Anastasija hoće silikone

Anastasija Ražnatović bi ugradila silikone. Ali mama Ceca ne da!

“Zadovoljna sam svojim izgledom, ali bih povećala grudi”, kaže za Blic Anastasija. “Uradiću to, iako znam da kada bih pitala mamu da ugradim silikone, da bi mi rekla: „Nema šanse“. Ali za par godina, mislim da će se složiti. Vidim po portalima komentare da sam uvećala usne. Moram da kažem da to nije istina. Moje usne su prirodno velike”, precizira Cecina ćera.

Inače evo je gore na slici sa predstavljanja nove H&M kolekcije ove nedelje.

Nego, nešto se razmišljamo. Kako to da niko od dece naših “zvezda” nije recimo otišao na doktorat na Prinston. Ili je na primer talentovani violinista. Ili tako nešto već nego samo silikoni, usne, estrada, melos…

Maja o Kristijanu

Ne mogu da prođu tračevi bez Farme i rijalitija.

Pevačica Maja Nikolić se ni malo ne boji pretnji farmera Kristijana Golubovića.

“On meni preti, a to gledaju moji sinovi. Kunem ti se, moj sin od osamnaest godina bi ga prebio. On je visok, krupan, i pametniji od Kristijana dvesta puta. Ubio bi ga od batina kada bi ušao ovde. Pa, zamisli ti da neki kromanjonac preti tvojoj majci”, izjavila je pevačica. Pogledajte malo nasilja i prostakluka od ove nedelje:

http://dai.ly/x3bjqx8
Kendall pokazala siku

Mlada nada klana Kardashian, Kendall Jenner je proslavila svoj novi uspeh. Preko 40 miliona pratilaca na Instagramu. To je obeležila prigodno. Tako što je pokazala siku. A kako drugačije.

Biljana Srbljanović brani Zorannah

Biljana Srbljanović se u postu na Fejsu osvrnula na napade na modnu blogerku Zorannah. Pošto je ova napisala knjigu koja je bila dosta tražena na Sajmu knjiga, što nije moglo da prođe bez pljuvačine. E sad Zorannah jeste stvarno pogodna za kritiku, ali pazite šta kaže Biljana.

Ukratko, tvrdi da je Zorannah laka meta za kritikovanje. I da ako hoćete nekog da pljujete ima koga bi trebalo. Recimo Večernje Novosti koji su izdali knjigu Mirjane Marković.

“Zbog čega dajete teško zaradjen novac na opasan i podmukao projekat kojim se opravdava zločin, relativizuje pravosudni sistem države i sa odobravanjem gleda na ubistvo, kao najnormalnije sredstvo političke borbe?”, pita Biljana.

“Možda i zato što je ta Zorana mnogo laka meta, gotovo kao i njeni fanovi, gotovo kao i svaka maloletna devojčica koja sanja da bude poznata po nečemu. Pa bolje da je poznata po mejkap tjutorijalu nego po jami živog kreča u koju je bacala leševe ljudi koje je likvidirala.”

I tako…

Karleuši se sve smučilo

Jelena Karleuša kaže da joj se sve smučilo u Srbiji.

“Ne postoji ni osoba, žena, umetnik koji je više omalovažavan, vredjan, napadan, saplitan, zabranjivan. Meni je Srbija nanela mnogo mržnje i zla. I sada, ja opet treba, na svu tu mržnju, da nastavim da ulažem i stvaram, pravim nove pesme, albume i koncerte. Da bih opet preživljavala linč i nepoštovanje od strane bagre i nesrećnih plaćenih kreatura…?! Mene je Srbija ubila mržnjom. Moju volju i moju želju.”

Pa fakat nije jedina.

Soraji spalili džip

U Podgorici je došlo do napada na Soraju Vučelić. Spaljen joj je džip.

Njena bliska prijateljica potvrdila je da je automobil ispod kog je stavljena bomba u vlasništvu starlete.

“Istina je, to je Sorajin džip. Ona je jako potresena, uzela je lekove za smirenje. Svaku normalnu osobu bi ovo potreslo, ovo je znak da ima neprijatelje koji su spremni na svašta. Nalazi se kod Mande Popović i ne verujem da će skoro komunicirati sa medijima.”, rekla je za Svet.

Nije joj lako!

Scarlett Johansson naljutila vernike

Super slatka Scarlett Johansson je malo razljutila vernike. Vidite, ona je u radio emisiji komičara Mike O’Briena erotskim glasom i dahtajući čitala odlomke iz Starog Zaveta. Snimila je i par rečenica iz Kurana ali to nije emitovano. Pošto bi verovatno izbio treći svetski rat. Podsetite se malo njenih seksi fotkica.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime