Stanija provocira za sve pare

Možda nije gola, ali je baš provokativna. Starleta Stanija je obradovala fanove i na Fejs stavila nove provokativne slike! Pogledajte ih sve na ovom linku!

Psovke u nacionalnom dnevniku

Gledaoci Pinka mora da su sinoć bili baš iznenađeni kada su čuli psovku u sred priloga! Evo kako je to zvučalo! Vrlo profesionalno nema šta:


 

Dženifer Lopez u Beogradu

A vest nedelje ipak je J LO u Beogradu! Ona je održala koncert u Areni, mahala srpskom zastavom i pričala na Srpskom! Posle svega je dala intervju Ognjenu Amidžiću! Tražila mu je ćevape i druge srpske specijalitete! Bacite pogled na deo razgovora:

 

 

Posle toga Ognjen je rekao da je sve prošlo baš super!

"Dženifer je vrlo zabavna, vodili smo prijatan razgovor. Ona pleni energijom i neposrednošću. Dotakli smo se svih tema i nije bilo nikakvih ograničenja što se tiče pitanja. Inače, Dženifer je žurila jer je morala da putuje isto veče za Dubai, ali je i pored toga želela da koliko-toliko ispoštuje nas kao domaćine i barem na tren doživi Beograd." Mogla je i druge lepote Beograda da vidi a ne samo Ognjena majku mu staru…

Ali JK nije bila

Ali Karleuša je po običaju terala inat pa nije bila na koncertu. "Na koncert J Lo nisam otišla kada sm čula da ća doći svi shatro VIP džiberi, čobani i fuc folk pevačice koje btw ne znaju ni jednu njenu pesmu", napisala je na Twitteru uz ocenu da je njen koncert u Areni bio bolji! Pa sigurno!

Nataša ne ide u Zagreb

Nataša Bekvalac otkazala koncert u Zagrebu zbog Gotovine. "U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti", rekla je Bekvalac otkazujući koncert.

 

Razlog je histerija u Hrvatskoj i Srbiji posle oslobađajuće presude Haškog suda hrvatskim generalima. Stvarno dokle bre više ta politika?

Adriana za Playboy (ili ne?)

Voditeljka Adriana Čortan fotografisala se za Playboy, ali njene fotke nisu se dopale uredništvu najpoznatijeg svetskog magazina za muškarce, na čelu sa osnivačem Hugh Hefnerom. I zato neće biti objavljene! To je napisao Kurir!

Ali iz uredništva srpskog Playboya poručili su da se poznata voditeljka slikala kao autor teksta i da oni još uvek razmatraju hoće li fotke objaviti u decembarskom ili januarskom broju.

"Adriana se slikala u vešu, halterima i još nekim vrlo provokativnim izdanjima, ali ne za centralni piktorijal ili rubriku devojka meseca", kažu iz Playboyja. A kako će sve izgledati možete da pretpostavite na osnovu ove slike.

Seks u Budvi na pjenu od mora

„Budva na pjenu od mora“ se ponovo emituje a sada možete da vidite i seks uživo! Milena Marić i Nikola Šoć su se malo dovatili pod tušem.

Ako vas mrzi da sve gledate premotajte na 42. minut.


 

Vuk protiv Hrvata

Ako ste mislili da su političari neki mudri i odmereni ljudi bojimo se da ste se malo prevarili. Zapravo se ponašaju kao besna deca!

Evo recimo Vuk Jeremić, predsednik Generalne skupštine UN se preko Tvitera malo prepirao sa advokatom generala Gotovine Lukom Mišetićem.

Advokat generala Gotovine Mišetić na Tviteru je napisao: "Pojeo Vuk magare?.

Na to mu je Vuk uzvratio "Da li biste prihvatili da mi budete advokat prilikom potencijalne tužbe za klevetu Jutarnjeg lista".

Mišetić mu je na to odgovorio da ne može jer je preopterećen pisanjem tužbi za klevetu protiv sudija UN koje osporavaju presude vlastitog suda. Verovatno je mislio na sudije koje su izrazile ogorčenost zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

Na to mu je Vuk Jeremić odgovorio: Znao sam otpočetka da nemam šanse da vas dobijem. Nisam vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama.

A onda je ovaj odgovorio da brani samo nevine!

Šta reći osim – kao deca…

Madonna ipak preterala?

Madonna je održala koncert u Majamiju! A da li je preterala procenite sami:
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime