Kakva cica

Vidite ovu slatku manekenku našeg porekla u toplesu. Dobra je a?

View post on imgur.com

E pa to vam je naše gore list, Andreja Pejić. Nekad Andrej. “Večera je servirana”, napisala je uz fotografiju i skupila tonu lajkova

Otac: Bolje da je kurva nego lezbejka

Neka Tamara Ðurić se ponovo našla pod optužbom da se bavi elitnom prostitucijom. Pojma nemamo ko je ta ali nju je sada prozvala Stanija Dobrojević.

“Prostitutko jedna glupa! Željka Rolović je tvoj makro, klošarko raspala! Napolju se zna za koliko se prodaješ. Izaći će sve na videlo kad izađemo odavde. Ti ličiš na majmuna, pogledaj se, nakazo, u ogledalo”, rekla je Stanija.

Ali to je najmanji problem.

Novinari Kurira pozvali su Tamarinog oca Predraga Đurića koji kaže: “Da budem iskren, više volim da Tamara bude kurva nego lezbijka”.

“Zašto se čudite što to kažem? Bar će da mi rodi unuke. Znate kako, svaki roditelj želi da mu deca imaju potomstvo. Ona kao prostitutka može sebi da rodi dete, a ako se opredeli da bude sa istim polom, kako će onda? Ja mislim na budućnost, a budućnost su deca. Mojim ćerkama želim da imaju mnogo dece. To što se o mojoj Tamari priča da je kurvica jesu ortodoksne laži i gluposti”, ispričao je Predrag.

Divni ljudi…

Era silovao Barbi?

Neka Marina Cvetković, poznatija kao Barbi kaže da je u Parovima Era Ojdanić silovao. PRED KAMERAMA.

“Popila sam svoju terapiju i legla u krevet. U jednom trenutku, pošto sam spavala na boku, osetila sam u predelu međunožja muški polni organ kako prodire u mene. Era me je držao obgrljenu i dahtao. Bila sam u šoku. Uzela sam jorgan, omotala se i počela da se tresem”, rekla je Barbi za Informer.

https://youtu.be/ZivIURattE0

A sada zamislite kako izgleda mozak svih tih ljudi koji gledaju rijalitije dan i noć. Srećete ih na ulici. Stoje pored vas u busu….

Kristijan baš pogodio Maju

Maja Nikolić i Kristijan Golubović se baš i ne vole. Ali konceptualni umetnik je iznenadio Maju za njenu slavu.

Napravio joj je kandilo rano jutros kada je ustao.

“Napravio mi je kandilo od krpe i, nekim čudom, to gori uz Božji blagoslov. Svaka mu čast. To je naučio u zatvoru i ja sam mu mnogo zahvalna.”

Baš lepo i plemenito.

Kakav seks voli Dara

Dara Bubamara sasvim jasno. Prvo da razjasnimo – kaže da baš voli seks. “Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, pa još da ne volim seks?”

“Ja sam fina umiljata maca, ali nekada i opasana. Znači kod mene je u seksu crno ili belo, to jest, hard ili mazno!”

Eto sad znate.

Nego jel se sećate ove slike Dare Bubamare? A sada zamišljajte hard i mazni seks.

View post on imgur.com

Anastasija bez šminke

Cecina mala, Anastasija je objavila selfi na kom pozira bez šminke.

“Sama kući”, napisala je Anastasija uz objavljenu sliku.

Izgleda da joj je bilo dosadno.

View post on imgur.com

Teško bolesna zvezda Seks i Grada

Glumica Kim Cattrall je samo nekoliko dana pred premijeru nove predstave iz zdravstvenih razloga morala da se povuče.

Kim je otkrila da boluje od teške bolesti. “S velikom žalošću javljam da moram da stopiram sve projekte. Zahvalna sam pozorištu na razumevanju zbog teške zdravstvene situacije u kojoj se nalazim”, rekla je glumica.

Seve se udala


Seve se udala. I postala srpska snajka. Uzela je čak i Kebino prezime. Pa vi vidite.
Ali još važnija vest je KO JE UHVATIO BIDERMAJER.

Nikada nećete pogoditi.

Ana.

Ana Bekuta.

Mrka će da ženi!

“Kako vi znate da je moja Ana uhvatila bidermajer? Vi hoćete feštu da napravite od toga. Pa šta treba da kažem, da mi je drago? Naravno da mi je drago i biće kako treba da bude. Bolje pozovite Anu, pa neka vam ona odgovori na ovo pitanje”, rekao je Milutin Mrkonjić.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime