Folkerska ćerka ode u pop

 

Ovo gore vam je Elena, inače ćerka Mileta Kitića i Marte Savić.

E pa izgleda da ima malo više ciljeve od narodnjaka koje furaju roditelji, pa je predstavila spot i pesmu na engleskom Better days.

Pogledajte pa procenite da li ima šanse za svetsku karijeru:

Dunja se pomirila

Dunja Ilić se pomirila su suprugom. URA!! Tako da nije postala pevačica sa najkraćim brakom na našoj estradi.

Ona je pre nekoliko nedelja objavila je da se razvodi posle manje od mesec dana braka, da bi se sada pomirila sa mužem. “Čekajući svog bivšeg- sadašnjeg muža,” napisala je ona juče na Facebooku, uz fotografiju na kojoj grli supruga. Slika vame je dole pa vidite kako su… pa nemamo pravi epitet za to. Da…

Suzana peva Putinu

Suzana Mančić je umislila da je Merlinka pa je otpevala rođendansku pesmu Vladimiru Putinu. E sad, stvarno ne znamo zašto bi neko želeo da peva bilo šta diktatoru koji krši ljudska prava i osvaja tuđe zemlje. Ali, kakav si predsednik takvu i pesmu dobiješ:

Mirka o braku i Vujadinu

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju dvoje dece a treće je na putu. Mada glumica ipak kaže da super funkcionišu.

“Nikad mi nije smetalo to što Vujadin izlazi po klubovima. On nije tu samo onog momenta kad deca spavaju. To je sve u našem dogovoru, privatna i intimna stvar. Nas dvoje smo par koji dosta vremena provodi zajedno i imamo poverenje jedno u drugo”, kaže Mirka i dodaje da ne planiraju venčanje.

Šmekerski nema šta…

Epski blam modne blogerke

Danas se svako zove modna blogerka. Verovatno ste čuli za fenomen Zorannah? To je ona devojka što pravi kajganu od 10 jaja za dečka, snima urnebesne video dnevnike i bavi se modom u slobodno vreme.

E pa sada je bila na Nedelji mode u Milanu i izblamirala se za sve pare. Toliko da bi mogla da promeni profesiju recimo.

Dakle, nju su italijanski novinari prešli pitajući je šta misli o kreatorima koji zapravo ne postoje. Zorannah je tako bila oduševljena šeširima dizajnera Qaboos bin Saida, koji je inače sultan Omana. A voli i krpice italijanskog revolucionara koji je umro pre par stotina godina i nema veze sa modom. Inače, juče je onda rekla da ima IQ 131 i da je zapravo genije zbog čega ne bi trebalo da joj se smejemo. Važi!
 
Malo nas je blam za Zorannah pravo da vam kažemo…


Ceca o Veljku

Ceca kaže da se njen sin Veljko istetovirao. “Ja sam protivnik toga, ali Veljko voli tetovaže i prati te svetske trendove. Iskrena da budem, ne želim da gledam novu tetovažu. Prosto, ne volim to. Znam da će se jednog dana sigurno kajati zbog toga i da će želeti sve to da skine”, izjavila je Ceca za Alo.

Pa pošteno. Možemo da mislimo šta god hoćemo o Ceci, ali deluje kao da je ok majka. Sad stvarno!

Jay Z u Luvru

Jay Z, Beyonce i ćerkica Blue Ivy su bili u Luvru. A sve je snimao muškarac koji je glasno pitao KO JE TO: Na šta je Jay Z rekao A KO SI TI? Pogledajte, carska scena:

Nikolina u osmom mesecu

I za kraj evo kako Nikolina Pišek izgleda u osmom mesecu trudnoće. Izgleda carski. A naravno hejteri i ostali bolesnici na netu su je pljuvali kako izgladnjuje dete i slično… Drži se Nikolina mi smo uz tebe!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime