Ovog petka nećemo početi tračeraj pričama o rijaliti programima i ko je koga vređao i ko je koga vatao, nego bombom koja je odjeknula kod svih kafe kuvarica, tetkica, učiteljica, molera i drugih narodnih zanimanja kojima su ovakve vesti jedini razlog zašto žive. Vas ostale to naravno uopšte ne zanima.

Uhapšena Ana Nikolić

Naša lepotica, talentovana umetnica Ana Nikolić uhapšena je juče ujutru i to zbog sukoba sa policijom. Ona je provela noć u stanici na trežnjenju, pošto je malo pod gasom vređala narodnu miliciju.

“Vraćali smo se iz Požarevca gde smo snimali spot za pesmu ‘Džukelo’, a na snimanju smo se opustili i popili više nego inače, kako bi atmosfera bila opuštenija. Policija je zaustavila Marka koji je bio pod dejstvom alkohola, i napisala mu prijavu. Nakon što sam na pomalo nespretan način poručila policajcu da ga ne privodi, zajedno smo završili u stanici. Osećam se dobro i sve je u najboljem redu", rekla je pevačica portalu Story.

 

A možda je samo zaboravila da više nije na snimanju pa je policajcima pevala Džukelo, a oni to loše shvatili…

Mirka Vasiljević se vratila slađa neko ikada

Da li se sećate Mirke Vasiljević? Da, to je slatka klinka iz “Mi nismo anđeli 2” koju smo u međuvremenu potpuno zaboravili, uglavnom zato što je bila maloletna. Mirka se vratila i promovisala novu seriju – “TNT totalno novi talas”, koja će uskoro početi da se emituje na Hepi televiziji. Autori kažu da bi ova serija trebalo bi da vrati veru u budućnost, prikazujući sliku mladih ljudi koji su spremni da menjaju svet oko sebe i podsete starije na sisteme zaboravljenih vrednosti. Junaci su učenici završnih razreda gimnazije, njihovi roditelji, profesori. Glavne junakinje su dve drugarice, učenice i balerine, koje glume Mirka Vasiljević i Jovana Balašević.

Serija je sigurno odlična pošto se nama odmah vratila vera u budućnost kada smo ponovo videli Mirku.

 

A tek kada smo saznali da će joj društvo praviti Jovana Balašević, ovaj video sa pesmom Đorđa Balaševića i Mirkinim nogicama nam je baš legao.

 

I ne zaboravite da sada ima 20 godina, a to znači da može legalno da se skida pred kamerama…

Jessica hoće više seksa

Odmah nam je bilo jasno da nešto tu nije skroz ok, čim smo videli ove golišave slike Jessice Albe, a onda i ove na kojima nije gola ali joj se u očima vidi… (pa znate valjda šta). E pa, lepa glumica koja je inače postala poznata i pomalo omražena zbog svoje izjave da se nikada neće skinuti gola se ipak skinula gola. Ali to je stara vest.

 

Nova, koja valjda objašnjava sve ovo je da je ona nedavno tražila lekove za poboljšanje i povećanje njene seksualne želje. Eto, nadamo se da vam je sada lakše što vi i vaš/a dečko/devojka niste jedini koji nemaju baš mnogo seksa. Kako li je samo njenom mužu…

Karleuša brani i Tadića

Jelena Karleuša je baš odlučila da bude politički ispravna. Ne samo što je branila gejeve, već će sada njene velike grudi zaštititi i predsednika Srbije Borisa Tadića. Ona je iskomentarisala kritike Seke Aleksić a.k.a. Zuhre povodom obnove Kraljeva posle zemljotresa.

“Jedna šatorska pevačica, koja se odaziva na ime Zuhra ili Zuhrijana, uvek pokušava da profitira praveći sebi marketing na tuđoj nesreći. To su bedni poeni kojih takve osobe treba da se stide, ali šta drugo od polusveta očekivati. Kao građanin Srbije, ovim putem javno dajem podršku predsedniku Tadiću, u vreme kada mu je podrška najpotrebnija. Sigurna sam da čini sve da pomogne najugroženijima”, rekla je za Kurir Jelena.

Borisu je sada sigurno lakše.

Tužili Cezara

Oh ne, loše vesti stižu iz sveta! Naš omiljeni prijatelj pasa, Cezar Milan je u ozbiljnom problemu.

Njegov izvršni režiser Sean Hawkins se nedavno lečio od alkoholizma, a Cesar mu je obećao da će sve biti ok kada se vrati. Ali nije bilo sve ok već mu je dao otkaz. Sean ga sada tuži zbog nanetog bola i materijalne štete. Možda Cezar ume sa psima, ali izgleda da mu sa ljudima ide malo lošije. A sada daj šapu!  

MTV Hitorama, jedna lepa i jedna ružna vest

 

MTV je najavio novu emisiju Hitorama koja će emitovati najveće hitove iz regiona. Super, a sada imamo dve vesti za vas – jednu lepu i jednu ružnu.

Lepa vest je što ćemo gledati super slatku Hrvaticu Idu Prester kao voditeljku, sa kojom smo već radili intervju.

Ružna vest je što će joj društvo praviti Sergej Trifunović, koga baš i ne bismo da gledamo.

Prva emisija, u kojoj će učestvovati Masimo Savić, biće emitovana u petak, 26. novembra u 20 sati. Tako vam je to u životu, negde dobijete, ali negde i izgubite.

 

I dok čekate MTV spektakl, nasmejte se uz najveće ispale sa konkurentske im TV Avala:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime