Dunja Ilić piše

Dunja Ilić se ponovo raspisala. I evo šta joj smeta u Srbiji.

“Za početak ću se pozabaviti rijaliti programima kao glavnom razlogu sto će mi TV leteti iz stana. Propagiranje u već dovoljno zbunjenom društvu nasilja, promiskuiteta, psovki, pozivanja na versku i nacionalnu mržnju. Rijalitiji bez kraja. Bez pravila. Glave, koje se nakon toga provlače non- stop po naslovnim stranama tabloida, i na taj način se nameću kao potecijlni idoli mladim ljudima koji gledaju naravno u svojim mladim godinama, što brži put samo da izađu iz bede u kojoj se kao društvo nalazimo.”

I još nešto je sekira.

“Brine me, ko će nam biti lekari? Ko će nam biti advokati? Gde će nestati svi mladi ljudi koji su spremni da naprave promene u državi koja lagano tone? Gde? Kada su fakulteti izgubili poštovanje, nakon što je postala javna tajna kako se može stići do diplome. Ko će kad će oni koji su žrtvovali noći i dane, učeći vredno, isfrustrirani otići negde gde njihov trud neće ostati neprimećen zbog nečijih silikonskih grudi? Ko će ostati, kada sinovi i ćerke bogatih mogu da se iživljavaju i prave incidente, dok će studenta koji se muči da preživi mesec najstrožije kazniti, ukoliko nema autobusku kartu?”, zapitala se Dunja.

E pa to stoji fakat.

Nikolija ima novi spot

Nikolija Jovanović ima novi spot za singl Niko kao mi. Zanimljivo je da pevačica nosi fantomku ukrašenu dragim kamenjem.

Evo spota. Mada i ne morate da gubite vreme realno:

Michael Jacskon hteo da se oženi Emmom Watson

Evo bizarne vesti. Michael Jackson je bio opčinjen tada 11-godišnjom Emmom Watson, junakinjom filmskog serijala o Hariju Poteru. I hteo je da je oženi.

To je napisao njegov lekar u biografiji. Takođe, kaže da je Michael često nosio maske na licu ili se prerušavao u klovna, kako ga devojčice sa kojima je dolazio u kontakt ne bi identifikovale.

Conrad Murray tvrdi kako je napisao ovu knjigu kako bi ispunio želju svog bivšeg pacijenta.

Nešto nismo sigurni da je baš ovo mislio.

Ispljuvali Jelenu Đoković

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković je bila na putovanju i postavila par sličica na net.

I naravno gomila trolova je to jedva dočekala.

Recimo jedan od hejterskih komentara: “Sve to može da sačeka… Trenuci sa detetom od dve godine su nezamenljivi, duhovno inspirativni, a pre svega neponovljivi…”

Nikolina Pišek kod Leonarda DiCapria

Nikolina Pišek je bila u St. Tropezu na velikoj žurci koju je priredio Leonardo DiCaprio. Nikolina je svojom izazovnom kombinacijom privlačila poglede svih gostiju koji nisu mogli da ne primetiti atraktivnu Hrvaticu, pišu mediji sa Balkana.

Evo je:

About last night… @leonardodicapriofoundation

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Ana i Švajni samo široko

Nedelju dana posle venčanja u Veneciji, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger otputovali su na medeni mesec na Maldive.

Smestili su se u hotel sa 6 zvezdica gde noć košta 13.000 evra, piše Blic.

A evo i par fotkica čisto da znate kako im je:

Honeymoon in the Maldives 😍

A photo posted by Ana & Bastijan Švajnštajger (@ana_schweinsteiger) on

🌞

A photo posted by Ana & Bastijan Švajnštajger (@ana_schweinsteiger) on