Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Ivana Španović u seksi izdanju, Soraju hteli da otmu, pomirili se Stanija i Filip i ko je dobio infuziju…

Soraju zamalo oteli

Soraja Vučelić kaže da je doživela neprijatnost kada su je dva sumnjiva tipa u besnim kolima pratila od kluba do hotela u Dubajiju.

“Umalo me nisu kidnapovali! Neki momci su mene i drugaricu cele večeri posmatrali u diskoteci. Nisam mnogo obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva nagovestio da ne skidaju pogled. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u besnim automobilima sa zatamljenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene.

Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u kolima, on je pozvao hotelsko obezbeđenje, a ti likovi su, kada su ih videli, upalili kola i samo prošli pored nas. Momci su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha”, kaže Soraja.

Starleta inače planira da se preseli u Dubai. Baš pametno nema šta… A pogledajte je sada na ovoj slici pa će vam biti jasnije zašto su jadni isfrustrirani Arapi željni malo golotinje poželeli da je otmu.

Novi spot Nevene Božović

Da ne znate možda ko je Nevena Božović? Mi blage veze nemamo. Ali njen novi spot je snimljen na Kopaoniku a mi naravno promovišemo domaće lepote kada god stignemo.

Pogledajte:

Stanija i Filip OPET zajedno

O ne! Ovo dvoje su se opet smuvali.
To znači da ćete opet svakog dana morati da čitamtevesti o njima, gledate slike i sve po redu.

Dakle Stanija Dobrojević i Filip Panajotović posetili su protekle nedelje starletinu staramajku u njenom rodnom gradu Rumi i sve ozvaničili.

Posetom su hteli da izglade zategnute odnose koje su imali posle njihovog prethodnog raskida, rekao je izvor blizak paru za Alo.

Nemate pojma koliko smo srećni sada. Ma odosmo da se napijemo sa društvom i proslavimo ove vesti. Zapravo, NE!

Seka piše o ljubavi

Kako su samo pametne naše estradne zvezde, sve intelektualac do intelektualke.

 Stanija planira da napiše knjigu a Seka Aleksić je već iskusna blogerka.

Ovoga puta u svom nedeljnom blogu pisala je o problemima koja postoje u sprskom društvu i okruženju. Recimo ovako nešto!

“Znamo šta je mržnja. Čovek mrzi onog kog se plaši, mrzi onog za kog je umislio da ga ugrožava. Mržnja je deformisana ljubav. Ravnodušnost je već savim druga priča u kojoj prosto ne vidite i ne obazirete se na lik i delo onog prema kom nemate nikakva osećanja… I, šta smo zaključili: mržnja prema osobi koja vam nije učinila nažao je prosto izuzetna želja da budete ta osoba. Iza te sujete i ljubomore se ipak krije ljubav”, kaže Seka.

Ma ljudi filozofija bre…

Nevena prelazi iz skupštine u medije

A kada smo već kod uspešnih žena evo i vesti o poslanici Neveni Adžemović. Bivša Modelsica potvrdila je glasine da će početi da radi u medijima.

“Osećam se bolje nego ikad. Otišla sam iz politike jer nisam dobila svojih pet minuta. Kolege (iz politike i estrade) mi se nisu ni javile, niko me nije okrenuo. Sve vreme, od kako sam ušla u politiku, vodila se jedna prljava borba protiv mene. Dobila sam razne ponude, uvek ću se boriti za nezaštićene ljude. Hejtere želim da pozdravim, ali ću stati uvek iza svog naroda” kaže Nevena.

 

E pa dobro, važno je da stoji ispred svog naroda, ne znamo šta bismo bez nje realno.

“Dobila sam ponudu da budem glavna urednica jednih dnevnih novina, ali ću da razmislim o tome”, dodaje Nevena. Ma mi verujemo da bi trebalo da prihvati, današnjim medija baš takvi urednici trebaju!

Rada na infuziji

Radi Manojlović je pozlilo posle napornih nastupa. Mukica. Pevačica se baš isrcrpela na turneji pa je morala da potraži pomoć lekara.

A onda je kao što od jedne mlade zvezde i dolikuje na net okačila sliku sa sve infuzijom.

“To nisu lekovi, već mnogo vitamina C i drugih komponenti za jačanje imuniteta, koji mi je znatno oslabljen poslednjih meseci. Zbog toga sam često prehlađena, pa sam morala da potražim stručnu pomoć kod divne doktorke Branke”, kaže Rada.

Marko Jarić ušao u rečnik

Jao kada nismo umreli od smeha. Marko Jarić je ušao u popularni rečnik slenga Urban Dictionary.

Pojam MarkoJarić’d tako znači osobu koja je uspela da smuva nekog mnogo privlačnijeg od sebe.

“Adrijana je daleko zgodnija i lepša od Marka. Ne znamo kako je uspeo da je osvoji, pa za to mora da postoji posebna definicija reči, pod imenom „Marko Jaric’d“, piše u objašnjenju.

Pa hit!

Ivana kakvu do sada niste videli

I za kraj nešto stvarno posebno. Srpska atletičarka Ivana Španović je definitivno preslatka, a i prezgodna. Ali ovakvu njenu fotku još niste videli.

Slika je poslužila kao promotivni plakat Fitnes centra "She" u Novom Sadu, a Ivana je na slici u donjem vešu i vozi trenažni bicikl. Jao Ivana! SRBIJA ALEALEE!

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *