Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Raskinuli Milan i Rada, Kusta prebio Brusa Vilisa, srpske pesme u UN i ko je masturbirao u bioskopu...

Milan i Rada raskinuli

Ako su vam Milan Stanković i Rada Manojlović delovali kao maaalkice čudan par najzad možete da svima kažete – JEL SAM VAM REKAO! Sada su raskinuli i prepucavaju se preko novina na vašu sreću!

"Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što nikad nisam izdao" kazao je Milan.

A ni Rada nije ostala dužna!

"Bolje bi mu bilo da ćuti da ja ne progovorim. On je povređen i sada priča svakakve neistine o meni, ma bolje bi mu bilo da ćuti jer ako ja progovorim neće na dobro izaći", navodno kaže Rada.

Ma neka progovori pa nek ide život!

Marš na Drinu u Ujedinjenim nacijama

Beogradski hor Viva Vox nastupio je na proslavi Srpske nove godine koju je u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku organizovao Vuk Jeremić, predsedavajući Generalne skupštine UN.

I pravo da vam kažemo jedino gore od akapela hora je akapela hor koji peva patriotske pesme pred celim svetom. Pa svi su ih videli kako zvuče kao gomila morona dok imitiraju instrumente cokću, sikću i pevaju! Jao majko mila sramota nas i da gledamo! A da ne pričamo da nas Vuk Jeremić ponovo blamira pred celim svetom pa su Ujedinjene nacije morale da se zvanično izvine zbog izvođenja nacionalističkih pesama pod njihovim krovom.

A vi pogledajte pa procenite sami. Ako vas mrzi da gledate uvod premotajte na nekih 18 minuta:


 

Trudna Monica Cruz

Mlađa sestra lepe Penelope Cruz – Monica, koje se sigurno sećate iz serije Korak napred je trudna! I to uz pomoć anonimnog donatora! Monica ima 35 godina i plaši se da nikada neće pronaći pravog muškarca!

"Ispunila sam životni san – postaću majka. Sa vama ću da podelim ovo neverovatno putovanje na čijem sam početku. Želim da sve ovo podelim i na taj način se zahvalim svim donatorima sperme koji su na taj način mnogim ženama, kao i meni, ispunili snove”, rekla je Monica za španski list El Pais.

Vidite da lepota, popularnost i novac uopšte nisu dovoljna garancija za srećan život! Tako da budite srećni zbog toga što imate!

Dunja bi pobedila

Dunja Ilić otkrila je da je razmišljala o tome da se prijavi za Beosong. Ali je odustala zbog nepoštene konkurencije i lobiranja.

“Kako me mnogi pitaju za Beosong, evo konačnog odgovora za ovu godinu: Imam pesmu, koncept, nastup i pristup koji je ambiciozan i sigurna sam da bi privukao ogromnu pažnju, ako ne i pobedio, ali smatram da bi pre mene na Eurosong trebalo da odu Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i Emina Jahović.

Uz sve to, bilo bi mi ogromno poniženje da me pobedi neko sa prosečnom pesmom, prosečnim nastupom, prosečnom idejom, a sve samo zato što ima jak lobi iza sebe. Svi znamo kako to ide kod nas. Malo s ove strane, malo s one strane i pobediš, a ja verujem da moj trud, rad i sve ono što bih pružila vrede da pobede samo zbog toga, a ne zbog nečijeg lobiranja. Iako bih lako mogla da izlobiram, takva pobeda mi ne treba i nikada ne bih mogla da uživam u njoj. Zato ću ove godine biti neko ko gleda i navija za neke svoje kolege”, kaže Dunja!

Uvek prkosna! Ali zato je i tako slatka! Kliknite ovde da se podsetite njenog toplesa!

Maja Nikolić ima rešenje!

Maja Nikolić je prvo vređala Jevreje pre milionskim auditorijumom, onda je izigravala izaslanika majke Rusije u železnicama Srbije gde je pokušala da dogovori ko zna šta a sada ima i rešenje za Kosovo! Ma nebo je hranicu za nju kad vam kažemo!

"Da mogu, ja bih jednom jakom i velikom investicijom otkupila Kosovo od zlotvora. I da se ja pitam, mi nikada ne bismo ni ušli u Evropsku uniju ako je uslov Kosovo", kaže Maja.

Sreća pa se ne pita ni za šta!

Skandal u Prvom glasu

Aleksandra Radović, članica žirija u „Prvom glasu Srbije“ je malo ispljuvala narodnu muziku i pevače ovog žanra.

Ok fino, samo nije baš dosledna pošto ista ta Aleksanda peva prateće vokale istim tim narodnjacima i daje im časove pevanja. Tako se njeno ime može naći na omotima Lepe Brene, Cece, Mire Škorić, Indire Radić, Željka Šašića, Suzane Mančić, grupe Đogani, B3 i mnogih drugih, piše Kurir.

A nije joj baš dan pošto je uspela da iznervira i Eminu Jahović koja je onda isprozivala na Twitteru.

Tokom poslednje epizode Prvog glasa Srbije Nevena Božović izvela je Emininu pesmu Da mogu. A onda je Aleksandra Radovic rekla: “Ti si ovu pesmu, koja nije zahtevna, podigla na viši nivo”.

A to je iznerviralo Eminu pa je napisala: “Dragi moji fanovi… no stress zbog A.R. Njeni ogorčeni komentari govore samo o njoj… ja je iskreno žalim.”

I tako…

Kusta prebio Brusa Vilisa

Stvarno nam se ne dopada što Emir Kusturica promoviše nasilje ali možda vama bude zanimljivo! Pogledajte kako je Kusturica "prebio" Brusa Vilisa na otvaranju Kustendorfa.

Sve se završilo pretvaranjem Vilisa u kokice dok mu Kusta poručuje da ne dolazi u njegov grad.

 


Ana Kendrik masturbirala u bioskopu

Mlada glumica Ana Kendrik kaže da je masturbirala u bioskopu! Gledala je "Gangster Squad" sa Rajanom Goslingom i sedela u zadnjem redu!

“Uh… nikad više neću u bioskopu gledati film u kojem glumi Rajan Gosling zato što se masturbiranje u zadnjem redu još uvek smatra neprimerenim”, napisala je Ana na svom Twitteru.

Verujemo da devojke sve kapiraju…

Jelena Karleuša pokazala guzu

JK je na odmoru u Antaliji sa svojim ćerkama Nikom i Atinom a u slobodno vreme pozira za sve vas. Slike su vam dole!

 

Inače Karleuša kaže da će održati koncert na Ušću 15. juna! Na pitanje voditeljke Jovane Janković zašto baš Ušće, JK je odgovorila da je to prostor koji je u našem narodu sinonim za nešto ekstremno veliko i vrhunac nečije popularnosti.

“Izabrala sam Ušče zato što želim da demonstriram silu kada je reč o broju ljudi. Želela sam da to bude Arena zbog tehničkih mogućnosti, koje ona pruža. Ali, potrudićemo se da ja siđem s neba i kada je reč o otvorenom prostoru, postoje avioni i helikopteri, pa ćemo se nekako snaći. Moji fanovi zaslužuju i dobiće samo najbolje”, poručila je Karleuša. Nadamo se da će padati kiša…

3 thoughts on “Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *