Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Dunja Ilić postala muslimanka, JK vam pokazala srednji prst, Ekrem se vratio a tu su i seksi slike Amber Heard

Šok i neverica: Dunja Ilić postala muslimanka?

Mlađana Dunja Ilić je priredila novi skandal. Puls piše da je prešla u Islam. Estradna umetnica je promenila veru, a prema rečima njenih prijatelja razlog nije bio njen dečko, koji je muslimanske veroispovesti, već činjenica da ovim putem želi da se oslobodi poroka! E važi!

Prema pisanju ovog lista, Ilićeva je Bajram proslavila sa dečkom, a roditelji još uvek nisu upoznati sa njenom promenom vere. E sad su upoznati!

U to ime podsetimo se njenih slika. Nešto i ne verujemo da će joj burka baš dobro stajati! Mada ako ispod nosi tange, možda ni to nije nemoguće… Ali mora joj se priznati da je drugačija od svih ostalih.

Karleuša pokazala srednji prst

Jelena Karleuša ispoljila je svoje nezadovoljstvo objavljenim tekstovima na temu njene saobraćajne nezgode, okačivši svoje fotografije na Twitter na kojima pokazuje srednji prst. Gore vam je jedna takva!

Pored fotografija koje je okačila na kojima pokazuje srednji prst, što joj nije prvi put, napisala je i nekoliko komentara. "Iako je žena na mene naletela bočno, ‘ja sam nju udarila’, jer sam ja čudo! Javno obećavam da je moja komunikacija sa novinarima je završena", napisala je Jelena.

Poslala je pozdrave uredniku "Kurira" i nekoliko puta napisala kako više neće davati izjave novinarima.

Nije joj lako znamo!

Kejt o skidanju

Kejt Mos otkriva šokantne detalje sveta mode. Ona je kao devojčica plakala kad god bi morala da obnaži grudi na početku karijere.

Poznata Britanka se već sa 17 godina našla u surovom modnom svetu. "Bio mi je to posao, i ja sam morala da ga uradim. Ali mrzela sam svoje grudi, jer sam bila ravna i imala sam ogroman mladež. Danas mi se čini čudnim da neko traži od 17-godišnje devojčice da se skine. Ali tada je bilo prećutno pravilo – ili ćeš da se skineš, ili te više nećemo zvati. Onda bi se zatvarila u kupatilo i plakala. Posle toga bih izašla i slikala se polunaga", objašnjava Kejt.

E izem ti modu! A da se nije baš puno toga promenilo najbolje govore recimo ove slike na kojima su devojčice predstavljene kao odrasle žene!

Ekrem branio Vendi

Sećate se onog čudnog bića po imetnu Ekrem Jevrić? E pa zvezda Interneta, Amerike i Evrope je nasrnuo na prijatelja jer je ovaj spopadao Vesnu Vukelić.

Ekrem Jevrić se potukao zbog Vendi, i to sa svojim prijateljem i kolegom Čupom Kalačem pa još u kafani Tores, čiji je vlasnik već spomenuta Vesna Vukelić.

Vendi je pokušala da ih razdvoji, ali uzalud.

Podsetite se malo kako je počela cela ova bizarna priča:


Tijanić: Vi ste plod nesrećnog spermatozoida

Direktor RTS Aleksandar Tijanić je održao predavanje na Fakultetu političkih nauka. Kurir piše da su studenti ostali u šoku!

"Vi ste plod nesrećnog spermatozoida i uplakane jajne ćelije! Tragično ste začeti! Posedujete vrstu duhovitosti od koje se ježim. Smatram da su vas napravili u nepotrebnom broju i svi ste podjednako beskorisni. Sve devojčice bi ličile na Stoju, a svi dečaci na zaštićenog svedoka. Sve devojčice imaju iste pačje kljunove i vime kupljeno u istoj prodavnici", navodno je rekao Tijanić.

"Ne poznajem nijednog novinara ispod 35 godina koji iole vredi. „Nijedan“ se piše zajedno. Vi ste kao generacija potpuno nepismeni. Kao generacija nesposobni ste za bilo kakvu kreativnost. A opet niko od vas ne radi ništa tim povodom. To je tragedija broj jedan. Tragedija broj dva jeste da konkurencija nikad nije bila manja. Nikad nije bilo lakše postati novinar", vikao je Tijanić piše Kurir.

Nećemo da ulazimo u to da li vam je Tijanić simpatičan ili ne, ali ovog puta je fakat čovek u pravu.

Ponovo zajedno

Džoni Dep se pomirio sa Amber Hard! Uf dobro je! To znači da će biti redovnih vesti o biseksualnoj lepotici Holivuda o kojoj i muško i žensko iz naše redakcije mašta svake noći!

"Iako je među njima vladala jaka hemija, Amber je osećala da neko vreme treba da bude sama. Ipak, on nije odustajao i svakog dana joj je slao po jednu pesmu…", pišu američki mediji.

Zato proslavite i pogledajte naše omiljene slike vrele Amber u galeriji ispod!

1 comment on “Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *