A šta peva taj Đoković

 
Ne zna se šta je interesantnije ovom nesrećnom narodu, da li i dalje gola Stanija ili Ekremovo priznanje da je ponavljao prvi razred, i još neki i sa tako utvrđenim znanjem daleko dogurao. Šta da vam kažemo, čovek je „genije“. Dakle, kad su se tamo na toj nekoj Farmi, šta li je, raspravljali ko je najpopularniji u Srbiji rekoše – Đoković a Ekrem ko iz topa, znalački pita: „Ma, šta peva taj Đoković“. Znaš da ništa ne znaš i baš zato si kralj televizije, moto je domaćeg uspeha. Nikad ne omane.
 
Staniju smo eto gurnuli u drugi plan, mada ona u prvom ništa ne skriva. Opet nas saleću slike gole Stanije, kao da je to nešto novo, ajde da je vidimo nekad i obučenu. E, sad, pored ranih radova i golišavih slika pre silikona neko je provalio video klip snimljen ko zna kad, valjda onda kad je Stanija rešila da se baci u karijeru. Kao i Ekrem i ona je počela još od malih nogu da se uči životu. Dakle, ovo je Stanijin home video, pa ako nemate pametnija posla zavirite:   
  

 
Seka brani gejeve
 
Seka Aleksić je ovog puta rešila da na blogu kaže svoje mišljenje o različitim seksualnim opredeljenjima. Prvo ima uvertiru, takoreći filozofsku – „nije lako shvatiti druge…nije lako shvatiti i prihvatiti sebe…zaista nije bitno sa kim delite postelju u svoja četiri zida, nema potrebe da bilo ko priča o tome….a opet svako od nas je drugačiji.“
 
A onda kaže: “Već sam pominjala svoju neutralnost. U velikim gradovima, prestonicama zemalja na zapadu se organzuju parade ponosa i razne ljubavne parade, koje okupljaju ljude različitih seksualnih opredeljenja. Mislim da naš Balkan, naša zemlja, posle svega što se izdešavalo, stagnacije kroz koju prolazimo, toliko problema i ljudi koji su na ivici egzistencije, gde broj penzionera pretiče broj zaposlenih, prosto nije spremna za jedan takav događaj.”
 
I šta joj sad to znači jel za ili protiv? 
 
Katarina i veštice
 
Zone nam se vratila iz daleke Amerike. Posle četiri godine Katarina Radivojević ponovo će snimati u svojoj zemljici i kako kaže, tome se puno raduje. Vuče rodna gruda, to ti je. Radivojevićeva će krajem leta početi u Srbiji da snima nastavak “Zone mrtvih” samo što će se sada zvati“Gnev mrtvih”  u američko srpskoj koprodukciji a u režiji Milana Todorovića. Izgleda da joj leže te uloge, jer će opet tumačiti lik vlaške veštice Morene. Jedino što Morena ne govori srpski, ko da je to važno, Katarina je više za gledanje nego za slušanje a i ko još sluša veštice.
Najavljuje Katarina da se sprema za odlazak na odmor, to nam je stvarno važna informacija. A to smo napisali da bi mogli da linkujemo njene paparaco fotke sa plaže. I gola je na njima…
 
Trudna a možda i nije
 
Tabloidi izgleda zadaju svojim vernim čitaocima, čitaj zaludnom narodu, hit pitanje: Da li je Goca Tržan trudna ili ne? Pričala je ona tu i tamo da bi volela da postane mama drugi put a sad je sve izašlo u javnost.
 
Snimljena je na maturskoj proslavi 7. beogradske gimnazije, gde je uveseljavala snagu ove zemlje. Jadni ti klinci sad su obeleženi za ceo život. I tu se vidi stomačić, zaobljen, napupeo, pa sad živi nisu njeni fanovi, da li jeste ili nije, trudna? Uf ,koja dilema.
 
Monika umesto Guče
 
Tako je izabrao Emir Kusturica. Neće biti domaćin na festivalu trubača u Guči ove godine a sve zbog Monike Beluči. Pa nije loše izabrao.
 
Lepo je sročio izvinjenje: “Prvobitno nisam planirao snimanje baš tih dana, ali Monika može samo tada i to su njeni fiksni datumi, pa sam, nažalost, morao da otkažem Sabor u Guči. Ako Bog da, biću domaćin iduće nedelje.” Monika se izgleda nije ove godine konsultovala sa Bogom a i ne interesuju je naši trubači.
 
Ona inače tumači glavnu ulogu u Kusturičinom filmu “Na Mlečnom putu” i to Srpkinju i naravno pričaće na srpskom jeziku. E, to da vidimo pa da umremo…
 
 

 
Majkl Džekson i FBI
 
Prošle su četiri godine od smrti kralja popa Majkla Džeksona, ali skandali vezani za njegovo ime ne prestaju. Pevač je bio optuživan za zlostavljanje maloletnih dečaka a optužbe ne samo da ne prestaju nego se potvrđuje ono u šta se sumnjalo. 
 
FBI ima podatke da je Majkl ukupno potrošio 35 miliona dolara da bi podmitio svoje žrtve, piše britanski Sunday People. FBI ima hiljade stranica Anthoni Pelilicasa, detektiva koga je Majkl unajmio da ga brani od seksualnih optužbi. Ovaj detektiv je Majkla opisao kao “serijskog dečijeg manijaka”.
 
Philip i Stella LeMarque, koji su radili 10 meseci na Džeksonovom ranču, još su 1993. izjavili u snimku koji se čuva, da Majkl ima privatni bioskop i dve sobe pored u koje odvodi dečake. Fuj.
   
Rijana i seksualno sugestivni plesni pokreti
 
Rijana se malo provodila sa svojom drugaricom a ova u stilu ko će kome ako ne svoj svome, objavila na Instagramu video Rijane kako provokativno pleše guzom tamo vamo gore dole i to za Drakea. Pravi biser šta da vam kažemo!
 
A inače Rijana ne planira da negira glasine o odnosu između nje i repera Drakea. Ali, koga to zanima, čoveče daj guzu. 
 

1 KOMENTAR

  1. hahahahhahaah,stanijica se zanela,gde je guza,hahahah nije joj sad silikonska guza,kako da ne,ali nebitno,SLIKA JE DNO,toliko o moralu o kome prica da nije smela da izlazi do 18-te,da nije znala nos da obrise,jadna njena majka ,kuda ide ovaj svet……

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime