Ona je nova muzička senzacija

Vidite samo ovu slatkice gore na slici. Njoj predviđaju svetlu budućnost na svetskoj muzičkoj sceni pošto je njena pesma Bonbon totalni hit na radio stanicama širom sveta.

Poslušajte je:

E pa to vam je mlada Kosovarka Era Istrefi, za koju već kažu da će biti balkanska Rihanna i to sa glasom Sie.

“Očekivala sam da će jednog dana svet slušati moje pesme, ali nisam očekivala da će to biti Bonbon pogotovo zato što je pevam na Albanskom”, rekla je Era.

“Mislim to je super što su Rihanna i Sia referentne tačke, ali ono što mislim da je tako jedinstveno je to što pesma daje melos istočne Evrope”, kaže Era.

Ljudi da li kapirate koliko je teško da se probiješ na svetsku scenu kad si sa Balkana i još pevaš na jeziku koji niko ne kapira? Bravo Ero!

A onda je pokrali

Ali zato našoj estradi ništa nije sveto pa čak ni hit koleginice sa Balkana. Tako je neka Ana Petrović ukrala pesmu i snimila svoju verziju. I to je loše ukrala. Ali se potrudila da golotinjom to sakrije. Gledate ovo na sopstvenu odgovornost. Rekli smo vam.

https://youtu.be/qUgvyebFpMM

Ceca progovorila o kućnom pritvoru

Svetlana Ceca Ražnatović je u intervjuu za Informer otkrila kako je preživela u kućnom zatvoru.

“Nisam mogla da uđem u kuhinju, da ispratim goste, da idem u bilo koju sobu osim dnevnu, a do kreveta sam morala da hodam ravnom linijom. Za to vreme su u medijima izlazili naučnofantastični tekstovi o mom kućnom zatvoru.”

Neke od glasina su bile i te da joj dolaze crnci da je masiraju dok je na bazenu i da pravi žurke po klubovima. Kako Ceca navodi smela je da bude samo u dnevnoj sobi gde je proslavila i slavu i Novu godinu.

“Moja sestra Lidija i ja nismo imali brojne pogodnosti koje su nam po zakonu sledovale. Naše kretanje je bilo ograničeno na krajnji minimum, što apsolutno nije bilo u skladu sa zakonom. Lidija je, kako su nam advokati objasnili, imala pravo da zbog sina Viktora, koji je tad imao dve godine, boravi van kuće dva sata dnevno, ali to su joj uskratili. I nije istina da smo bili privilegovani u odnosu na ostale ljude koji su bili u kućnom pritvoru.”

Eto vidite, nije lako biti Ceca.

Šta Kristijan radi u zatvoru?

Kristijan Golubović je trenutno u zatvoru u Zabeli. A sada se na netu se pojavila i nova slika iz zatvora.

Na njoj je Kristijan sa još jednim zatvorenikom, a izgleda da umetnik svoj umetnički talenat pokazuje kolegi iz ćelije. Tetovira ga čini nam se. Ne zna se da li je slika nova ili je snimljena prilikom neke od ranijih poseta zatvoru.

View post on imgur.com

Zašto Sanja Vučić krije tetovaže na Eurosongu?

A kad smo kod tetovaža naša predstavnica na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije Sanja Vučić Zaa je morala da ih sakrije.

“Imam dve tetovaže, ali koliko znam, na Evroviziji postoji pravilo da ne smeju da postoje obeležja na telu, tako da ću morati da prekrijem, a srećom, kostim je takav da će pokriti”, rekla je pevačica.

Sanja inače misli da će odlično proći na Evroviziji. Pogledajte je:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime