba

Cara Delevingne, Margot Robbie i Amber Heard krenule su u striptiz klub kako bi proslavile Amberin razvod od Johnnya Deppa.

Ali nisu ih pustili pošto su bile previše pijane i nisu imale rezervaciju.

Inače Amber je ojadila Johnnyja Deppa za 7 miliona dolara prilikom razvoda. A onda te pare dala u dobrotvorne svrhe. Carica.

Skandal: Adriana Lima ne skida šminku

Nećete verovati. Adriana Lima je objavila sliku pred spavanje i napisala da je mrzi da skida šminku. I naši mediji pišu da su svi zgroženi i šokirani. Pošto naše devojke uvek pred spavanje skidaju temeljno šminku, kupaju se u jasminu i lavandi i orošavaju izvorskom vodom.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *