Modelsice imaju novi spot

I naravno vi sada sigurno očekujete visokouman tekst pesme, nadasve intelektualno provokativne teme i estetsko savršenstvo?

E pa nismo baš sigurni da ćete to i dobiti. Ali zato Modelsice đuskaju u gaćama. Eto, ne može sve.

Inače po gradu sve već priča da je pesma Žućko zapravo prozivka jednog političara. Ali nećemo vam reći kog zato što bi to bilo dno dna. Dobro, iz Beograda je i nije više u vlasti. Eto, dosta…

A ako je to tačno i ako su Modelsice postale satirične umetnice onda vam je jasno gde je majčica Srbija.


Džej u suzama

Evo skandala. Izgleda da je Džejovu ćerku pretukao suprug. On kaže da nije, nego da je samo malo prodrmao. I to zato što mu je vređala majku.

"Nije trebalo to da uradi, žao mi je. Neću ja da ispadnem džukela i sad kažem ajmo svi na njega. Nekako mi je sad i njega žao. Ne znam šta da kažem", rekao je Džej kroz suze i dodao da je ok što mu ćerka nije cinkara i što ga ne tereti.

Aha, pa fino. Nama ga baš i nije žao pravo da vam kažemo.

A Karleuša kaže: Jeb*te ga!

A naravno i Karleuša se uključila u raspravu i rekla – Ako je Adil kriv, je*ite ga!

Ali, bila je politički korektna pa je dodala da nije ok da se kaže da su to "ciganska posla". I tu je fakat u pravu, mora se priznati.

Seve odustala o Beograda

Severina je odustala od koncerata u beogradskom Sava centru. "Uplašila se debakla. Uverena je da je u Srbiji sad stvorena negativna slika o njoj i da na koncerte ne bi došlo ni približno ljudi koliko je priželjkivala. A i plaši se da bi se među prisutnima u Sava centru našla nekolicina koja bi joj zviždala", oktriva sagovornik Kurira.

O ne! Šta ćete sada? Možda u Kolarac onda?

Ruslana će se zapaliti na trgu

Evrovizijska pobednica Ruslana poručila je da će se zapaliti na trgu ukoliko se u Ukrajini pod hitno nešto ne promeni! U ovoj zemlji već danima traju demonstracije na kojima građani Ukrajine traže hitno približavanje zemlje Evropskoj Uniji i okretanje zapadu umesto Rusiji.

"Ozbiljna sam, ukoliko ne dođe do promena, zapaliću se na ovom trgu! Odlučna sam u tome", rekla je Ruslana. Podržavamo je, al ipak ne mora da se pali. Ajde malo podsetite se, znamo da volite ovu pesmu:


Ana luduje kad popije

Ana Nikolić kaže da malo poludi kada popije. Skoro. Ali recimo kaže da šalje SMS poruke "sačuvaj me Bože". Kuku!

Uz to dodaje da joj je Aleksandar Vučić najbolji frajer. A onda i Čeda Jovanović. Da ne bude baš previše providno, kao… I jadno.


George Clooney je gej

Ma nije ali kaže da jeste. George Clooney objašnjava da neće negirati da je gej. "Ako je verovati internetu, ja sam gej. Neću to da poričem, zbog toga što bi to bila uvreda za gej zajednicu", kaže glumac. Ima smisla. Nego jel to sad konačno znači da nije gej? Ili ipak jeste?

Milica ima novi spot

Nemamo pojma ko je Milica Todorović. Al je vrh ribetina. I zato vam predstavljamo njen novi singl Tri čaše, za koji je snimila i spot. Inače u pesmi kao peva o raskidu sa dečkom. Ma samo da nam se ona ne sekira mnogo, da se ne odrazi na lepotu…


Stanija malo provocira

Stanija je prošle nedelje raskinula sa Filipom Panajotovićem. A izgleda da sada želi da mu pravi zazubice. I zato ovih dana na net stavlja razne sličice. Pogledajte ispod kako izgleda sa novom frizurom, a i golišava u krevetu:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime