Jelena Karleuša u novom izdanju

Najvažnija vest ove nedelje nisu izbori nego to što je JK ponovo promenila frizuru.

Na nekoliko poslednjih fotografija na Instagramu i Twitteru JK nosi šiške prebačene na levu i desnu stranu, dok je ostatak kose podigla u dve punđe, objašnjavaju eksperti iz domaćih medija.

Evo vidite je:

Hello😇

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Anastasija se sprema za 18 rođendan

Anastastija Ražnatović 25. maja napuniće 18. rođendan. I izgleda da će to biti velika stvar.

Mala Ceca uveliko bira haljine a što se tiče dekoracije i odabira muzike, to je prepustila svojoj majci, jer se njihovi ukusi u potpunosti poklapaju, piše Tračara.

A s obzirom da će je čekati naporna noć, Anastasija se aktivirala, pa je tako počela da vežba kako bi bila u formi. Cecina ćerka odlazi u jednu teretanu u centru grada, gde sa drugaricom vežba pod nadzorom profesionalnog trenera.

Ozbiljne pripreme znači. Tako ste i vi sigurno kad ste slavili nešto?

Sanja zna da peva

Predstavnica Srbije na Eurosongu Sanja Vučić definitivno zna da peva. A sada je voditelj Ognjen Amidžić tražio da otpeva malo drugačiju verziju Molitve Marije Šerifović.

Pogledajte:

Rusi se obrukali

A kad smo već kod Evrovizije evo bizarne vesti. Hovi Star, ovogodišnji predstavnik Izraela u sklopu turneje probao je da poseti i Rusiju. Gde je doživeo veoma neprijatno iskustvo već na aerodromu kada pasoška kontrola nije htela da ga pusti da uđe u zemlju.

I ne samo to nego su mu se i smejali u lice zbog njegovog izgleda.

“Ljudi u Moskvi me ne vole, možda zbog toga što sam gej, možda jer se ovako oblačim, možda jer se šminkam – ne znam”, izjavio je mladi pevač i dodao da su mu carinici pocepali pasoš.

Divni ljudi…

Nataša Bekvalac ima novi biser

Nataša Bekvalac je imala zanimljivu izjavu ove nedelje.

“Ja imam poruku da ni na šta ne idu. Ni na šta. Znači nemojte se baviti sobom jer će vam biti jako teško. Što manje čeprkate, više onih negativnih stvari izađe. Nikad kod psihijatra, nikada ništa od toga. Nikakvo gledanje u karte, u horoskope. Ništa, ništa. Upoznala sam ljude koji se apsolutno ne bave sobom i jako su srećni”.

Dakle najbolje da se ne bavite sobom ali ni malo!

Stanija se vratila u Srbiju

Senzacija! Stanija se vratila u Srbiju. I odmah objavila nema nameru da poseti svog nekadašnjeg prijatelja Kristijana Golubovića u zatvoru.

“Ja sam prema tom Kristijanu ispala čovek. Njegova dela i sve što mi je uradio najbolje govore o njemu. On je za mene davno završena priča. Daleka prošlost”, rekla je pobednica Farme.

“Da mogu da vratim vreme, drugačije bih se postavila. Ovako sam obmanuta. Ispala sam baš naivna, ali dobro sada sam pametnija. Tipove poput Kristijana Golubovića ću obilaziti u širokom luku.”

Eto sad znate.

Sara Jo skoro gola

Sara Jovanović najavljuje novu pesmu po imenu Probaj. A tu su i ove provokativne fotkice koje bi mogle da vam se dopadnu. A od kada smo čuli da je u šemi sa Marčelom postala nam je gotivna pa nećemo ništa da trolujemo ovog puta: