Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Ivana Žigon osvojila Internet vicevima, Seve krije tajnu, Luis ima novu devojku a profesorka Nataša uvodi novi predmet na fakultete

Čak Noris je vest od juče! Stigla je Ivana Žigon, koja je glavna junakinja novog serijala viceva na Internetu. Sve je počelo spontano, a onda su ljudi ove nedelje odlepili na Twitteru i Facebooku smišljajući viceve jadnoj Ivani koja će sigurno zeznuti i Čaka. Prenosimo najbolje:

– Ivana Žigon nema menstruaciju, ona ima kosovski ciklus.

– Ivana Žigon ne ide na spavanje, nego na počinak.

– Ivana Žigon se ne fotka, ona se izobražava.

– Ivana Žigon ne vodi ljubav, ona sebe dragovoljno dariva.

– Ivana Žigon ne pije sok, već nektar.

– Ivana Žigon ne ljubi, ona celiva.

– Ivana Žigon je pola žena, pola Vidovdan.

– Ivana Žigon nije vođa, nego vožd skupa.

– Ivana Žigon ne briše fajl, ona ga uspokojava.

– Ivana Žigon ne šljaka, već bogoradi.

– Ivana Žigon se ne ljuti, ona se srdi.

– Ivana Žigon ne govori, ona zbori.

– Kad Ivana Žigon uključuje računar, sistem se vozdiže.

– Ivana Žigon ne grdi, ona kara.

– Ivana Žigon se ne moli, ona tihuje.

– Ivana Žigon ne čita „Dragu Savetu“, već „Dragu Sovjetu“.

– Ivana Žigon ne poziva telefonom, ona vaspostavlja vezu.

– Ivana Žigon ne sanja, ona sniva.

Ako vam nije jasno baš sve, onda morate da se pod hitno upoznate sa likom i delom ove intergalaktičke umetnice. Samo pazite, snimak je baš opasan po vaše psihofizičko zdravlje:

Seve čuva tajnu

Severina kaže da ona i Milan znaju kog je pola beba koju čekaju ali neće da to otkriju sa svima nama. Baš smo se razočarali!

"Pol deteta nam je odavno poznat, ali ćemo to sačuvati kao malu tajnu. Ko zna šta će biti na kraju, lekari mogu da pogreše, a i skoro nam je nebitno da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu. Bitno je da beba bude zdrava", kaže Seve.

"Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu. Volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu", dodaje pevačica. Nadamo se da su bolnice u Hrvatskoj makar malo bolje nego naše, mada nešto mislimo da je sve to isto na ovom Balkanu.

Umetnost pre svega

Sasvim sigurno najbogatija Srpkinja i vama poznata kao bivša modelsica Aleksandra Meljničenko kaže da će svoju art kolekciju ostaviti muzejima.

"Volela bih da svoju kolekciju ostavim muzejima kada umrem. Smatram da je sebično da bilo kakav oblik umetnosti čuvamo samo za sebe", kaže Sandra koja je već deo umetnina poklonila muzejima.

Plemetito nema šta.

 

Procurela Madona

Na Internet je procureo demo snimak Madonnine nove dugo čekane pesme Give me All Your Love.

 

Pevačica je navodno besna kao ris zato što se to dogodilo. Samo, mi zapravo mislimo da je Madonna besna zato što je pesma žeeeešće s*anje. Poslušajte ovde.

Profesorka Nataša

Totalni hit. Nataša Bekvalac se zaposlila na fakultetu Megatrend. Mediji javljaju da je onda sa faksa skoknula na snimanje spota za pesmu "Ja sam dobro" gde je i malo đuskala oko šipke.

Deco, na prvom času učimo kako se nose tange, na sledećem kako se skida pred kamerama, a na ispitu ćete imati ples oko šipke i kako uhvatiti bogatog muža na dete. Profesorka bato! Mada bolje i to u odnosu na neke profesore koje mi znamo. Uf, gde mi živimo…

Doktor je kriv

Doktor Conrad Murray je osuđen kao kriv za ubistvo kralja popa Michaela Jacksona. Njemu preti kazna do četiri godine zatvora za ubistvo iz nehata kao i gubitak doktorske licence.

Mi mislimo da su ga osudili samo zato što je crnac!

Luisova devojka

Ne, ovo nije neka bizarna vest ako ste pomislili na drugog Luisa već devojka Luisa Hamiltona. Novi najbolji ortak našeg Đorđa Simića, sada ima i novu devojku. To je britanska pevačica  Frida Šarp. Izgleda da nije dugo patio za Nikol Šercinger. Evo pogledajte i sami pa vidite da li vam odgovara nova snajka.

2 thoughts on “Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *