Lepo kaže naš narod

Madonina ćerka Lurd ne stidi se da pokaže svoju egzibicionističku stranu koju je nasledila od slavne majke.

Lurd, koju svi zovu Lola, na Twitteru je objavila fotografiju u čuvenom Gotijeovom špicastom korsetu, koji je obeležio Madoninu karijeru. Lurd se trenutno nalazi sa majkom na MDNA turneji, pa je u bekstejdžu iskoristila priliku da proba mamin korset i da se fotografiše u njemu.

Inače klinka je kažnjena zato što je Madona provalial da krišom puši.

Gledaj majku, ženi ćerku! Lepo kaže naš narod.

Ceca peva o Nataši Bekvalac

Ceca je u svojoj novoj pesmi Probudi me kad bude gotovo pevala o svojoj mlađoj koleginici Nataši Bekvalac, koju mediji uporno dovode u vezu sa njenim bivšim dečkom Vladom Vuksanovićem. To bar tvrdi Alo. 

Stihovi “Ja sam ono što zeliš, zar uopšte još sumnjaš u to? I zato nemoj da deliš tu ljubav svuda okolo” pojedince asociraju na Natašu i Vladu Vuksanovića, koji poslednjih nedelja ne silaze sa naslovnih strana.

I poznati pate izgleda! Doduše nema potvrde da je to stvarno tako. Mada i nije da smo ko ludi ako ne saznamo.

Gola pevačica

Gianna Apostolski je poznata kao voditeljka Golih vesti u Hrvatskoj. A sada je za svoj prvi singl obradila nekada veliki hit Lepe Brene Čuvala me mama za velike stvari. Za pesmu je snimila i spot, koji je režirao Ivan Bišćan. Izgleda da im baš nedostaju narodnjaci u Hrvatskoj. 

Jelena Karleuša: Seka je seljanka, DA JESTE

Na pitanje gledalaca da li misli da je Seka Aleksić najobičnija seljanka JK je odgovorila potvrdno. I to se sve dešavalo u emisiji Tačno u podne na TV Pink.

Inače, na kostantaciju voditeljke da joj zameraju da joj je nova frizura ružna i da ne zna da peva i da nema para, JK je rekla da nikada nema para, da je jako siromašna, i da je sve kako oni kažu.

Pa dobro, lepo. Štagod.

Ana najlepša

Sećate se Ane Ivanović? Kroz maglu? Da, ona slatka devojka koja je nekada igrala tenis.

E pa, podsetite se pošto se na prvom mestu top 40 najprivlačnijih teniserki svih vremena upravo ona.

Listu je napravio britanski Mirror. Drugo mesto pripalo je Dankinji Caroline Wozniacki, dok je na trećem mestu takođe naša teniserka Jelena Dokić.

Ovde imate i malo Aninih sličica i kako izgleda ako niste odavno.

Trio iz snova

Evo ga muzički trio koji će oduševiti sve. U planu je snimanje pesme na kojoj će raditi Šeril Kol, Rijana i Britni Spirs. Koji tim!

"Rekao sam Rijani da postoji devojka koja je pop princeza u Engleskoj i koja se zove Šeril Kol. Govorim ljudima u SAD-u da bi trebalo da sarađuju sa Šeril, a nadam se da će i Rijana uskoro pevati zajedno sa njom kao i Britni", najavljuje organizator.

To bismo voleli da vidimo stvarno!

Dunja i njeni problemi

TV Pink je iznervirao Dunju Ilić. U novoj emisiji se spominje ali ne baš u lepom kontekstu.

 

"Devojka koja bi stvarno očajnički želela da postane popularna pevačica, ali joj to ne polazi za rukom. Prvi album je izbacila na tržište zajedno sa svojim romanom prvencem. Dunja se verovatno istrošila pišući ovaj roman pa zato njeni intervjui zvuče tako kako zvuče", rekli su novinari. Ove vam je cela emisija pa je pogledajte ako vam je dosadno: 

A Dunja je to iskomentarisala na Twitteru "And she accidentally slip and fall on my dick (I ona se slučajno okliznula i pala na moj ku…).

Inače Dunja je od svojih pratilaca na Twitteru, u noći između nedelje i ponedeljka, tražila da joj pošalju brojeve mobilnih telefona, kako bi ih pozvala, malo proćaskala sa njima i pustila deo nove pesme, koja je premijerno puštena na net.

Možda i ima malo istine u toj emisiji Pinka ha?

Katarina Radivojević napravila scenu u teretani

Ni holivudske zvezde ne zahtevaju tretman koji izgleda očekuje Katarina Radivojević, piše Alo. Nedavno joj je u jednoj teretani na Vračaru zasmetala klima.

"Vi niste normalni, zbog vas i vaše klime me uvek posle treninga boli glava! Sve vreme sam prehlađena i pijem antibiotike! Vi niste normalni!!! Ugasite više tu klimu!", urlala je Katarina.

Nego, sećate se one kultne scene iz Čarlstona za Ognjenku gde pokazuje svoje gole sike. Tada izgleda nije radila klima.

Previše seksi

 

Čelnici nemačke fudbalske reprezentacije smatraju da je devojka Samija Khedire, Lena Gercke previše seksi.

To uznemirava druge supruge fudbalera i harmoniju u timu pa su je zamolili da malo spusti loptu.

Jadna devojka. Evo o čemu se tu radi: