Ako već niste shvatili, ovaj tekst se ne čita u javnosti! Ustvari, najbolje ćete uraditi ako ga uopšte ne pročitate. Ipak, ako vas kopka šta se dešava u svetu show bussinesa onda bacite pogled ali krišom da vas vaša kul ekipa ne provali da ste seljak.

Angelina snima u Srbiji, film nije antisrBski

Angelina ipak dolazi u Srbiju i to da snima film a ne da klabinguje. Pre mesec dana je Željko Mitrović odbio snimanje njenog filma u Srbiji, pošto se učinilo da je antisrBski. Blic danas piše da Angelina ipak dolazi 3. septembra kako bi se dogovorila oko snimanja filma o ratu u Bosni.

Izgleda da su Matica srpska, Akademija nauka, Ceca i Velja Ilić, kao autentični branitelji majčice Srbije ipak zaključili da film nije antisrpski pa su Angelini poručuli – može. Velja je rekao: “Može u pi*ku materinu”.

Džaba mu što je predsednik

Američki predsednik Barak Obama ima probleme u braku. To što je predsednik očigledno mu nije previše podiglo rejting kod supruge Mišel. Problem je u tome što se Barak navodno previše druži sa novinarkom Oprom Vinfri. Mišel je besna pa je zbog svega toga potrošila čitavo bogatstvo na letovanju u Španiji kako bi iznervirala gospodina predsednika. Pa vi posle recite da je muškarcima lako, čak i kada su najmoćniji predsednici na svetu.

Rihanna se blamira

Slatkica sa Barbadosa Rihanna je malo ispala glupa u društvu. Novinari su snimili novu tetovažu na njenom vratu na kojoj piše rebelle fleur. Sve bi bilo ok da se na francuskom pridevi baš uvek nalaze iza imenice. Bolje bi joj bilo da je išla u školu nego što je pevala po kafanama.

Seka se udaje

Evo je najvažnija vest u Srbiji, još od kada je Dobrica Ćosić napisao Vreme smrti – Seka Aleksić se udaje. Venčanje će se održati 12. septembra u restoranu Franš u Beogradu, a Seka će promeniti dve venčanice i dve haljine, a čak će nositi i krunu.

“Nikada nisam govorila o cenama, ciframa i brojkama, jer to smatram nepristojnim, posebno kada je reč o tako intimnom i uzvišenom činu kakvo je venčanje. S obzirom na to da je početkom septembra još toplo, na svadbi ću nositi dve venčanice i dve haljine. Ne vidim ništa čudno u tome da se mlada više puta presvuče”, kaže Seka. Skromno i odmereno, baš kao što i doliči!

Tuča na utakmici Srbija – Grčka

Bratske Srbija i Grčka su sinoć na utakmici košarkaških reprezentacija pokazale koliko su intimne. Masovna tuča je ipak nešto što ne možete da radite sa nekim koga baš ne volite. Sada se osećamo još bliskije sa Grcima posle ove opšte makljaže na terenu. Na sreću nema ozbiljno povređenih, a obe reprezentacije su izbegle kazne. Utakmica je prekinuta pri rezultatu 74:73 za Grke. Verovatno su se posle svi u svlačionici izljubili i odigrali po jednu turu kola i sirtakija.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime