Ovako izgleda Seve kad ustane

Evo kako Severina izgleda čim ustane iz kreveta. Bogami izgleda baš fino. Cela slika vam je ovde.

Inače hrvatska pevačica kaže da često plače zbog filmova. A naročito svog. Znate, ONOG! Pogledajte kako se šali na svoj račun:

Stanija zaradi 1.000 dolara za noć

Ali nemojte da mislite da znate kako. Stanija Dobrojević je dakle već neko vreme u Americi. Naša starleta u Atlantik sitiju zapravo radi kao krupije.

I kaže da za noć zaradi 1.000 dolara. Evo kako izgleda u novoj ulozi. Pa idemo i mi da delimo karte majku mu u taj Atlantik siti.

Mitrović o prijateljima i neprijateljima

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je progovorio o rastanku sa Grandom i Sašom Popovićem.

“Ono što me je zabolelo jeste to što se cela zavera koja se spremala odvijala dok smo mi bili koncentrisani na izbore. Dok smo mi bili posvećeni drugoj stvari, oni su samo kupovali vreme i spremali nešto što se sad, s ovog aspekta i vremenske distance, može smatrati zaverom. Mi to nismo saznali na oficijelan način od njih, nego nekakvim posrednim kanalima. U to sam malo razočaran”, kaže Mitrović.

“Ja sam sa Saletom Popovićem 15-16 godina veoma blizak i ni ovo neće poremetiti naše odnose. Tu pravim veliku razliku, meni je Sale Popović lični prijatelj, a Grand mi je lični neprijatelj”, zaključuje Željko.

Zanimljiv koncept!

Justin ima novu ribicu

Mučeni Justin Bieber ima novu devojku. Selenu Gomez je zamenio drugom crnkom. To je Yovanna Ventura. Jovana?? Evo vidite kako je samo slatka. Inače Jovanica ima samo 18 godinica.

Poreska uprava ispituje narodnjake

Domaći mediji javljaju da Poreska uprava kreće u proveru narodnjaka i estradnih zvezda. Prva na udaru našla se folk pevačica Seka Aleksić, a sve zbog rođendanskog poklona – Mercedesa vrednog 100.000 evra koji joj je poklonio suprug. Direktorka Poreske uprava Ljiljana Kovačević kaže da se trenutno proverava poreklo novca kojim je Piljikić kupio automobil.

“Ne želim to da komentarišem. Što se poreza tiče godinama ga plaćam u Austriji, jer sam prijavljena u Beču. Svaki moj nastup uredno je prijavljen i porez plaćam godišnje. I u Srbiji sam prijavljena kao estradni umetnik i poreski obveznik i sve svoje obaveze državi izmirujem,” istakla je Seka.

A patriotizam ništa a?

Tijana doživela dramu na Evrosongu

Tijana Dapčević doživela je ozbiljan šok na Evroviziji. Bila je zaglavljena u liftu sat vremena.

“Sad mi je smešno, a tada sam plakala od straha. Bilo, pa prošlo. Budite uz mene večeras”, napisala je Tijana. Evo njene pesme čisto da znate ko predstavlja Makedoniju, kada nas niko ne predstavlja. Mada ni Tijana nije prošla u finale:


Nives se razvodi

O ne! Nives Celzijus se razvodi. “Uprkos neizmernoj želji, trudu i ljubavi, koja je neosporna, nismo uspeli da spasimo naš brak. Tužna sam i ne želim da pričam o toj temi”, kaže Nives. Ali ako ništa, ovo je vaša prilika. Pogledajte malo njene sličice ovde da se podsetite.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime