Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Koliko Stanija nije imala seks, šta je najveće dno na Farmi, ko se povukao sa estrade i gde su balerine primorane na seks sa bogatašima...

Stanija nije imala seks dve i po godine, e jeste!

Evo je vest u koju će retko ko poverovati! Starleta Stanija Dobrojević je na pitanje koliko je najduže izdržala bez seksa rekla da je bila u apstinenciji dve i po godine. Ma milion!

"Pune dve i po godine, kada sam čekala dečka da dođe sa Havaja. Eto vidite kakav sam karakter. A još su to bile moje najlepše godine. Imala sam 23-24 godine. A živela kao opatica! E zato mi je i bilo žao što su me tada neosnovano spajali s fudbalerima", izjavila je Stanija koja je inače i učesnica nove Farme. Ako vas zanima šta to Stanija voli otpozadi sami kliknite ovde!

Počela Farma

Dakle  počela je nova, četvrta po redu, sezona Farme. Divota! Po ulasku na imanje takmičare je dočekala prava seoska atmosfera, sa zakuskom i dobrodošlicom i naravno 50.000 evra nagrade za pobednika. Što im je kapiramo najvažnije!

Atmosfera je dakle prepoznatljiva za šta su se pobrinuli ukućni! Tu su Ekrem, Era, Milan Tarot i ostali. Ma divna ekipa nema šta.

Đuskali su kolo, Seksi Sandra je pitala da li ih dočekuju devojke u narodnoj nošnji sa tekilom a umalo da se potuku za doručak svi zajedno.

Inače sada je Ekrem gazda imanja! Ipak najveće dno dna u žestokoj konkurenciji je Era Ojdanić koji je priznao da je bio u vezi sa devojčicom od 15 godina koja je išla u osmi razred osnovne škole. Na drugom mestu je Gordana Bjelica koja je cedila mitiser Ekremu! Ako imate jak stomak pogledajte! Neke od ovih likova ne bi ni motkom pipnuli ali stvarno.

 


Sestre Bekvalac

Nataša Bekvalac ostala je pre nekoliko nedelja bez cimerke, tačnije sestre Kristine sa kojom je delila stan u Beogradu. Razlog nije svađa, već ponovno pomirenje njene mlađe sestre sa bivšim mužem.

"Nimalo mi neće nedostajati, štaviše jedva čekam da se odselim i da je nikada više ne vidim", rekla je Kristina u šali za magazin "Svet". A koliko se samo vole sestre Bekvalac, podsetite se ovom provokativnom slikom!

Ruske balerine su zapravo ku*ve

Najpoznatiji balet na svetu ruski Boljšoj, potresa još jedan skandal. Bivša balerina tvrdi kako su plesačice bile prisiljene da imaju seks sa bogatašima.

Anastasia Volchkova je optužila izvršnog direktora da je pretvorio teatar u "ogroman bordel".

"Pre deset godina, dok sam još igrala, konstantno sam dobijala nemoralne ponude. Devojke su bile prisiljene da idu na zabave i unapred su nam govorili da se od nas očekuje da se je*emo sa donatorima", kaže Anastisija. "Kada bi neka odbila, rečeno joj je da više nikada neće igrati. Možete li zamisliti?"

Kakva divna zemlja, kakvo poštovanje umetnika! I umetnica posebno…

Kako đuska Milena

Evo da se malo podsetite raskošnog talenta Milene Ćeranić! Mlada pevačica preključe je po prvi put izvela pesmu Suze biserne u emisiji Vip Room. I pokazala go stomačić i kako đuska.

 


Dado se povukao

Dado Polumenta se povukao iz javnosti! Navodno je napravio višemesečnu pauzu, jer tako traži njegova žena!

"Još uvek niko ne može da veruje da se Dado smirio. Selma ga je skroz promenila, a zabranila mu je i da peva. Naravno ne zauvek. Ona je zahtevala da jedan period nakon venčanja bude posvećen samo njoj. Neće nastupati do početka maja, a prekinuo je saradnju i sa svojim dugogodišnjim menadžerom, koji mu je mnogo pomogao u životu. Sve vreme sedi kod kuće, nikome od prijatelja se ne javlja, čak i ne odgovara na šaljive poruke da je postao papučić", otkriva jedan od Dadovih sada već bivših prijatelja.

Ovaj, samo pogledajte slike sa venčanja, pa će vam možda neke stvari biti jasnije!

Nikolija Jovanović i provokativni spot

Ćerka Vesne Zmijanac snimila je svoj prvi spot! Mlada pevačica rešila je da singl Ćao, zdravo, koji je uradila sa DJ Neshom, promoviše na veoma provokativan način.

"Mama mi je pomogla u ovoj prvoj pesmi, a dalje se nadam da ću postati samostalna i ja sebi platiti drugu", kaže Nikolija! Već se priča da li će Youtube zabraniti spot!

 

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *