Počinje Veliki Brat

Uskoro će septembar a to znači da će na B92 početi još jedna sezona Velikog Brata. Voditelji će biti super slatka Hrvatica Antonija Blaće i muzičar Skaj Vikler.

A dve nedelje pred premijeru, Antonija i Skaj snimilu si promotivnu pesmu. Evo je:

 

Kristijan ulazi na Farmu

Ali ako ste pomislili da će vas na jesen dočekati samo jedan rijaliti naravno da ste se prevarili. Izgleda da će ponovo biti Parova a na Pinku kreće Farma. Što samo po sebi i ne bi bila vest da poznati umetnik Kristijan Golubović ne ulazi.

Ranije je već najavio da će sve učesnike terati da održavaju higijenu i žive zdravo. A evo šta je sada rekao povodom svega.

Veljko malo repuje

Veljko Ražnatović je malo repovao pa podelio sa svima snimak. Mali Arkan peva pesmu Energy američkog repera Drakea. Pogledajte:

 

Una: Bivši me odvaljivao od batina, ali je seks bio savršen

Starleta Una Grujić otkriva da je bila žrtva nasilja. Ona je mesecima trpela batine od dečka s kojim se zabavljala pre nekoliko godina, piše Kurir.

”Znala sam toliko da izludim partnera da je dolazilo do fizičkog obračuna. Nikada nikog nisam prva napala i udarila, a znala sam žestoko da se odbranim kad krenu na mene. Što se tiče tog dečka, bilo je tu svega. U početku sam bila toliko zaslepljena, a seks sa njim, naročito posle obračuna, nam je bio savršen. Zbog toga nisam ništa preduzimala.”

Aha, znači sve je ok dok je seks dobar?

Megan Fox se razvela

Američka glumica Megan Fox i Brian Austin su se razveli i to pre šest meseci.
 
“Megan i Brian su se razišli. Tu odluku su napravili još pre 6 meseci” izjavio je izvor za Us Wekkly. Dokaz da u braku nije sve bilo kako treba jeste i činjenica da su poslednji put zajedno viđeni u javnosti u junu, a glumica je mesec dana kasnije prestala da nosi burmu.

Ovo je vaša šansa dragi naši!

Izmislio da je ugradio silikone

Evo zaista bizarne vesti. Neki Aleksa Rabrenović, Pink zvezda kažu naši mediji, je nedavno objavio da je ugradio silikone u svoje grudi. E pa tu priču je izmislio, a grudi koje je sve vreme postavljao nisu bile njegove, javio je portal Svet.

Istraživačkim novinarstvom i pregalačkim radom naše kolege su otkrile da je postavljao slike silikonskih grudi izvesnog Justina Jedlica, koji se zaista podrvgao zahvatu.

Dakle ispala.

E sad nama jedino nije jasno ZAŠTO bi se bilo ko hvalio činjenicom da je ugradio silikonske grudi???

Baci sisu

Milica Dabović kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije kaže da je sa navijačima uvek imala specifičan odnos.

Milica Dabović kaže da joj je simpatično kad joj navijači skandiraju "baci sisu da se igramo", jer kako kaže ona praktično "nema grudi". Vrlo specifično vala.

Poznata plavuša razočarala je svojevremeno navijače Partizana kada se ofarbala u crveno.

"Tad su mi pevali ‘vrati plavu kosu Milice’ i šta ću morala sam ponovo da se farbam. Ali najsimpatičnije mi je kada mi skandiraju ‘baci sisu da se igramo’ posebno što ih ja ni nemam", rekla je Dabovićeva za Stori.

Skandal u muzeju

 

Čuveni i cenjeni Muzej voštanih figura Madame Tussauds je u problemu. Jedna od skulptura izloženih u Las Vegasu je Nicki Minaj i to iz spota za čuvenu Anacondu. U vrlo karakterističnoj pozi. E sad problem je što se svi slikaju malo neprikladno. Muzej se izvinio, mada mi zaista ne vidimo problem. Pa majku mu ako snima takve spotove dobije i takvu figuru. Pogledajte:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime