Seks, laži i Veliki Brat

Veliki Brat je završen, ali priča oko Marijane i Nemeša baš i nije. Hrvatica je uzela keš i dokazala da se seks isplati. Ili ljubav, ako vam je tako draže. Nemeš je ispao kako bismo vam rekli malo mamin sin, a Marijana kaže da joj džaba pare kada je njega izgubila.

"Novac mi nije važan i nisam razmišljala o tome šta bih uradila s njim, jer nemam osećaj da je moj. Za mene bi pobeda bilo nešto drugo, Nemeš bi za mene bio pobeda! Novac ću uložiti u budućnost svog deteta, a o podeli novca sa suprugom ne bih da pričam", kaže Marijana.

A da je Nemeš ispao jadan govore i Facebook grupe "Nemeš, govori mama: Vrati se pod sisu", "Nemešizam – kad ti mama kroji život","Srce kaže DA, mama kaže NE" i druge.

 

Čak je i Severina imala par reči na tu temu: "Nisam pratila od početka, ali sam listajući magazine u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih koji su upali u `kašetu brokava`. Bilo mi je to romantično, jer ja vjerujem u ljubav. A onda ju je ostavio. Nije lako biti žensko. Kažu da je bio nešto ozbiljan, a ovo je postupak njegovih godina. Netko tko ima 22 godine i tko sluša mamu, tatu i što mu kažu prijatelji, a ne sluša svoje srce – to baš priliči tim godinama".

E pa vala je i zaslužila te pare Marijana, sa ovakvim tipovima, ako ćemo pošteno. Možda nema sreće u ljubavi al makar ima keš.

Štrumpfeta se skida

Posle Marge Simpson koja se skinula za Playboy sada će se obnažiti i Štrumpfeta. Povodom izlaska filma o malim plavim smaračima, jedina žena u njihovom gradu će skinuti sve sa sebe i pokazati svoje draži i to u dizajnerskim kreacijama sa potpisima Louisa Vuittona i Marca Jacobsa. Sve će biti objavljeno u magazinu Harper’s Bazaar. Zabavno! Samo malo je ipak sve to bolesno, pošto ovaj crtać gledaju klinci… Zar ne?

Dača o Nataši, još malo pikanterija

Daša Ikodinović je otkrio neka svoja razmišljanja o razvodu sa Natašom. "Pisalo se da je Nataša bila i sa Miodragom Kostićem Koletom i sa Novakom Đokovićem za vreme braka sa vama?", pitala ga je Jelena Bačić Alimpić.

"Ona to nikada nije demantovala. Govorila je: ko demantujem, onda je to istina. Da se za mene pisalo da sam sa nekim devojkama sa kojima nisam, ja bih to demantovao", rekao je Dača.

Nego da vam se ne čini da Dača malo paranoiše ovog puta… Ako je Novak latino prevaroš-ljubavnik mi ćemo da pojedemo poslednji broj Skandala i teniski reket pride.

Prva i Ivan Ivanović protiv svih

Šta sve danas televizije neće uraditi za malo gledanosti. Prva TV je posle rata sa Pinkom, sada ušla i u sukob sa RTS, a usput je Ivan Ivanović uspeo da uvredi one koje do sada nije, recimo komšije Hrvate i to pritom nije bilo baš ni malo duhovito. Što doduše ni ne čudi.

Demokratska zajednica Hrvata je zatražila da se Prvoj srpskoj televiziji oduzme nacionalna frekvencija zato što je Ivanović "pozvao Al Kaidu da pričeka da Hrvatska uđe u Evropsku uniji pa da onda postavi atomsku bombu uz jasne insinuacije gde". Stavili bismo vam video ali nismo sigurno da imate kese za povraćanje, koje bi vam zatrebale zbog tog tako genijalnog smisla za humor.

Ni to im nije bilo dovoljno, pa je Prva onda ušla u klinč sa RTS, što im sigurno neće proći tako jednostavno kao kada Ivan Ivanović proziva gejeve, Jelenu Karleušu, Rome i druge manjinske zajednice.

Dok je na RTS išao direktan prenos koncerta Zdravka Čolića na Ušću na Prvoj su baš slučajno pustili snimak njegovog koncerta u Sarajevu. Direktor Javnog servisa Aleksandar Tijanić je navodno bio toliko besan da je odmah zvao menadžere Prve koji su ipak prekinuli koncert.

"Naravno, Srbija vidi, zna o čemu se ovde radi i, sudeći po broju gledalaca lažnog i pravog koncerta, prozrela je podvalu autora svega što se dogodilo. Baš zbog toga, razrešenje nije posao dvojice direktora, već je posao Saveta RRA, za nadležne srpske sudove, udruženja novinara i evropske institucije. Obratićemo se njima. Sa samo jednim pitanjem: U kojoj je evropskoj zemlji moguć ovakav postupak unutar regulisane tržišne utakmice? Koja evropska televizija ne bi izgubila licencu uhvaćena u pokušaju da svojim gledaocima, na nacionalnoj frekvenciji, podvali stari koncert za novi i direktan prenos.", poručuje besni RTS.

E pa baš nas zanima šta će se dešavati, a gledaćemo sve sa kokicama da nam bude još zabavnije.

Neobična vremenska  prognoza

 

Facetina Tom Henks je gostovao u jutarnjem programu jedne američke televizije za latino Amerikance. Evo kako je to izgledalo, a biće vam još draže kada čujete da je poznati glumac pravoslavac:

 

Maštajte da ste Marko Jarić

 

Evo i jednog razloga na kraju zašto biste voleli da ste Marko Jarić, Tada biste mogli da zavučete ruku u ovaj dekolte:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime