Andrej je sada Andreja

 
Svetski poznati maneken srpskog porekla Andrej je promenio pol. Sada je Andreja Pejić i vrlo je zadovoljna novim stanjem.
 
I ova gore guza je njena čisto da znate. “Moram da kažem da nema boljeg osećaja  nego ponovo se roditi nevin”, kaže Andreja.
 
 
JK ponovo o Ceci
 
Jelena Karleuša ponovo priča o svom arhineprijatelju – CECI!
 
“Ni jednog mog prijatelja niste i nikada nećete čuti da pljuje osobe koje mi se kače na grbaču. To govori o meni,” rekla je Jelena i dodala otkud toliko netrpeljivosti.
 
“Ceca je bila bliska sa ljudima koji su meni i mojoj porodici naneli zlo. To je razlog mojoj netrpeljivosti prema njoj. Jer s kim si, takav si. Ali nikada nisam i nikada neću dati mojim prijateljima da je vređaju. Nisam ja pizda, ja sam lavica”, dodaje JK.
 
Epski sukob bre! A evo vam sad malo ranih radova čisto da se nasmejete…
 

 
 
Chris Brown u Sarajevu
 
Sećate se onog idiota koji je pretukao Rihannu? E pa Chris Brown je ove nedelje bio u Sarajevu. Ne znamo da li je tukao neke ribe ali je bio tamo u društvu Sanele Jenkins.
 
Tamo je proslavio rođendan Sanelinog sina koja je početkom devedesetih otišla u Britaniju i bogato se udala. Ukratko…
 
“Sanela mi je pričala sa puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam da dođem i vidim lepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Evropi”, izjavio je Chris.
 
A onda je lupio šamar novinarki. Možda…
  

 
Dunja opet u problemima
 
Tek što je uspela da izađe iz pakla alkohola i droge, Dunja Ilić vratila se starim porocima, piše PulsOnline.
 
“Dunja je do skora bila u vezi sa jednim sarajevsim žestokim momkom kome su inicijali E.B. Veza je bila burna, ali se ona jako zaljubila i totalno je promenila svoje ponašanje nabolje. Odrekla se mnogih poroka sa kojima je bila dovođena u vezu u ranijem periodu. Sve se promenilo kad je saznala da je njen dečko oženjen što ju je potpuno slomilo. Od tada se ne trezni i po kafanama po južnoj Srbiji stalno pravi incidente i tuče se. Čak je istetovirala njegove inicijale. Nadam se da ovo neće trajati dugo jer nikada nije išla ovako daleko i da je to njena privremena faza,”  tvrdi izvor.
 
Tuče se???
 
I Orlando i Justin se tukli
 
Mali ljigavac Justin Bieber se navodno tukao. I to sa Orlando Bloomom zbog njegove bivše Mirande Kerr.
 
Navodno je Orlando odbio da se rukuje sa Bieberom za koga se šuška da je bio u kratkoj šemi sa Mirandom. A onda je Justin dobacio Orlandu – “Bila je dobra”.
 
I onda ga je Orlando olešio. Ma nije, ali trebalo je!
 
Uhapšeni roditelji
 
Roditelji hrvatskog pevača Tony Cetinskog ponovo su uhapšeni zbog sumnji da su utajili porez.
 
“Ostaje mi da se molim i verujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan ali verujem. Hvala svima na podršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju porodicu”, kaže Tony. Kuku…
 
Gola Ana
 
Glumica Ana Sakić se skinula u Budvi. Nemamo ni ideju ko je ona ali toples je toples. Slike su ispod:
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime