Soraja prelazi u politku

Starleta Soraja Vučelić planira da se baci na politiku i uđe u parlament.

“Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu da biram kojim unosnim poslom želim da se bavim. Međutim, nedavno su mi neki bitni ljudi, čija imena ne želim da otkrijem predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliki broj fanova i podršku na društvenim mrežama. O osnivanju stranke nisam ranije razmišljala ali shvatila sam da bi to za mene bio pravi izazov jer nikad nisam imala dodira s politikom. Ako sve bude išlo po planu moja stranka bi delovala u skladu s ustavom, zakonom, programom, statutom i drugim opštim aktima”, rekla je Soraja, prenosi Alo.

Pa realno kapiramo da bi bila pametnija od bar nekoliko poslanika koji nam odmah padaju na pamet.

Nova starleta je u gradu

Internet je ove nedelje odlepio zbog nove nade u svetu starleta. Sandra Meduza dolazi iz Zrenjanina i svi se bogzna kako zgražavaju nad njenim nedostatkom znanja i opšte kulture.

Pogledajte:

I pravo da vam kažemo to je malo nepošteno. Sandra hoće da bude starleta. A da bi to bio ne treba da znaš ništa od pitanja koja su joj postavili. Pošteno.

Ali lakše je smejati se Sandri nego pravim problemima. Recimo činjenici da studenti marketinga diplomiraju i ne znaju da iza tačke ide razmak. Uostalom prilično smo sigurni da ni oni ne bi znali bar pola odgovora. Ili to što je Srbija prva po broju pušača u Evropi. Ima toga koliko hoćete samo ako malo zagrebete ispod površine…

Dara Bubamara ili Radojka Pušić?

Dara Bubamara je navodno plakala zbog Vlada Georgieva.

Sve je počelo kada je na snimanju emisije “Tvoje lice zvuči poznato” Georgijev bio gostujući član žirija. A pošto je Dara imitirala Ramba Amadeusa, čije je pravo ime Antonije Pušić, Georgiev je prokomentarisao da je ona sada Radojka Pušić. Kapirate. Dara – Radojka. Radojka Pušić. Malo problematično. Ali fakat malo i smešno.

E pa Dara se navodno toliko iznervirala da je plakala.

A onda je Georgijev na Tviteru napisao – Nećeš majci mene u turbo-folk lajfstajl da uvučeš.

Nije im lako…

Đole Đogani iskreno o bratu

Pošto je Gagi Đogani diskvalifikovan sa Farme, njegov brat Đole iskreno priča o svemu i problemima Gagija.

“Moj brat i dalje pati za vremenom kad je bio popularan i poznat, kad je živeo kao bubreg u loju, imao nastupe širom Evrope, a na njegove koncerte u Sava centru dolazilo je i 5.000 ljudi. Teško je kad sve to prođe, a on ne može s tim da se pomiri i svaki dan očekuje da će se nešto desiti, neka pesma, da će ubosti hit i da će ponovo zaraditi veliki novac, kao što je to bio slučaj devedesetih godina. On uglavnom nastupa u Makedoniji, ali to mu nije dovoljno za život. Ima jedan, eventualno dva nastupa mesečno. Po nastupu dobije 200 evra, 500 maksimalno, i za te pare mora da plati kiriju, dažbine, telefon, i tako životari. Njegova borba za život je krvava. Međutim, Gagi mora da se pomiri s tim da on nije više onaj Fanki Dži koji je nekad harao po diskotekama. Čak sam mu predlagao da ide na kvantaš i preprodaje voće, a ne da živi u iluziji i čeka hit koji bi mu vratio staru slavu. Mora sebi da kaže: ‘Jebiga, nisam uspeo, nisam napravio avione i kamione.’ Stvarno, krajnje je vreme da se pomiri s tim i nastavi dalje”, priča iskreno.

Ispade pametan Đole.

Ceca spremi novi album

Svetlana Ceca Ražnatović sprema novi album.

“Album će biti brz i pun muzike. Čekamo Marinu (Tucaković), pa ja ulazim u studio”, otkrila je Ceca za Exkluziv. Dakle biće pun muzike! Aha. Ništa od drugih stvari koji su obično na albumima. Pun muzike! Vidite vi to.

Uz to kaže da će i njena deca Veljko i Anastasija Ražnatović učestvovati u izradi albuma, jer želi da se osloni na mlade snage.

Dakle porodična manufaktura. Izlaziće vam Ražnatovići iz frižidera videćete…

Tijana Ajfon posle seksa

Evo gole Tijane Ajfon. Posle seksa. Navodno je slikao tip koga je pokupila u gradu i otišla da se zeza.

View post on imgur.com

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime