Anastasija uživa u pričama o ljubavi

Anastasija Ražnatović je pričala o svom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu. Prvo kaže da je njenoj majci (Ceci) veoma teško da na nastupima izvodi pesme posvećene svom suprugu.

“Ja se mog oca ne sećam, bila sam jako mala. Volim da čujem svaku priču vezanu za njega, naravno, pozitivnu. Ja i mama svaki dan kada sedimo i pričamo, mama svaki dan ubaci neku priču o njihovom braku, i ja to uživam da slušam i da proživljavam to. Volim o tome da slušam o njihovoj ljubavi i njihovom braku, jednostavno lepo se osećam”, kaže Anastasija.

Pa lepo, sad će i mlade generacije znati kolika je to ljubav bila…

https://youtu.be/ghY3p5j9vB4

Laibach hoće duet sa Cecom

Slovenačku grupu Laibach novinari su pitali da li postoji umetnik iz Srbije sa kojim bi snimili duet, a oni su rekli da postoji. Ceca!

“Volimo saradnje i stalno ih praktikujemo, to je jedan od naših osnovnih principa. Iz Srbije bi svakako napravili zajednički projekat sa Cecom Ražnatović. Ona ima nešto ‘lajbahovsko’ već u sebi”, izjavili su Slovenci za Danas.

Posle gostovanja u Severnoj Koreji sada i Ceca… ima logike.

Balerina o Kristijanovom polnom organu

Bivša učesnica Farme Jelena Milošević, poznatija kao Balerina pričala je o odnosu sa slobodnim umetnikom Kristijanom. I njegovom polnom organu.

“Kristijan je dobar u krevetu, ali ne pitajte me za detalje, jer je to intimna stvar. Mogu samo da vam kažem da nema ni kikiriki ni smoki u gaćama. Kao svaki zdrav čovek, ima normalan polni organ. Naš emotivni i ljubavni status je isti kao i na Farmi, ništa se nije promenilo. Svi su videli da su se među nama rodile zdrave emocije, ali u kom pravcu će sve to ići, odlučićemo nas dvoje”, ispričala je Jelena.

Eto, mora da vas je to jako zanimalo.

A na Farmi…

A na Farmi, Kristijan se ne odvaja od Stanije.

“Gde vidiš sebe za deset godina?”, pitala ga je Stanija.

“U tebi”, odgovorio je Kristijan.

Mudro. I duboko! Pre svega duboko!

http://dai.ly/x3hn4t8

Nataša izgubila telefon

Nataša Bekvalac je, pored fotke na kojoj stoji ispred Ambasade Srbije u Hagu, napisala juče na Instagramu da je opljačkana.

A onda je neki neverni Toma napisao:“Kako si okačila fotku bez telefona”.

“Hahahah, pa ti si car. Možda kada izgubiš telefon, kupiš novi“, brecnula se Nata.

Pa stvarno.

Najgora tetovaža ikad?

Nataša Šavija se pohvalila tetovažom. Grb Ferarija. Kako kreativno.

Madonna pevala na ulici

Nakon koncerta koji je održala u Parizu, Madonna je svoje fanove pozvala da joj se pridruže ispred Place de la Republique i memorijalnog obeležja svim nastradalima u napadima 13. novembra, gde je sa sinom Davidom otpevala ‘pesme mira’.

Carica:

Amadeus band: Izdajice

Amadeus bend ima novi spot za pesmu Izdajice koja je snimljena sa Bugarskim simfonijskim orkestrom.

Ovo je toliko bizarno da moramo da podelimo sa vama:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime