Da li je Stanija povećala sike?

Domaći mediji imaju novu najvažniju vest ove nedelje. Stanijine grudi. I sada se svi pitamo da li ih je povećala.

Stanija je nove grudi navodno pokazala u jednoj emisiji na televiziji Grand, kada je nosila usku belu haljinu sa dubokim dekolteom koja je u prvi plan stavila njeno poprsje, koje u poređenju sa prošlogodišnjim fotkama izgleda veće.

Starleta inače stavlja i na Instagram fotke koje mogu biti dokaz.

Ma zovite CSI! Hoćemo istinu!

Parovi su jedna velika prevara

Verna ali ne baš previše bistra publika Parova ove nedelje je mogla da vidi seks u rijalitiju. Ružica i Filip su se dovatili. I to pred svima.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ruzicin obecani sex bez pokrivaca se upravo dogodio, ostali su gledali u soku(Tijana, Gasttoz, Amy i Mimi) I na kraju aplaudirali

Posted by Parovi – 2015 on Monday, June 1, 2015

Ali pažljivi posmatrač je mogao da primeti da je ona sve vreme nosila gaće. I da je sve zapravo bilo pomalo čudno.

A sada je otkriveno i da učesnici dobijaju bonuse za seks i svađe.

Što znači da sve to baš i nije tako kao što izgleda.

“Nismo mi profi glumci”, vikala je Ružica dok je Filip ležao preko nje, a ostali ukućani skandirali i aplaudirali.

Bila je ovo još jedna u nizu prevara u rijalitiju „Parovi“. Posle lažnih svađa, prepirki, pa mirenja, lažnih trudnoća i abortusa, a sve u cilju da se publika „omađija“ skandalima i neverovatnim životnim pričama, kako bi prikovana ostala uz male ekrane, priča se „spustila“ i na lažni seks. Očigledno je da su učesnici naših rijalitija spremni da debelo varaju samo zarad gledanosti i honorara od 200 evra po nedelji, piše Blic.

E pa stvarno nije u redu! Jel to sad znači da će ljudi prestati da gledaju ovo sra*e? Naravno da ne.

Seve i Igor u Beogradu

Seve je došla u Beograd i ne krije svoju ljubav. Sa Igorom je ove nedelje bila na promociji na Novom Beogradu i razmenjivala nežne poglede a držali su se za ruke. AHA! Koliko su opčinjeni jedno drugim najbolje pokazuje činjenica da Seve nije htela ni da ustane, a da ne pozove svog dečka sa sobom. Jel u WC?

Ipak, nisu bili voljni da daju izjave za medije.

JK ipak sređuje fotke?

Jelena Karleuša podigla je prašinu pre dva dana, kada je okačila fotografiju svoje zadnjice i ponudila 100.000 evra onome ko dokaže da je njena guza fotošopirana.

E pa možda bi trebalo da spremi pare.

Milan Maglov, marketing stručnjak iz Beograda, je na svoj Facebook nalog okačio fotografiju kojom navodno dokazuje da je pevačica malo sredila fotku.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Jelena Karleusa je ponudila 100.000 evra ukoliko neko utvrdi da ima veštačko dupe i da ga Fotošopira… Ona tvrdi da je…

Posted by Milan Maglov on Wednesday, June 3, 2015

Dan Bilzerian u Crnoj Gori

Kralj Instagrama, Dan Bilzerian stigao je u Crnu Goru.

“Moj drug poseduje dvorac u Crnoj Gori, pa rekoh je*i ga, idemo… A onda ćemo za nekoliko dana put Londona”, napisao je on pre nekoliko dana na društvenim mrežama.

Bilzerian ima oko 100 miliona dolara i rado ih troši na devojke, oružje i lude žurke.

Samo nam nije jasno koji je to dvorac u Crnoj Gori? I ko mu je ortak. Al ajde…

Emina protiv Seke

Evo novog sukoba na estradi. Prvo je Seka Aleksić na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj je prokomenatrisala kako je iskopirala koleginica Emina Jahović.

A Emina nije ostala dužna.

“Ja zaista ne pratim oblačenje Seke Aleksić i ne pratim oblačenje mnogih, jer ja zaista nemam vremena za to”, rekla je Emina.

Inače naša Novopazarska pevačica je trenutno i u centru skandala, jer turski mediji bruje o utaji poreza njenog supruga, Mustafe Sandala. Nije joj lako…

Duhovi u stanu Ksenije Pajčin

Kurir piše da u stanu u kojem je ubijena Ksenija Pajčin ima duhova.

“Otkako je Ksenija ubijena, noću smo nekoliko puta čuli korake po stanu, kao da se nešto pomera. Niko tad nije živeo u njemu i zato je to bilo čudno. Ne samo meni, već i ostalim komšijama”, kaže zabrinuti komšija.

 

Pa da zovemo Ghostbusterse?