Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Stanija doživela nesreću, Kristijan u zatvoru, Šavija se posle seksa i šta se sad desilo Soraji

Stanija doživela nesreću

Stanija Dobrojević je ove nedelje doživela saobraćajku.

Pobednica Farme se vozila sa majkom, koja je upravljala vozilom i na ulazu u Beograd su se sudarile.

“Svi smo dobro. Nas tri smo bile u kolima i nismo povređene. Automobil je potpuno uništen, ali srećom nama ništa ne fali”, izjavila je starleta za Alo.

Uf laknulo nam je sad!

Darko Lazić provocira spotom

Neki Darko Lazić je ima novi spot. Nemamo pojma ko je to.

Ali u spotu ima golotinje i dobrih kola. Pogledajte, ali ne zaboravite da isključite zvuk pre toga. Ok, upozoreni ste:

Nataša neće da tetovira Ljubino ime

Nataša Bekvalac kaže da neće tetovirati ime svog supruga. Vidite, ona je u vreme kada je bila u prvom braku sa vaterpolistom Dačom Ikodinovićem uradila tetovažu na ručnom zglobu u vidu slova D.

Posle je ovaj tattoo prekrila drugim crtežom, a sada dodaje da ne oseća potrebu da na isti način dokaže naklonost sadašnjem suprugu rukometašu Ljubi Jovanoviću.

“U godinama kada sam istetovirala D, to je bio moj način da javno pokažem emocije. Želela sam da drugi vide koliko se mi volimo. Sada sam u fazi kada mi to uopšte nije važno”, objasnila je Nataša za Kurir.

Ima smisla!

Tijana oterala ćaleta u zatvor

Tijana Ajfon kaže da je njen tata išao u zatvor zbog nje.

“Ne smem da pričam o tome. Tata mi je zabranio da pričam o tome. Moj otac je bio u zatvoru zbog mene”, rekla je Tijana u jednom trenutku.

Starleta je počela da priča kako je njen otac služio zatvorsku kaznu umesto nje. Voditeljka ju je zamolila da ispriča celu priču do kraja, međutim, starleta nije htela da kaže ništa više.

“Pričao mi je tata da je tamo sreo dva lika. Jedan mu je rekao da je tu jer je silovao devojčicu, drugi baku, a tatu smestili sa njima zbog toga što nije imao račun kod sebe. Ti ljudi su i danas u zatvoru”, rekla je ona.

Pa divno nema šta. Hoće i njoj klinci da traže autograme? Naravno da hoće.

Kristijan će ipak u zatvor?

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da očekuje da će Kristijan Golubović biti poslat na izdržavanje zatvorske kazne.

“Da li će to biti za dva ili deset dana, to ne znam. Znam da je u toku žalbeni postupak pred sudom. Kada sud bude doneo konačnu odluku, tada će i biti poznato kada će Golubović otići na izdržavanje zatvorske kazne”, rekao je Stefanović.

Pa to sve stoji.

Jao Rado!

Rada Manojlović se pojavila na TV u poprilično provokativnom izdanju. U odelu iz jednog dela pripijenog uz telo.

Soraju opet tera maler

Soraja je opet u problemu. Ona se navodno provodila u Španiji u društvu starijeg gospodina. Onda su se malo posvađali pa je on otišao. I ostavio dug od 5.000 evra, piše Kurir.

Starleta nije imala 5.000 evra, koliko je iznosio račun njihovih bahanalija, pa je morala da moli prijatelje da joj pomognu.

Ali Soraja negira priču.

“To nije tačno, neko vas loži. Niko nije trebalo da mi plati putovanje, ja sam to sama finansirala. Kad odlučim da negde otputujem, sa sobom ponesem i novac, tako da takve stvari ne mogu da mi se dese. Nemojte o tome da pišete”, dodaje Soraja.

PA ŠTA JE ISTINA DA LI ĆEMO IKADA SAZNATI??

Nataša posle seksa?

I za kraj jedna fotka Nataše Šavije. Po netu komentarišu da je slika posle seka. Eto, čisto da imate o čemu da maštate ovih dana:

#NatasaSavija

A photo posted by Nataša Šavija 🔱 (@natasa.savija) on

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *