Mirka izgleda nikad bolje

Mirka Vasiljević uopšte više nije devojčica koja glumi u glupim filmovima i serijama. O ne. Sada je seksi mama. A i pored toga što se pre dva meseca porodila izgleda opasno dobro.

Slika vam je ovde pa pogledajte vi tu figuru!

Šokirajte se sada stvarno!

Ok, znali smo da će doći do toga. Svetski mediji su otkrili naše silikonske lepotice. Uslovno rečeno, lepotice.

Tako je 9Gag objavio njihovu sliku i zapitao se da li je to zapravo moguće ili je u pitanju montaža! A taman smo počeli da popravljamo imidž kao država i nacija majku mu.

Zato sada lepo pogledajte ovaj video sa Tijanom Đuričić koja je gostovala je u emisiji Sanje Marinković Magazin in. Nadamo se da niste skoro jeli tešku hranu… I premotajte na 37 minut ako vas ne mrzi da sve gledate. Inače u istoj emisiji se pojavljuje i Mimi Oro koja u poređenju sa OVIM deluje kao pojam prirode i lepote…


 

Ani prete?

Ana Mihajlovski Grubin tvrdi da je navodna žrtva hajke koju protiv nje vodi novinar Nemanja Pajić.

“Upravo sam saznala ko je osoba koja mi šalje seksualne pretnje – da će da me guzi! Ovo je slučaj za miliciju u koju upravo idem…”, napisala je Ana.

Ona kaže i da su joj stigle poruke da će je “guziti svakog dana” i da će joj “jeb*ti majku i izbiti dečije zubiće!”.

Eto da znate šta se dešava sa Anom…

Predsednik na Deep Purple

Ako niste znali naš predsednik Tomislav Nikolić baš voli rokčinu i Deep Purple. Bio je na koncertu a čak je i okačio fotku na svoj zvanični Instagram profil. Možete da pretpostavite da je odmah izazvala puno komentara. Recimo da se Toma vozi u nevidljivom autobusu. Ali nama je to ipak ok, bolje Deep Purple nego neki narodnjaci.

Maja Nikolić neće da se slika gola

Maja Nikolić kaže da je imala ponude da se slika gola, ali da to nije želela.

“Svog nagog tela se ne stidim. Punim 39 godina, dojila sam dvoje dece… Samo da vam kažem da sam ja imala ponudu za Playboy. Imala sam čak i jednu dobru finansijsku ponudu, jedan auto je bio u pitanju, sad neki televizor 3D i još malo keša, da sam htela mogla sam jako dobro da unovčim svoje nago telo,” kaže Maja. A vi se podsetite njenih sika koje je svima pokazala u Velikom bratu kada smo već kod toga…

Sa kim je Taylor Swift izgubila nevinost
?

Taylor Swift je pričala da će za seks sačekati do braka. Ali izgleda da je nevinost izgubila sa Jakeom Gyllenhaalom koji je obrlatio dok su bili u vezi! To bar pišu američki mediji.

Da sve bude još gore on ju je ostavio pred njen 21. rođendan. Ma jadna…

Modelsice se vratile

Modelsice su se vratile. A i dalje su u donjem vešu. Sada je tu i spot za pesmu Adrenalin pa ako želite pogledajte. Mislimo ako STVARNO želite:Prodat Grand, Željko sprema osvetu?

Kapiramo da živi niste bez vesti o Grandu. Ali vidite ovo je ipak važno. Boba i Brena i Saša Popović su prodali Grand.

I to je navodno vrlo iznerviralo Željka Mitrovića koji sada sprema svoje emisije koje će zameniti narodnjački show.

Sada je pitanje ko će od zvezda preći na Pink a ko će ostati u Grandu. Ali pravo da vam kažemo zabole nas za Radu Manojlović a i sve ostale…

Nikolina i dalje seksi

Pevačica Nikolina Kovač pre osam meseci rodila je sina Nikolaja. A sada se vraća ovim seksi sličicama kojima mi trebalo da vas podseti da je i dalje seksi. Lepo, nego ko je ta Nikolina uopšte da li zna neko?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime