Danijela Dimitrovska ponosno predstavlja

Onaj Ognjen Amidžić je stvarno srećnik. Ne samo što je bio u braku sa divnom Milicom Mitrović, već sada pored sebe ima Danijelu Dimitrovsku. Ne kapiramo u čemu je njegova tajna, ali dobro, možda one znaju nešto što mi ne znamo?

E pa Ognjen je na Twitter okačio Danijelinu guzu. Eto, čisto da znate šta radi. Ognjen, ne guza!

Ceca nema ime

Pevačica Svetlana Ražnatović kaže da ona u Hrvatskoj nema ime.

"Ja za njih nemam ime. Imam prezime i udovica… Ime nemam! Ja sam udovica ratnog zločinca i to je to. U početku mi je to smetalo, jer sam od 14. godine u javnom životu i oduvek sam imala svoj identitet, bez obzira na to što sam bila udata za mog pokojnog supruga. Uvek sam imala svoje ime i prezime. Ali, mislim da će i to vreme proći i da muzika ne sme da ima granice, da bude blokirana i da se oko nje stavlja kineski zid. Samo širite ljubav, pevajte i slušajte muziku", kaže Ceca.

Ne znamo šta bismo rekli na sve to ovog puta.

Jelena Rozga ima novu pesmu

A kada smo već kod Hrvata i Hrvatica evo nove pesme koju potpisuje Jelena Rozga.

Tekst i muziku nove Jelenine pesme potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a aranžman je uradio Boris Đurđević.

 

Nataša se otrovala!

O ne! Ne znamo šta ćete sada! Nataša Bekvalac se otrovala na Adi Bojani.

Navodno je jela morske plodove i upropastila stomak pa je čak i prebačena u bolnicu. I pored lošeg zdravlja održala je dva koncerta. To je bre profesionalnost!

Da li je Karleuša kultura?

Nakon što se u medijima pojavila informacija da se Jelena Karleuša našla u testu opšte kulture za prijemni ispit na Filozofskom fakultetu u Nišu, pored dekana te ustanove, koji je najavio novčane kazne za profesore koji su bili u komisiji, zapanjene su bile i neke javne ličnosti.

Među njima je i folk pevač Era Ojdanić, koji ne podržava mišljenje dramske književnice Biljane Srbljanović da Jelena Karleuša i njene pesme spadaju u pop kulturu.

Došlo zadnje vreme, kada Era brani kulturu od Biljane Srljbanović.

"Šta su poludeli oko Jelene Karleuše u testu opšte informisanosti na Filozofskom, kao da je ona žena samu sebe stavila", zapitala se Srbljanovićeva.

Inače ako vas zanima pitanje je glasilo "Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru"

Jel znate? Mi nemamo blage veze.

 

Miloš ima prvi singl

 

Naš drugar i poznati beogradski maneken Miloš Mićović ima prvi singl i spot. Samo poslušajte i pogledajte. I devojke, nemojte baš previše da balavite po monitoru!

 


Soraja toplo i vlažno

Ovih dana mnogi se žale na vrućinu, ali ne i Soraja Vučelić, koja se osvežila na bazenu. Dok je njoj temperatura padala od hladne vode, prisutnim muškarcima je i te kako skočila, a kada pogledate fotografije koje je snimio paraco lista Alo uverićete se i zašto!

Starleta je mamila poglede, ali i uzdahe svojim zanosnim telom, koje je za ovu priliku upakovala u odgovarajuću… pa, odeću – brčkala se u crnom kupaćem kostimu, koji je otkrivao dobar deo njene zadnjice i još bolji deo grudi. Bilo je vlažno, ali nikako hladno!

Dok su je brojna gospoda na bazenu kluba „Kolonijal san“ skenirala i analizirala, bivša učesnica „Velikog Brata“ pažnju je posvetila osobi sa kojom je pričala telefonom. Pretpostavljamo da se radi o dečku, koji se verovatno zabrinuo za svoju dragu. Uostalom, ko je još bezbrižan kada mu je ovako zgodna devojka na kupanju?

Sliku pogledajte ovde!

Mila Kunis nema dečka

Glumica Mila Kunis kaže da ne može da nađe normalnog dečka, da je niko ni ne zove da izađu i da se oseća usamljeno. Jadna!

Podsetite se malo njenih sličica pa možda shvatite zašto niko ne sme da je pita da izađu!

Ana i beli prah

Gde god da se pojavi, pevačica Ana Nikolić pravi haos, kako svojim nastupom, tako i garderobom koja uvek šokira javnost. Barem šokira medija žute štampe koji su sada primetili neki beli prah između nogu na jednom splavu u toku nastupa.

Ma devojka bila na depilaciji pa stavila puder, šta se ložite! Jel tako?

Amber i Johnny

Vanessa Paradis navodno je nazvala Amber Heard novu devojku svog dugogodišnjeg partnera Johnny Deppa otimačicom muškaraca. Bar tako pišu američki mediji.

Uz to je rekla da neće dozvoliti da se približi njihovoj deci.

Pa mi ne bismo imali problem da nam se približi. Ni muški a ni ženski deo redakcije, pošto je Amber javno rekla da je biseksualka. Samo pogledajte ove sličice ispod iz filma Informers pa će vam sve biti jasno!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime