Ana Ivanović iskulirala Mariju Kilibardu

Ana Ivanović i Marija Kilibarda su do pre nekoliko meseci bile nerazdvojne i često su se provodile na zajedničkim putovanjima.

Ali ne više.

Ana je čak nije pozvala ni na venčanje.

“Ana i Marija su pre dve godine zajedno letovale u Aninoj vili na Majorci. Društvo su im pravili teniserkin brat i prijatelji. Ivanovićeva je u početku verovala u iskreno prijateljstvo, ali onda je shvatila da Kilibarda informacije o nihovom druženju i kretanjima daje medijima, pa je rešila da prekine kontakt. Ništa nije želela da objašnjava, samo je prestala da joj se javlja”, objašnjava izvor, a prenosi Kurir.

Au!

Seve iskopirala Rihannu

Severina ima novi spot i to za singl Sekunde. A domaći mediji kažu da je malo pokrala Rihannu.

Pogledajte:

Inače Seve se našla na meti negativnih komentara na račun poznatih pesama jer navodno loše utiču na decu i mlade ljude koji ih slušaju.

Ali pevačica smatra da u tome deca pevaju pesme o alkoholu nema ništa loše: “Naše stihove ne treba uzeti za ozbiljno. Kad pevam ‘subota je dan za alkohol’, prethodno se pomolim i izvinim roditeljima”.

Tako i klinci isto. Pomole se, popiju po đus votku i onda se izvine roditeljima.

Stefano Gabbana i JK se čuli

Ove nedelje je izbila frka oko haljine Jelene Karleuše. Prvo je Stefano Gabbana napisao da ona i njene ćere nose kopije njegovih haljina.  I sliku sa komentarom objavio na net:

View post on imgur.com

Onda su razmenili par poruka i sve je ok, kaže Jelena.

“Dopisivala sam se sa Stefanom, a u jednom momentu smo se i čuli. Izvinio mi se i izgladili smo nesporazum koji je nastao. Dogovorili smo se da se vidimo kada se vratim iz Dubaija i da porazgovaramo o saradnji. Ideja je da on kreira nekoliko modela specijalno za mene. Kako stvari stoje, sarađivaćemo na mom novom projektu”, izjavila je Jelena za Informer.

Ali pazite ovo!

Blic tvrdi da je stupio u kontakt sa Gabbanom i preneo njegovu izjavu koja se ne slaže sa Karleušinim navodima. “Nisam joj se izvinjavao. Ona zaista nije korektna osoba ako je to objavila. Obratila mi se putem Instagrama i zamolila me da skinem fotografiju. Ja sam joj rekao: ‘Nema problema’ i skinuo sliku. Iskren da budem, zaista ne znam ko je ta žena. Ja sam samo rekao istinu.”

Pa ko govori istinu onda? KO? Šta nam rade bre”

Gagi priznao da je tukao Milenu

Gagi Đogani kaže da je tukao svoju devojku. Ali i ona je njega tako da su izjednačeni.

“Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim.”

Inače svađa je izbila kada joj je Gagi rekao da ima novu devojku. A Milena uz to neće da se iseli iz njegovog stana.

“Ona je tada poludela. Da je normalna devojka, odavno bi otišla jer sam joj rekao da neću više da budem s njom. Ona je bolesnik. Naše svađe su prijatelji gledali godinama. Komšije su se krstile i nisu mogle da veruju šta mi ta lujka radi. Lomila je po stanu. Krenula je na mene, histerisala, ja sam se branio, uhvatio sam je za ruku, a i ona mene. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju, ne bi bila živa. Sve mi ide naopačke otkako sam sa njom. Ona je poslednja dva meseca išla na to da je udarim. Ona je mene milion puta udarila pa je nisam tužio. Zadržali su me u policiji da ne bih napravio problem i da se ona iseli. Verujte da od “Farme” psihički nisam dobro. Ne znam gde udaram, ne mogu da napredujem. Umesto da se iseli, ona me provocira i glumi ludilo”, zaključio je Đogani.

Nije mu lako!

Ana Nikolić u seksi izdanju

Ana Nikolić je u centru pažnje zbog novog albuma Labilna. A sada je na Instagramu podelila delić atmosfere sa snimanja novog spota. I svi kažu da je Ana vrlo seksi.

Making of…💃🏻💃🏻💃🏻💋💋💋❤️❤️❤️

A video posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime