Dačić je esencija muškosti

U ženske ukuse stvarno ne želimo da ulazimo, ali ovakvu vest baš i nismo očekivali! Suzana Mančić kaže da joj je premijer Srbije Ivica Dačić esencija muškosti! Dooobro!

Mančićeva je pored toga rekla da bi najradije erotski film snimila sa bivšim premijerom Italije Silvijom Berluskonijem.

Izgleda da baš voli političare! A pošto mi nismo od onih koji osuđuju, podržavamo je! Njena stvar ko joj se sviđa! Ma sve podržavamo, neka svako radi šta hoće! U svoja četiri zida! A i van njih naravno! Živela ljubav! Pogledajte šta je još Suzi pričala o seksu, ljubavi i tako tome…


Seve ima novog dečka?

Severina je na nastupu u Frankfurtu dobila je 1.001 ružu. Kurir piše da ih je poslao estradni menadžer Aleksandar Glišić.

"Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto toliko", kratko je rekao menadžer i spustio slušalicu a mediji već spekulišu da su u vezi.

Pa stvarno, ne može čovek ni hiljadu jednu ružu da pošalje a da ne krenu tračevi! Vi ste isto poslali bar 100 puta hiljadu ruža?

A ako vas zanima, prva reč koju je Severinin sin Aleksandar rekao je bila "Baba"! Kapiramo da niste mogli da živite bez tog podatka! Da, ni mi… A ako vas zanima kako Seve izgleda bez šminke kliknite ovde!

Bred Pit ostavio Anđelinu?!

O ne! Venčanje najpoznatijeg holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita je pod znakom pitanja. Glumci su se žestoko posvađali jer je Anđelina jako ljubomorna. Ona mu i stalno zvoca što pije i puši marihuanu.

I posle jedne teške svađe Bred se pokupio i otišao!

"Anđelina je u velikom strahu da će Bred na snimanju reklama za Šanel sresti puno mladih i lepih devojaka. Ona je sama svesna kako se holivudski lepotan ponaša kada mu dosadi u vezi. Ona je u paranoji", kaže neimenovani  izvor.

Što bi neki rekli – i bogati plaču!

Ceca i JK na sudu

Ceca i Karleuša su se ove nedelje suočile u Višem prekršajnom sudu! Predmet spora je otvoreno pismo na Facebooku koje je Karleuša uputila Ceci pre par godina, pa je Ceca presavila tabak i tužila je.

“Užasno mi je neprijatno, što se nalazim u ovom sudu i što me je tužila kriminogena osoba koja je imala “nanogicu”, čiji je pokojni muž bio kriminalac i ratni zločinac. Neprijatno mi je što se njeno ime veliča, a ja se bacam u blato. Stojim iza svake reči koju sam napisala u otvorenom pismu, koje je ujedno bila moja odbrana od višegodišnjeg napada. Ova tužba je uvreda i paradoks i dokazuje kakva je zemlja u kojoj živimo", rekla je optužena Karleuša. Ceca nije htela da komentariše već je samo rekla da je to uradila da bi zaštitila porodicu.

Ako baš moramo da biramo mi smo ovog puta Team Karleuša! A vi?

Tuča zbog Soraje

U jednom klubu u Beogradu došlo je do masovne tuče i to zbog Soraje! Ju, zamislite samo vi to!

“Soraja je s drugaricama i nekim muškim društvom došla u klub i sve bi bilo u redu da joj u jednom trenutku nije prišao dečko koji je želeo da se upozna s njom. Ona mu je samo pružila ruku zamolivši ga da se udalji od nje jer je jedan od momaka iz njenog društva jako ljubomoran. Mladić ni posle upozorenja nije hteo da se udalji, pa je Sorajin prijatelj-udvarač skočio i naredio mu da ide.”, priča izvor iz kluba, a prenosi Kurir.

I onda su se svi pomakljali! A Soraji mora da je bilo drago što se zbog nje dečaci tuku.

Opet Rijana

Da li je moguće! Rijana je ponovo u šemi sa Krisom Brounom. Kontroverzni par uhvaćen je kako đuska i razmenjuje nežnosti na jednoj žurci na Beverli Hilsu! Možda se tuku oko Soraje, ali Rijana izgleda voli da je tuku. Šta reći…

 

Dragojevića hoće da streljaju

Ekipa filma “Parada” doživela je nedavno neprijatnost na projekciji u ukrajinskom gradu Odesi, otkrio je za “Blic” reditelj ovog ostvarenja Srđan Dragojević. Film se bavi LGBT populacijom što se, kako Dragojević kaže, nije dopalo jednoj novinarki.

“Na festivalu u Odesi imali smo zanimljivo iskustvo; naime, nakon filmske projekcije, tokom konferencije, jedna starija novinarka je ustala i počela da viče da nas sve treba streljati zbog poruke filma. Većina novinara je oštro reagovala na ovaj ispad, te su gospođu ispratili napolje, iako smo mi insistirali da ostane”, priča Srđan Dragojević.

Ako niste znali u Rusiji je homoseksualizam smatran za krivično delo do 1993. godine, a do 1999. smatrao se za mentalnu bolest.

Zakon o zabrani gej parade u sledećih 100 godina u Moskvi, koji je nedavno usvojen, samo govori u prilog tome da je stav ruske populacije nepromenjen. Čak 62 odsto populacije u Rusiji smatra pripadnike LGBT populacije za nemoralne, a osim zabrane parade, uvedene su i stroge kazne za “propagandu homoseksualizma”.

“Ne vidim da taj novi zakon koji je doneo ruski parlament, koji veli da je svako propagiranje homoseksualizma krivično delo, može da ugrozi distribuciju, pošto ‘Parada’ ne propagira homoseksualizam, već ljubav i toleranciju. A protiv toga ruski parlament još nije doneo zakon”, kaže Srđan Dragojević za “Blic”.

Kapiramo da bismo mi bili na dugom boravku u gulagu zbog propagiranja svega lošeg što postoji na svetu. Sreća pa živimo u Srbiji, zemlji slobode i ljubavi! I ne šalimo se sada!

Gola Jovana u Playboy

Mlada pevačica Jelena Jovanović se skinula za Playboy. Mi stvarno nemamo pojma ko je ta, ali Blic piše da je jedna od takmičarki muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i da sada glumi u hit seriji “Smešno ćoše kod Đoše". Ni za tu hit seriju nismo čuli, pa se sad već malo bojimo da smo u redakciji Domino Magazina totalno neobavešteni.

E pa ova plavuša kaže da je svojevremeno dobila i ponudu za ulogu u jednoj turskoj seriji, međutim odbila je iz razloga što je za ostvarenje svog glumačkog sna, morala da se pokaže "preko kreveta". E bre Sulejmane nije ok tako!

Zato se slikala za naslovu stranu magazina Playboy ali bez ikakve "nepristojne ponude". Slike su vam dole, a za ostatak kupite Playboy, nemojte da ste štekare.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime