Jadni Kristijan se zamalo udavio

Ova kiša stvarno postaje dosadna. A tek poplave. E pa to sigurno misli i ovih dana omiljeni krimos Kristijan Golubović.

Zamalo da se udavi.

“Tačno pre dva sata sam kolima upao u improvizovanu reku u sred Beograda. Auto mi se ugasio i voda je u njega ušla do pola sedišta. Znači, auto je postao kada iz mog kupatila, samo su mi gumene patkice falile! Došla je Bilja da me vadi iz reke blata i fekalija, a i veliko hvala drugarima koji su slučajno naišli i takođe puno pomogli. Sada se okupan lečim uz čajeve i nerviram kao nervozni (pokisli) miš! Verovatno ću sutra tući drugare koji su krivi što mi se ovo desilo?! Zbog njih neću napisati o čemu se radi… Vodim ih na isto mesto,da se malo kupaju,a ja ću da gledam”, kaže Kristijan.

Pa realno, nije mu lako.

Conchita bila u šemi sa našim pevačem

Pevač Danijel Đurić tvrdi da je pobednica Evrovizije Conchita Wurst bila u vezi sa srpskim pevačem koji je sada srećno oženjen!

On dodaje da Conchitu poznaje lično i da je ona bila zaljubljena u srpskog pevača, koji ju je ostavio jer je strahovao za svoju karijeru.

“Poznajem Končitu još iz vremena dok je bila Tomas. U to vreme se družila sa našim ljudima, kojih u Beču ima dosta, odlazila je u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se ušemila sa jednim našim pevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me terati da mu pominjem ime, jer je danas srećno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspela da se upozna sa njim. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup,” priča Đurić i dodaje da je TAJ pevač tada imao devojku koja mu je sada supruga.

A sada sami povežite sve. Evrovizija. Naš pevač… AHA!!!

Dara šokirana

A Dara Bubamara je kao mnogo šokirana pobednicom Evrovizije.

“To s bradom, to mi je baš užas! Očigledno da je svet poludeo da su svi nastrani i šta tu da se priča. Nemam šta da kažem na to”, kaže Dara.

Ali ako stvarno želite da se šokirate pogledajte njenu sliku objavljenu u Alo ove nedelje. Ako niste skoro jeli nešto teško. Uf. U poređenju sa ovim žena sa bradom uopšte i nije šokantna pravo da vam kažemo!

Selena imala pobačaj

Slatkica Selena Gomez je navodno doživela pobačaj dok je bila u vezi sa Justinom Bieberom!

Sve se desilo 2012. godine kada je zatrudnela sa Bieberom. Prijatelji para otkrivaju da je Selena bila oduševljena idejom i da je tada želela da zadrži bebu, iako Bieber nije delio njena osećanja, jer je mislio da će mu to uništiti tada vrlo perspektivnu karijeru.

Ipak, ono što je usledilo, kako izveštava InTouch je da je tada dvadesetogodišnja Selena doživela spontani pobačaj, nakon čega je upala u tešku depresiju, što je i dovelo da njena i Bieberova veza doživi krah.

E, deco, deco…

Nataša ne skida tetovažu

Pre par nedelja pojavio snimak na kome Nataša Bekvalac skida tetovažu posvećenu bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću, Novosađanka otkrila je da se to ipak neće dogoditi.

“Neće da se skine. Prvo, mnogo boli. Jednostavno, sve ima verovatno neke svoje razloge. Neće da se skine iz nekog svog razloga, išla sam na najbolje lasere, ali se nije skinulo, tako da neka ga, neka stoji”, ispričala je Nataša a onda i dodala da je sa Dačom ostala prijatelj.

“Veoma sam ponosna na njega kao oca i verujem da je i on ponosan na mene kao majku svog deteta”, kaže Nata.

Pa, lepo, to nam je ok.

Ceca i Lukas

Snimaju novi duet. Kapiramo da vas to jako zanima. Ako je tako poslušajte. A i ne morate zapravo:

Seka protiv rođaka

Seka Aleksić nedavno je bila žrtva ucene svojih bliskih rođaka. A sada je napisala i otvoreno pismo ujaku koji joj je iznuđivao novac.

“Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja. To što ste se sada setili da ste mi familija je vaša sramota, moja ne”, porućuje Seka.

Severina

I za kraj Severinine slike. Ali nije golišava i provokativna. Ali i pored toga evo je u najlepšem izdanju do sada. Kliknite ovde da vidite!