Ma sve sami stručnjaci

Vidite gore ovu finu devojku na slici gore! To vam je Dragana Milošević! Karijeru je počela kao Grand balerina, da bi se potom našla u rijalitiju Farma a sada je asistentkinja direktora Elektroprivrede Srbije.

Baš je poradila na karijeri nema šta.

I to nije sve. Kada su joj objasnili da je ministarska izjavila da će struja poskupeti, ona je rekla: “Dobro, ako je ministarka rekla, onda će verovatno biti tako! U Srbiji se uspeh najmanje prašta, tako da sam navikla na svakakve komentare. Trenutno sam jako zadovoljna i svojim poslom i svojim privatnim životom, tako da je to najbitnije”. Jel su poskupljenje struje i njena karijera u nekoj korelaciji znači nije nam sasvim jasno?

Inače Dragana je nedavno snimljena sa ofarbanim zubima. Ovde kliknite da vidite kako je to izgledala ta kreacija.

Pa kada može Dragana

Kada može Dragana u EPS pa mogu i ja u Železnice majku mu! A ja sam još i poznata! Mora da je baš to pomislila Maja Nikolić koja se baš nameračila da se zaposli u državnoj firmi. Kaže da ima i genetsku predispoziciju za posao!

"Moja strina Gordana Nikolić, jedna od najpoznatijih izvornih pevačica u Nišu, takođe je radila u „Železnicama Srbije“. Moj rođak Mirko Stojiljković je kultni čovek u „Železnicama Srbije“, mnogi ljudi od njega mogu da uče i svi ga zovu za savete. Prema tome, ja imam tu neku genetsku podlogu da mogu da se bavim time", rekla je Maja koja se inače predstavlja i kao menadžer ruske firme koja sarađuje sa „Železnicama Srbije“.

Ovaj, ostali smo bez teksta!

Rada o raskidu

Pevačica Rada Manojlović je u centru pažnje zbog raskida petogodišnje veze sa Milanom Stankovićem. Navodno je Rada varala Milana.

"Rano je da se priča o novoj vezi, ali kada bih ušla u novu, sigurno se ne bih zavukla u mišiju rupu, ali ne bih o tome brujala na sav glas. Neka me prate i neka sami otkriju oni koga to zanima, ali sigurno da ja prva ne bih o tome pričala. Mada ja mislim da ljude ne bi trebalo da zanima sa kime ja delim hleb i šta radim u svoja četiri zida", kaže Rada.

Tačno! Svako može da radi šta hoće u svoja četiri zida! A i van njih!

Ana sama

I Ana Nikolić je ponovo sama. Raskinula je sa sedam godina mlađim Milinkom Filipovićem, vlasnikom nekoliko striptiz barova u Beogradu. Aha ok!

"Da nije bilo Paparaco lova, Ana nikada ne bi dozvolila da ova veza završi u novinama. Uostalom, kao što ste mogli da primetite, ni u jednom od intervjua niti izjava nije ni priznala da ima dečka, već je sve vreme isticala da je njen ljubavni status solo i komplikovan", otkriva izvor blizak pevačici. Ma kad vam lepo kažu tabloidi, mora da je sve tako.

Brega pokrao samog sebe

Goran Bregović je komponovao himnu za Svetsko prvenstvo u nordijskom skijanju koje se održava u Italiji. Samo biće vam poznata. Vrlo poznata, toliko da poželite da idete u planine… Inače za plagijat samog sebe je uzeo 84.700 evra! Kralj je prevazišao sam sebe!


Dajte joj seksa!

Glumica Halle Berry kaže da je tražila još seksa! Samo na filmu doduše! Ona je reditelja filma Film 43 zamolila da njene scene učiniti još seksipilnijim. I on joj je učinio! Plemenito! Ovde pogledajte trejler!

Seve stiže u Beograd

Severina će 30. marta po drugi put održati koncert u Beogradskoj Areni. I kaže da je prvi put baš imala tremu.

"Pre tri i po godine sam bila preplašena jer nisam znala koliko Beograd zna moje pesme. Nakon koncerta sam mislila da neću moći da ponovim taj spektakl. Sada me čeka novi izazov", rekla je Severina. Da li će biti i Milan na koncertu?

Stara koka

Stariji čitaoci mora da se sećaju Tiffani Thiessen! Sada ima 39 godina, ali znate kako se kaže! Od stare koke najbolja su jaja… A slike su ispod:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime