Da li je Nikolija nešto radila sa svojim licem?

To se pitaju domaći mediji ovih dana. I to pošto je mlada pevačica objavila svoju fotografiju iz 2005. godine.

I zamislite sada izgleda drugačije. Pa svi kao sumnjaju da je imala plastične operacije. Iskreno, i nama izgleda drugačije. Ali zato što je od tada prošlo 10 godina recimo. Čime se ljudi bave. Pogledajte i sami staru i novu sliku. Uostalom štagod.

Severina kao Hurem a Igor kao Sulejman

Hrvatska zvezda Severina Vučković i njen dečko Igor Kojić trenutno su u Sarajevu. A iskoristili su priliku da se slikaju kao Sulejman i Hurem.

Slika vam je ovde.

Inače, veza Severine i Igora i dalje intrigira javnost širom regiona, a Dragan Kojić Keba je u sinoćnoj emisiji Ami G Showa, prvi put progovorio o vezi. A iznenadio ga je i poziv snajke.

Pogledajte:

Pevačice protiv starleta

Pevačica Maja Marijana ispljuvala je starlete, rekavši da ne može da podnese kada je neka od njih nazove koleginicom.
 
U emisiji na DM SAT televiziji pričale su Maja, Goga Sekulić, Sanja Đorđević i Aleksandra Stojković – Džidža.

“Evo, Džidža je izuzetna pevačica, ali neće da nam kaže koleginice, jer nema dovoljno godina karijere. A ove starlete snime pesmičicu, pa meni koleginice, more marš! Motka im treba jedna i udri! Kad mi kažu koleginice dođe mi da ih spucam u glavu”, rekla je Maja.

A Goga je dodala da su u pitanju obične sponzoruše.

Jeste, a one sve velike umetnice pa ih vređaju te proklete starlete i sponzoruše. E gde smo mi stigli kada su estradne zvezde klasa koja drži do sebe. Društvena elita praktično.

Seka se naljutila

Posle vesti da su jedan popularni srpski pevač i makedonska pevačica tražili honorar za nastup na humanitarnom koncertu, oglasila se Seka Aleksić.

“Pa, zar se humanost naplaćuje? Ne prezirem takve kolege, ali ih žalim! Neko gore to vidi sve, a ako je njima savest i dalje mirna, možda je i bolje da ne nastupaju na takvim manifestacijama! Neka pomognu sebi”, kaže Seka.

Svaka ko Njegoševa.

Eminin sin razume srpski

Iako dva sina koje je dobila u braku sa Mustafom Sandalom odrastaju u Istanbulu, pevačica Emina Jahović nije dozvolila da ne nauče njen maternji jezik. Srpski naravno. Ili bosanski, pošto je fakat iz Novog Pazara. Ali to nije ni bitno zapravo.

Tako se Emina na Instagramu pohvalila znanjem jezika svog mlađeg sina Javuza. Sladak mali nema šta:

 

 

Trepuske…😆😆😆 #sweet #funy

A video posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Jun 8, 2015 at 2:18am PDT


Rada jedva preživela

Folk pevačica Rada Manojlović je doživela dramu kada je letela za Zagreb i navodno jedva živu glavu izvukla zbog nevremena tokom leta.

“Srećna sam što tako iskusni profesionalci brinu o našim životima. S njima nemamo razloga za strah jer i u najkritičnijim situacijama donose najbolje odluke u šta sam imala prilike da se uverim”, rekla je Rada.

Inače Rada se jako plaši letenja. Čisto da znate.

Mlada Bosanka

Bosanska pevačica Maya Berović je na Instagramu objavila set fotografija u bikiniju. I toplesu.

Nemamo ideju ko je mlada dama, ali evo dole fotki čisto da se upoznate sa likom i delom.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime