Ćerka Željka Joksimovića: Pućim se, ali nisam starleta

Mina Joksimović kaže za Alo da je nervira što je ljudi smatraju kao devojku koja se pući i slika. Doduše izgleda da je tačno da se pući i slika. Ali to nije sve.

“Ja sam daleko od starlete, zapravo i ne znam šta je to. Ono čime se ja bavim, ne može da se meri sa onim što danas viđamo u novinama. Uvek će izaći komentar da se pućim, ali svojim poslom i školovanjem dokazujem da nisam ono što drugi misle”, rekla je Mina.

Pa dobro možda i ima logike što da se ne pući i ne slika u krajnju ruku?

Marko Jarić ima novu ljubimicu

I prava je tigrica. A uz to nije nova svetski poznata manekenka. Već pravo mladučne tigra. Zove se Zara a Marko je smestio u svom stanu u Majamiju. Zanimljivo nema šta.

Veljko i Seka čekaju bebu i evo kako su reagovali

Posle više godina pokušaja Seka Aleksić je konačno ostala u drugom stanju. Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji ona i njen suprug Veljko Piljikić se raduju vesti o prinovi već tri puna meseca. I evo kako su se osećali kada su saznali za vesti.

“Tu radost, taj osmeh i zagrljaj, uz sav trud, nemoguće je opisati. Oboje smo neopisivo srećni, što najbolje znaju svi parovi koji su kroz to prošli”, rekla je Seka.

Pa lepo stvarno.

Ponovo zezaju Sandru Meduzu

Nova nada u svetu starleta je došla na estradni popravni. Sandru Meduzu su ponovo pitali neke stvari koje nije znala. E pa i dalje ih ne zna. A cela Srbija se naravno smeje.

Samo kladimo se da će se poslednja smejati Sandra. I biće nam drago pravo da vam kažemo zato što nije lepo smejati se drugima.

Miki podivljao

Miki Đuričić je pobegao iz vile Parova, ali se nakon nekoliko sati (i pretnje produkcije tužbom od 20.000 evra) ipak vratio.

Ali sada se otkrilo šta je pčelar iz Kupinova uradio dok je bio na slobodi.

On je otvorio košnicu i pustio pčele u sred Vrtlarske ulice u Zemunu, a zatim počeo iz sve snage da udara glavom o staklo na ulici.

Mi lepo kažemo da su Parovi postali skoro pa Hunger Games.

Devinu je sad žao!

Devin Antonović, koji kaže da je sin Miroslava Ilića, dodaje da mu je žao što je podneo tužbu za utvrđivanje očinstva.

“Ništa nisam tražio od njega, sem da se upoznamo i popričamo. Izborio sam se da postanem lekar anasteziolog u Americi, što je bilo vrlo teško postići, i za mene i za majku. Miroslav nije učestvovao kad nam je bilo najteže, pa ni sad nas ne štedi da se ovo što bezbolnije obavi. On i ja smo razgovarali više puta, i nikada mi nije reko: „Ti nisi moj sin”, zato ne razumem čemu ovo maltretiranje?! Sada prepuštam pravosuđu da dodeli pravdu”, kaže Antonović.

Komplikacija bre sa tom decom…

Ovako se budi Ana Ivanović

Ana Ivanović se pohvalila doručkom u Majamiju. E to je život na plaži uz voće. Inače domaći mediji pišu da će se Ana udati ovog leta i to u Beogradu. A mi nismo pozvani zamislite.

Healthy breakfast situation. I will miss these #Miami colours! #AnaHealthyLiving #Nutrition #BerryPowers #WhenInMiami

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime